Şimdi Ara

)) Motorola ROKR Z6 Müzik Telefonu (( (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
0
Favori
38.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eet bendede l7 kulaklığı var acaba z6 ya uyarmı ?

LarausseMan_tr
  • Eyvallah çok güzel anlattın teli aldıktan sonra baya işime yarıcak
  • Rica ederim umarım işine yarar. Telefonunun şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan Birde şu telefona Mpgk dosya kurulumunu bir çözebilsem harika olcak işte o zmn z6 nın gerçek marifetini görebilcem ama bir türlü olmuorrrrrrr
  • Yardımların için çok teşekkürler. Bazı kafama takılan sorular oldu. Acaba modladıktan sonra telefonun dilini nasıl türkçe yapıcaz. Bir de tavsiye ettiğin bir mod adı verirmisin.
  • Rica ederim. Tabiki sorularına elimden geldiği kadar cewap vermeye çalışıyım.

1- Türkçe yapmak için R60_G_80.32.xx_lang0039_reflash.sbf bu dosyayı indirmen gerekio bu dosya yı makineyi flashlar gibi Rsd lite programı ile makinene kur sistem türkçeye dönüşüyor.

2- Ya aslında harika diyebileceğim bir sistem bulamdım henüz hepsinin kusurları var. Ama bnm özellikle 2 tane favorim war.

-Linüx final mod dosya ismi linuxmod.sbf gerçekten görsel olarak hoş beraberinde 2 tane gerçekten hoş skin ile beraber gelmekte. Mplayer gelmesi avi videoları oynatabilme ve fb reader ile e- book okuma imkanı sunmakta ama kulaklıktan gelen ses kaltesini pek beğenmedim, vede usb bağlantı tipini mass storage pozisyonuna getirip dosya attıktan sonra telefon kilitleniyor ve pili çıkarmadan makinem açılmıyor.

- LinuxmodSP1RC2 versiyonu ise gayet güzel sorunsuz çalışıyor sistem son derece hızlı çalışıyor ama beraberinde gelen skinler pek güsel değil ses kalitesi daha ii gibime geldi bnm ama şarj dayanma süresi biraz azalıyor.

walla tercih sizin

• arkadaşlar ya v3i alıcam yada bunu.

kullanan arkadaşlardan şunu öğrenmek istiyorum...ekrana arayan kişini resmi konuyomu.telefon çalarken tam ekran resim geliyomu arayanın ?

gs_serkan
  • quote:

Orjinalden alıntı: birolayd

ARKADAŞLAR BU BAŞLIKTAN DEVAM EDELİM..

Motorola ROKR Z6 Müzik Telefonu (RIZR Z6, Motorola Z6)
    http://forum.donanimhaber.com/m_11514281/mpage_1/key_/tm.htm

AYRICA ikiside aynı işletim sistemi kullandığı için E2 nin forumu işinizi görecektir..
    ROKR E2 tüm konular
    http://forum.donanimhaber.com/m_11803015/mpage_2/key_//tm.htm#12857989

konu bütünlüğü açısından yukardaki linklerden devam etmeniz daha doğru olacaktır..

face1tr

• Ozaman mod olayı için biraz daha beklesem daha iyi olucak. Çünkü telefon hafızasını bilgisayara atmayı beceremedim. Herşeyi enbaştan kaydetmek biraz zor olucak. Hem de modlar dediğin kadarıyla şimdilik sorun çıkarıyo. Telefona skin yüklemek için modlamak zorundayız değil mi?
  • Takibi tercih senin egemen ama sorun demek ne derece doğru olr tartışılır. walla ben linuxmod sp1rc2 kurdum gayet memnunum. Skin konusu ise bildiğim kadarı ile standart versiyonda skin atma olayı olmuor ama bununla ilgili nette yazılar war bir bak istersen veya küçük boyutlu kolay atma işlemini gerçekleştirebileceğin programlar war şanşını gene bir dene =
  • Peki sen telefon hafızasını neyle yedekliyosun. Ben bir türlü başaramadım. Benim gözümü korkutan bu mesele. Yardımların için çok teşekkürler.
  • Biraz da olsun faydalı olabildiysem ne mutlu bana :D . İnan yedekleme derken tam neyi kastettin anlamadım ama bn tel defterimi sim kartıma alıorum. Beğendiğim resimleri ve müzikleri sd kartıma alıorum. Ztn okuduğpum msj ı eski alışkanlık direk sildiim için o yüzden bir sıkıntım olmadı =) ama sorun üzerine backup programlarına baktım modmymoto.com download bölümünden şu program işine yarayabilir 2. sayfada snde bir göz at istersen ismi phone application linkihttp://www.modmymoto.com/forums/downloads.php?do=file&id=6077 kolay gelsin şimdiden =).
  • herkese merhaba,

paylaşımlar için teşekkürler. oldukça işime yaradı.
    bu sitede benden olsun:

http://motofunvn.com/download.html?task=listcats&cat_id=129

leocardone'nin bahsettiği linuxmod sürümleri firmwares altında bulabilirsiniz. temalarda da hoşunuza gidecek bişeyler çıkar umarım.

iyi günler
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

quote:

Orjinalden alıntı: birolayd

ARKADAŞLAR BU BAŞLIKTAN DEVAM EDELİM..

Motorola ROKR Z6 Müzik Telefonu (RIZR Z6, Motorola Z6)
    http://forum.donanimhaber.com/m_11514281/mpage_1/key_/tm.htm

AYRICA ikiside aynı işletim sistemi kullandığı için E2 nin forumu işinizi görecektir..
    ROKR E2 tüm konular
    http://forum.donanimhaber.com/m_11803015/mpage_2/key_//tm.htm#12857989

konu bütünlüğü açısından yukardaki linklerden devam etmeniz daha doğru olacaktır..

arkadaşım ne müdahale ediyosun..verdiğin adreste e2 çıkıyo...ben z6 yı soruyorum yardım edeceksen et etmeyeceksen bulaşma mesajlarıma.hayret bişey ya.

gs_serkan

• arkadaşım verdiğin sitede gerçekten çok faydalı çok güzel programlar var çok tşk ederim =)
  • "Konu bütünlüğü adına" daha eski tarihte açılmış, telefonun sahibi olmayan ve alakasız kişilerin postlarıyla kirlenmiş topiclerde yorum yapmak yerine side_effect kardeşimin açtığı bu topicten devam etmek daha sağlıklı olacaktır.

Gerekli yerlerdende 2 topiğin birleştirilmesi rica edilecektir.

heartless
  • Arkadaşlar benim Z6'nın üst kapağında sağında solunda ve alt kısmında soyulmalar oldu. O parlak renkli boyalar attı veya soyuldu diyeyim, siyah gövde çıktı ortaya mecburen yedek telefona geçtim, bunuda servise vereyim dedim.

Sanırım motorola servis değişmiş mi? Genpa bakmıyomu artık? Üstelik kızılay servisi kapanmışmı? Telefonla aradım başka bir yer çıkıyor, genpaya girdim netten çankaya şubesi var diyo sade ankara için. Delirecem valla iki haftadır bekletiyorum elimde. Sanırım satıcam 150ytl ye falan

side_effect

• arkadaşlar selamlar

z6 mı bilgisayara baglayamıyorum bitürlü, internetten bi sürü usb driver indirdim ama ne yazıkki hala olmuyor. elinde uygun driver olan varsa bi yardımcı olabilir mi acaba?

TheTURK
  • nası bağlamayı deneyipte bağlanamıyosun??? bağlantı için driver vs. bişeye ihtiyacın yok ki??? telefondan ayarını yapman yeterli. yani bağlandığında usb hafıza olarak seçersin, hafıza kartını ve tel. hafızasını iki ayrı usb alet gibi bilgisayarımdan görürsün. başka bi bağlantı şekli yok ki????

telefonunu aç kapat, bazen kilitlenebiliyo.

side_effect
  • side efect bilgisayara bağlıyorum telefonu wizard acılıyo işte seciyorum baglantıyı ondan sonra tamama basınca sürücü bulunamadı diye uyarı veriyor manuel yuklemeyi sectiğimde de program bulunmuyor

telefonu modlamaya calışıyorum o yuzden baglantılardan modemi secmem gerektiği yazıyor diğer konuda o yuzden olmuyor olabilir mi?

TheTURK
  • Aynen o şekilde.. yani dediğin gibi, modem olarak seçtiğinden dolayı gerekli driver'ı istiyor muhtemelen. Ama modlama olayına girdiğinde sana nerden ne şekilde driver bulacağını yada sorunu nasıl aşacağını anlatmış olmaları gerek... şahsen ben z6 için modlamaya hiç girmedim. o yüzden bişey diyemiceyecem. biraz daha bak netten belki bi yerde hata yapıyorsundur...

side_effect
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.