Şimdi Ara

)) Motorola ROKR Z6 Müzik Telefonu (( (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
0
Favori
38.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Aydir bende kullaniyorum son derece şık bir cihaz hızından ve linux olmasından çok memnunum
    bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor..

z6 için skin tema vs. yazılımları nerden bulabiliriz ve nasıl yüklenir bu cihaza bilenler tecrübelerinizi anlatında herkes faydalansın.
    bide 3.5 mm jack çevirici bulabilsem tadından yenmez

Sh1N0
  • çok sağol hocam alcam galiba d900 la arasında kaldım. alsam mı almasam mı die düşünüp duruom. alcam galiba yada d900u mu alsam ne, yada salla samsungu, alayım motoyu hello moto die die kullanırım sorularıma verdiğin cevaplar için de çok sağol hocam alınca başını ağrıtmaya başlarım
  • Estafurullah ne demek. İlk başlarda ben de senin gibi D900i düşündüm. Çünkü aynı fiyattalar. Ancak;

-D900i nin dış yüzeyi çok çabuk soyuluyor, Z6 nın malzemesi çok kaliteli metal+cam karışımı gibi bir şey. Kısacası boya sökülme derdin yok.
    -D900i nin şarjı malumdur kime sorarsan sor en fazla taş çatlasa 3 gün. O da hiç kullanmazsan eğer. Z6 nın ise normal kullanımda 3 günü çok rahat görüyorum. Bataryası tatmin edici
    -D900i nin kayan kapak mekanizmasında zamanla bozulmalar oluyor yine araştırdığım kadarıyla. Toz yüzünden zor açılma gibi sorunlar oluyormuş. Z6 nın kayan kapak mekanızması da yine kendi gibi kaliteli.
    -Ekran çözünürlükleri her iki telefonun da aynı
    -D900i nin sesi çok az çıkıyor, hem kulaklık hem hoparlör aynı yerden kullanılıyor. Z6 nın ise geniş bir hoparlörü var ve sesi çok gür ve net.
    -D900i de çektiğin resim ve videoları sürekli hafıza kartına taşımak zorundasın. Z6 bu konuda yine mükemmel, hafıza yönetimi çok iyi.
    -D900i hafıza doldukça yavaşlıyor her samsungda olduğu gibi. Z6 da 1GB hafızanın yaklaşık 800 MB ı dolu ve çalışmasında tık yok.

Bana sorarsan D900i nin tek + yanı kamerası. Bunun dışında ben hiç bir + yanını göremedim maalesef. Kaldı ki Z6 çok şık bir telefon. D900i artık hani nasıl derler laçka olmuş bir telefon. Tarzım da biraz farklı olsun diyorsan Z6 tavsiye ederim.

Son olarak tabiki bunlar benim kişisel düşüncelerimdir. Sonuç yine de sana kalmış

• arkadaşlar samsung e950 ile moto rokr z6 arasında hangisi daha iyidir.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden saolun
  • Z6 ya modmymoto.com sitesinden tema yüklemek için ufak bir yazılım attım ve şu anda maalesef telefonun usb bağlantı fonksiyonu düzgün şekilde çalışmıyor. USB yi bağlamam için telefonu açıp kapamam gerekiyor + USB ye bağladıktan sonra telefonun ekranında bağlantı mesajı gitmiyor bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim. Şu anda tek istediğim telefonun orjinal yazılım dosyası, bu dosyayı nerden bulabilirim? Telefonumun yine eski haline dönmesini istiyorum. Eskisi gibi sorunsuz çalışsın istiyorum
  • Telefonu pc'ye bağlarken orjinal temalardan birini seçersen, sorun kalmaz.
  • Arkadaşlar Siz değerli üyelere bi kaç sorum olacak, ilginiz için şimdiden teşekkür ederim .Ben motorola V3i (İTunes) kullanıcısıyım. Telefonu şubat 2008 de aldım ama artık sıkıldım. Telefonun üstü felanda çizildi. Bu telefonu turkcell bayilerinde gördüm merak edip araştırdım. şimdi almayı düşünüyorum. ve aklımda bi takım soru işaretleri var. bunlardan biri bunda ki medya player 11 de İtunes gibi sadece pcden müzik yüklenip sadece pc den mi siliniyor yoksa BLUETOOTH dan attığımız sesleride meya playerde oynatabiliyormuyuz. Bu benim için çok önemli v3i de ki en sorun yaşadığım noktra buydu. Ve ayrıa nokia 6300 yoksa Motorola z6 mı dersek hangisini tercih edersiniz.
  • WM11 ile kolay senkronizasyon yöntemi ya da geleneksel yöntem usb yığın aygıtı modunda müzik atabilirsin. İstediğini silersin. WM11 ilişkisi kolay senkrondan öte değil. Özetle o konuda sorun yaşamazsın.

6300 ile Z6 arasında kalanlar çok oldu. Z6 çok daha üstün bir cihaz.
  • bilgilerindirdiğiniz için teşşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Telefonu pc'ye bağlarken orjinal temalardan birini seçersen, sorun kalmaz.

Teşekkürler heartless, bir de bişey sorucam modmymoto sitesinde full modlanmış yazılımlar var. Dosya boyutları oldukça büyük anladığım kadarıyla telefonun sistemini kopmle değiştiriyor. Mesela ben de atmak istesem neye dikkat etmem gerekir?. Yazılım sürümleri uyuşmazlık vs. nasıl anlayabilirim?
  • Rokr Z6 için orjinal TÜRKİYE yazılımı aşağıdadır.

R60_G_80.33.44R_T

heartless
  • Z6 mod işine de bu başlıkta kısa kısa el atacağım zaman buldukça. Okuyup sindirmek ve çevirip paylaşmak zaman alabilir.

heartless
  • Sevgili heartless verdiğin z6 türkiye yazılımı bize ne gibi avantaj sağlayacak ne gibi yenilikler var ve nasıl yükleyeceğiz biraz bahsedermisin.Teşekkürler

pegasus33
  • quote:

Orjinalden alıntı: pegasus33

Sevgili heartless verdiğin z6 türkiye yazılımı bize ne gibi avantaj sağlayacak ne gibi yenilikler var ve nasıl yükleyeceğiz biraz bahsedermisin.Teşekkürler

heartles hocamin verdiği z6'nin türkçe orjinal flaş dosyası

yani telefonu modlarken veya bilinmeyen bir nedenden dolayı açılmaz (çöker vs.) ise bu flaş dosyasını telefona yükleyip tekrar hayata döndürebilmemiz için.

yükleme işlemi için gerekli araçlar

Linkler heartles hocamın v6 max mod rehberi konusundan alıntıdır.

* P2K Sürücüleri 32 Bit - 64 Bit

* RSD Lite 3.9

Z6 Mod Rehberini Yabancı Sitelerden Alıntı Olup Çevirip En Kısa Sürede Bu Konu Altında Yazıcam
    Heartles Hocama Yardımcı Olmak İçin

resimler ve dosyalar hazırlanıyor arkadaşlar..

Sh1N0

• ben Z6 da IM i bulamadım
    türkiyedeki Z6 larda yok mu yoksa sadece bende mi yok
    bunun için ne yapabilirim
  • Hadi arkadaşlar bekliyoruz çalışmalarınızı.

pegasus33
  • quote:

Orjinalden alıntı: log_42

ben Z6 da IM i bulamadım
    türkiyedeki Z6 larda yok mu yoksa sadece bende mi yok
    bunun için ne yapabilirim

Bende de yok bu uygulama. Telefonu taradım ama hiç bir yerde yok. Yalnız uygulama kilitleme ayarlarında IM olarak gözüküyor ama menünün hiç bir yerinde yok.

Ayrıca şu sesle arama olayına gelince de onu da çözdüm. Türkçe destekle sesle arama yok, telefonun dilini ingilizceye çevirirseniz ozaman sesle arama işlevini kullanabiliyorsunuz.

Her şeye rağmen 240*320 piksellik videoları izleyebilmek de ayır bir güzellik. Üstelik divx codec kullanmama rağmen çok güzel oynatıyor

• bu IM için yapılmıs bi mod uygulaması var mı veya yeni surum flash lar atarsak gelir mi

ben bir iki flash denemesi yaptım ama yine gelmedi.

IM çoık da önemli değil benim için ama olsa iyi olur
  • im, instant messaging için yerleşik bir uygulama. Onun yerine ebuddy gibi daha gelişmiş java uygulamalar kullanabilirsiniz.
  • Arkadaşlar ben flashta Lb0039'u Kullandım Yanılmıyorsam Normalde Bizim Telefonlardaki Sürüm L0039

farklı özellikler olarak im uygulaması ofis menüsü altında geldi ve 2 uygulama daha var

motorolanin resmi uygulamalari birisi telefonunuzun yedeğini alıyor siteye diğeri ise rehberinizi yedekliyo ve güvenli yoldan motorola serveri üstünden mesaj atabiliyorsunuz yani web'den)

ve bu uygulamar orjinal türkçe dil destekli

diğer bir konu ise skype beta'yı yüklemiştim L0039 sürümünde hata veriyordu Lb0039'da ise sorunsuz çalıştı
    açtım gprs üstünden sesli görüşmede yaptım ve bayağıda hesaplıydı

deneme amaçlı 5 dakika görüştüm sadece 2 kontör gitti

isteyen olursa LB0039 Sürümünü upload edebilirim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.