Şimdi Ara

)) Motorola ROKR Z6 Müzik Telefonu (( (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
0
Favori
38.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gittigidiyorda bi tane adaptör satan var ama orjinal değil galiba. Orjinal olmayan ürüne para verilmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

gittigidiyorda bi tane adaptör satan var ama orjinal değil galiba. Orjinal olmayan ürüne para verilmez.

Orjinalini bulsam onu alıcam zaten ama orjinali yokki

Mecburen bunlarla idare edicez. Neyse şu anda konuşmak için erken. hele bi telefon gelsin de ondan sonra bakıcaz.

Bu arada bu telefonu modifiye nasıl yapılır bi bilgisi olan var mı? Ya da bu konuda detaylı döküman içeren bi link varsa verirseniz sevinirim
  • Heartless Hoca buişi en iyi bilendir.kaldıki aynı işletim sistemini kullanan V8 modeli var kendisinde.ben olayı biraz ileri götürüp orjinal kulaklığa 3.5 mm jak adapte etmeyi düşündüm ancak mikrofonun bulunduğu kısımda baya bi karmaşık elektronik devre kullanmışlar ve jakın yerleştirilmesi imkansız.ama isterseniz sadece kablolarını iyi bi kulaklığınkiyle değiştirirseniz(tabiki kulaklıklarla beraber) daha iyi müzk dinlersiniz.benim Z6 nın bataryası çabuk bitiyor amerikadan gelen bi arkadaş bulursam 2-3 tane BX81 batarya getirtmeyi düşünüyorum.ufak bir iki modla Z6 ya uygunlaştırabilirim.
    Eğer ingilizcen iyiysewww.modmymoto.com agir orda z6 bölümü var oradan modlama işlemlerine bakabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: der_Kaiser

Heartless Hoca buişi en iyi bilendir.kaldıki aynı işletim sistemini kullanan V8 modeli var kendisinde.ben olayı biraz ileri götürüp orjinal kulaklığa 3.5 mm jak adapte etmeyi düşündüm ancak mikrofonun bulunduğu kısımda baya bi karmaşık elektronik devre kullanmışlar ve jakın yerleştirilmesi imkansız.ama isterseniz sadece kablolarını iyi bi kulaklığınkiyle değiştirirseniz(tabiki kulaklıklarla beraber) daha iyi müzk dinlersiniz.benim Z6 nın bataryası çabuk bitiyor amerikadan gelen bi arkadaş bulursam 2-3 tane BX81 batarya getirtmeyi düşünüyorum.ufak bir iki modla Z6 ya uygunlaştırabilirim.
    Eğer ingilizcen iyiysewww.modmymoto.com agir orda z6 bölümü var oradan modlama işlemlerine bakabilirsin

Link için teşekkürler. Daha önce motorola hiç modlamadım. O yüzden belki bulaşmayabilirim. Ama tema vs. atma işini bulsam yeter. Önce telefonu bi incelemem lazım.

Bataryası çok az gidiyor demişsin ama 1000mAh lık batarya var nerden baksan en az 2-3 gün rahat gitmesi lazım

• Güzel bir telefona benziyor.
  • Eveet sonunda telefon bugün elimde geçti. Telefonu elinize aldığınız anda sevdiriyor kendini kerata. Baya bir kurcaladaım. Linux var dediler ama bunu nasıl modifiye edicez hala anlamış değilim. Neyse,

1- Malzeme kalitesi gerçekten çok iyi telefonun oldukça sağlam bir yapısı var.
    2- Ekranı tek kelimeyle muhteşem, capcanlı bir ekranı var, w810i den buna resim attım ve dağlar kadar fark var. Hakikaten ekranı insanı mest ediyor.
    3- Bazıları ses kalitesinden şikayetçi olmuş, bence oldukça iyi, Her ne kadar stereo olan telefonlar kadar olmasa bile uzaysal stereo modunu ve maksimum bass özelliklerini açtığınızda seste yarıyarıya bir artış oluyor nerdeyse.
    4- Telefon resimlerde çok büyük gözüküyordu ancak okadar da büyük değilmiş. Hemen hemen z3 ile aynı diyebilirim.
    5- SÜPRİZ!!! Telefonun içinden TURKCELL 50 MB LIK internet kartı çıktı Yani web hızını denemek için birebir.
    6- İçinden her hangi bir kurulum ya da yazılım CD si çıkmadı hatta hafıza kartı ve kulaklık da yok. Mobitel garantili olarak geldi. En azından kulaklık koyabilirlerdi

Yine benim şansımdanmıdır bilmiyorum. Ama tam telefona ısınmışken pat bir sorun çıktı. Medya kitaplığında müzikler için yeni çalma listesi oluşturuken "İşlem Başarısız" hatası veriyor. . Eğer çözemezsem aldığım gibi geri göndericem

• Eveet sonunda telefon elim geçti, büyük bir heyecanla aldım, daha telefonu ilk elinize aldığınızda bile kendini sevdiriyor kerata. Neyse.

1- Telefon gerçekten sağlam malzemeden yapılmış, ufak bir inceleme yaptığınızda hemen anlıyorsunuz.
    2- Abicim ekranı hakikaten süper. Çok berrak ve net bir ekranı var. Bazı resimler attım çok net ve pürüzsüz çıkıyor
    3- Bazı arkadaşlar ses kalitesinden yakınmışlar, ancak uzaysal stereo ve bass özelliğin açtığınız zaman sesi farkedilir derecede artıyor. W810i yi ses konusunda resmen tekmeliyor.
    4- Kutusundan maalesef kulaklık ve hafıza kartı çıkmadı bu yüzden kulaklık performansını henüz deneyemedim. Yaw insan en azından bi kulaklık koyar be
    5- SÜRPRİZ!!! Kutusunun için karıştırırken bir de ne göreyim? "TURKCELL ÜCRETSİZ 50 MB LIK İNTERNET PAKETİ" Çıktı. Web performansını denemek için güzel bir olanak doğrusu hoşuma gitti.

Tam her şeyiyle telefona ısınmışken artık benim şansımdanmıdır bilmiyorum, müzik kitaplığında kendi çalma listemi oluşturamıyorum. Çalma listesi oluşturuken "İşlem Başarısız" yazısı veriyor. Kendimce halletmeye çalışıcam belki bir yolu vardır da ben bilmiyorum ama eğer olmazsa aldığım gibi geri döndericem

• Eveet sonunda telefon elim geçti, büyük bir heyecanla aldım, daha telefonu ilk elinize aldığınızda bile kendini sevdiriyor kerata. Neyse.

1- Telefon gerçekten sağlam malzemeden yapılmış, ufak bir inceleme yaptığınızda hemen anlıyorsunuz.
    2- Abicim ekranı hakikaten süper. Çok berrak ve net bir ekranı var. Bazı resimler attım çok net ve pürüzsüz çıkıyor
    3- Bazı arkadaşlar ses kalitesinden yakınmışlar, ancak uzaysal stereo ve bass özelliğin açtığınız zaman sesi farkedilir derecede artıyor. W810i yi ses konusunda resmen tekmeliyor.
    4- Kutusundan maalesef kulaklık ve hafıza kartı çıkmadı bu yüzden kulaklık performansını henüz deneyemedim. Yaw insan en azından bi kulaklık koyar be
    5- SÜRPRİZ!!! Kutusunun için karıştırırken bir de ne göreyim? "TURKCELL ÜCRETSİZ 50 MB LIK İNTERNET PAKETİ" Çıktı. Web performansını denemek için güzel bir olanak doğrusu hoşuma gitti.

Tam her şeyiyle telefona ısınmışken artık benim şansımdanmıdır bilmiyorum, müzik kitaplığında kendi çalma listemi oluşturamıyorum. Çalma listesi oluşturuken "İşlem Başarısız" yazısı veriyor. Kendimce halletmeye çalışıcam belki bir yolu vardır da ben bilmiyorum ama eğer olmazsa aldığım gibi geri döndericem

• @darbelux
    O sitede Z6 modla ilgili herşey var yeter ki biraz zaman ayırıp araştır.modlama çok zor değil hemen aşina olursun korkma.
    Batarya olayına gelince benimkinin üzerinde BC50 model batarya var ve o da 720mAh BC60 ı denedim kalın geldi BC 60 840mAh ama BX81 olursa deli olur tam 1350 mAh.Bc50 ile az bi müzik dinliyosun zaten telefonu kurcalamaktan hiç sıkılmıyosun onun için az gidiyor bi de şebeke zayıfsa işin daha kötü 1.5 günde tekrar şarj et.

@sorry_for_kill_you
    Makine gerçekten hoş, tasarım ekran kullanım vs.En çok hoşuma giden şey de adi plastikten yapılmış Samsuck'ları olan arkadaşların hafıza kartını benim Z6 ya takınca onlarınki geri taktıklarında okuyamıyordu.Çok hoşuma gitmişti güle güle geberiyordum öle olunca.
  • Der kaiser, BX81 getirttirirsen bir tanesine de ben talibim ama extented battery door'unun da olması lazım.

Z6 mod işine gelince, V8'den çok daha fazla modlanmış ve hala delicesine modlanan bir cihaz. Yeni E2 olma yolunda ilerliyor. Ruslar WKTools 2.8 isimli bir monster pack ile işi baya ilerlettiler. Cihaz bende olmadığı için ilgilenmiyorum ama gene de arada sırada okuyorum.

İsteyene kaynak vereyim ;

www.modmymoto.com

www.motofan.ru ( rusça olduğu için google translate ile gezebilirsiniz.)

2- Abicim ekranı hakikaten süper. Çok berrak ve net bir ekranı var. Bazı resimler attım çok net ve pürüzsüz çıkıyor. Üstelik ekran parlaklık ayarı 2. seviyede geliyor. Kaldı ki 5. seviye bile var son seviyeye kadar açtığınızda resmen şakıyor :D. Ben fazla şarj gitmesin diye 1 de kullanıyorum
    3- Bazı arkadaşlar ses kalitesinden yakınmışlar, ancak uzaysal stereo ve bass özelliğin açtığınız zaman sesi farkedilir derecede artıyor.
    5- SÜRPRİZ!!! Kutusunun için karıştırırken bir de ne göreyim? "TURKCELL ÜCRETSİZ 50 MB LIK İNTERNET PAKETİ" Çıktı. Web performansını denedim EDGE sayesinde internet de bi harika.
    6- Ekranı biraz iz bırakıyor doğru ama çok da rahatsız edecek şekilde değil. Sonuçta her telefonda iz olur yani.
    7- Her zamanki gibi uygulamalara şifre koyulabilmesi çok güzel bir özellik
    8-İlk 16 saatlik şarjdan sonra sürekli bluetooth dan dosya dönderdim baya bir müzik ve bir okadar da video izledim + konuşmalar yaptım. Şarjı 2 gün gitti. Demekki fazla kurcalamasam 3-4 günü rahat bulur.
    9- Menüsü gayet kullanışlı ve rahat + hızlı. Hiç motorola kullanmamış olan bile en fazla 1-2 saatte çözer. Ana menüyü kişileştirebilmek ve menüdeki girişlerin sırasını değiştirebilmek de + bir özellik!
    10- Müzik kitaplığı çok kullanışlı. Diyelim ki 250-300 tane şarkınız var. Ama içinden 1 tane şarkıyı bulmanız gerekiyor. Çok basit! Hemen parça arama bölümü var orda aramak istediğiniz parçanın adını ya da şarkıcının adını yazın hemen bulsun

Telefonun kamerası gerçekten iyi değil. Gündüz çekimleri bile çok net değil. Bkz.

)) Motorola ROKR Z6 Müzik Telefonu ((

Dediğim gibi fotoğraf dışında telefonun hiç bi eksisi yok nerdeyse. Çok şık bir telefon. Evet benim düşüncelerim de bunlardır. Saygılar

Şu aralar Z6 için kulaklık ve yazılım arayışı içindeyim.

Laztronot

• Ya hocam senin canın sağolsun[M3 te nikolov] ama önce ordaki arkadaşlarla iletişime geçmem lazım.onlar ok derse bataryalar ekim ayında gelir.5-10 ekim arası.eğer olursa sana M3 te haber veririm.bende z6 var ama daha mod işine girmedim lakin takibi de elden bıramıyoz hani :) senin gibi
  • Arkadaşlar internetten bazı skinler buldum. Özellikle heartless in link verdiği site modmymoto.com. Burdan Z6 için olan bir kaç tane skin indirdim bunları telefona nasıl uygulayabilirim. Telefonun neresine atıcam?
  • bildiğim kadarıyla modlanmış yazılım atmadan skin yüklemen olanaksız.Yukarda heartless in de deiği wk tools2.8 i yükle o MP ile sanırım 10 tane filan skin kaydedebilirsin.bu MP yi atma işini çözersen ki çok zor değil, skin olayına da değiniyorlar zaten. link burda.

[http://modmymoto.com/forums/showthread.php?t=198471&page=4]

çıkan sayfadan okumaya devam et açıklamaları göreceksin.ben de bu wk toolsu atmaya karar vermiştim ama yarın yaylaya gidiyorum artık dönüşte hallederim.sana bol şanslar

[heartless hocam galiba bizim batarya işi olacak]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi der_Kaiser -- 11 Ağustos 2008; 23:35:05 >
  • Nikolov, Seni burada görmek güzel kardeşim. V8 aldığını sanıyordum, Z6 almışsın, hayırlı olsun. Z6 mod tecrübelerini burada Türklerle bizzat paylaşman dileğiyle.

BX81 inşallah olur, alırım. Bana arka kapağıda lazım, bx81 biraz kalın bi pil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: der_Kaiser

bildiğim kadarıyla modlanmış yazılım atmadan skin yüklemen olanaksız.Yukarda heartless in de deiği wk tools2.8 i yükle o MP ile sanırım 10 tane filan skin kaydedebilirsin.bu MP yi atma işini çözersen ki çok zor değil, skin olayına da değiniyorlar zaten. link burda.

[http://modmymoto.com/forums/showthread.php?t=198471&page=4]

çıkan sayfadan okumaya devam et açıklamaları göreceksin.ben de bu wk toolsu atmaya karar vermiştim ama yarın yaylaya gidiyorum artık dönüşte hallederim.sana bol şanslar

[heartless hocam galiba bizim batarya işi olacak]

Pek bişey anlamadım desem ayıp etmiş olurmuyum acaba?. Hani daha önce Nokia ve Senyericsson modlama filan az çok yaptım ama motorolaya baya bi yabancıyım. Mesela yanlış bir şey yaparım diye korkuyorum ve en kötüsü yanlış işlemin düzeltilemesi ve telefonun tekrar kullanılamaması.

Ben anlamdım arkadaş hani linux lu filan diyorlar çok kolay modlanıyor diyorlar ama nasıl? Ben şimdilik sadece skin atmayı düşünüyorum. Çok basit bir yolu varmıdır bunun benim en kolay yapabileceğim şekilde? Yoksa illaki telefonu flash lama olayına girmem mi lazım?

• darbelux kardeşim sana izninle bi kaç soru sorcam. bnde z6 alcam hayırlısıyla, geçenlerde telefoncuda gördüm ekranı biraz küçük geldi bana tam iyi bakamadım ama 2'' miş galiba sence ekran boyutu küçük müdür nasıldır, bide motorolayı heç bilmediğimden soruyom nokiada felan var tuş kilit numarası gibi bişe adı ne ise o z6 da var mı, bide resimleri şifreye bilio muyuz
    gelelim senin skin işine biraz önceden biraz araştırdım yanlışda olabilir. http://forum.donanimhaber.com/m_9965188/tm.htm buraya gir planlamacı arkadaşn mesajı war 3. sırada orda telefonu bilgisayara nasıl tanıtcanı yazıo ardından dahttp://forum.donanimhaber.com/m_11350975/tm.htm adresinden skin yüklemeyi halledebilirsin. ben daha almadığım için denemedim. linux olduğu için olmayabilir sorumluluk kabul etmez heartless arkadaşım bnden çok daa iyi bilir o bu mesajı okuyup skin atma işini onaylarsa sevindirik olurum .

• quote:

Orjinalden alıntı: mserdar

darbelux kardeşim sana izninle bi kaç soru sorcam. bnde z6 alcam hayırlısıyla, geçenlerde telefoncuda gördüm ekranı biraz küçük geldi bana tam iyi bakamadım ama 2'' miş galiba sence ekran boyutu küçük müdür nasıldır, bide motorolayı heç bilmediğimden soruyom nokiada felan var tuş kilit numarası gibi bişe adı ne ise o z6 da var mı, bide resimleri şifreye bilio muyuz
    gelelim senin skin işine biraz önceden biraz araştırdım yanlışda olabilir. http://forum.donanimhaber.com/m_9965188/tm.htm buraya gir planlamacı arkadaşn mesajı war 3. sırada orda telefonu bilgisayara nasıl tanıtcanı yazıo ardından dahttp://forum.donanimhaber.com/m_11350975/tm.htm adresinden skin yüklemeyi halledebilirsin. ben daha almadığım için denemedim. linux olduğu için olmayabilir sorumluluk kabul etmez heartless arkadaşım bnden çok daa iyi bilir o bu mesajı okuyup skin atma işini onaylarsa sevindirik olurum .

Telefonun ekranı küçük değil, oldukça tatmin edici. Kısacası büyük bir ekranı var. Telefon oldukça şık, erkanı net pürüssüz, resimler çok canlı çok net çıkıyor. Ses kalitesi çok iyi. Tuşları şifreli olarak kilitleyebiliyorsun. Aynı şekilde uygulamarı şifreleyebiliyorsun. Ancak müzikleri ve resimlere şifre koyamıyorsun. Yani galeriyi şifreleyemiyorsun, neden bunu koymamışlar ben de anlamadım. Ama mesajları ve rehberi şifrelemek yetiyor bana. Eğer almayı düşünüyorsan tavsiye ederim sana. Fazla kurcalamadığında standart kullanımdqa 3-4 gün şarjı gidiyor.

Yalnız kutusundan maalesef kulaklık çıkmıyor Şu anda kulaklık arayışı içindeyim. Bazı yerlerde V3i için kulaklıklar var ancak Z6 ya uymuyor maalesef. Bir de şu tema atma olayını ve yazılım işini çözersem tam süper olacak

• son bişe daa sorcam telefona video atmak için belli bi formata çevirmen gerekio mu yoksa ne atsan açıo mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: mserdar

son bişe daa sorcam telefona video atmak için belli bi formata çevirmen gerekio mu yoksa ne atsan açıo mu

Tabiki ne atsan hepsini açmaz. 3GP ya da Mp4 formatına çevirmen lazım. Ben SUPER CONVERTER kullanıyorum. Ücretsiz ve de çok kullanışlı bir yazılım. Elimde bulunan HD videoları bu programda çevirip telefona attım sorunsuz bir şekilde izleniyor.

Sadece ilk başlarda numara olan tuş takımlarını kullanmada biraz zorlanabilirsin. Ama ona da alışıyorsun emin ol. Belki benim elim çok büyüktür o yüzden zorlanmış da olabilirim.

Ben alırken ereyon.com.tr den aldım ve içinden 50MB lık hediye internet kartı çıktı. Eğer internetten alırsan ereyon tavsiye ederim. Bu arada sordurdum bu telefonun kutusundan kulaklık çıkmıyormuş hiç bir yerde.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.