Şimdi Ara

)) Motorola ROKR Z6 Müzik Telefonu (( (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
298
Cevap
0
Favori
38.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alan arkadaşlardan özellikle ses ve sonrasında sistem üzerine yorumları alabilirsem benim adıma çok makbule gececek ..?

edit@ imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 8 Ocak 2008; 6:16:57 >
  • ces de tanıtılan tv özellikli z6

)) Motorola ROKR Z6 Müzik Telefonu ((
  • Valla objektif olmak gerekirse;
    Ben forumdaki arkadaşların övmesiyle rokr e2 almıştım. face1tr nin yazdığı bütün yorumlar onun için de geçerliydi. Ama muazzam bir hayal kırıklığı. juix işletim sisteminin 5 para etmediğini motorola nın ses olarak daha çok fırın ekmek yemesi gerektiğini anladım. mpx serisinin bile teknoloji olarak motorolanın yeni çıkan özellikli telefonlarını geçtiğini gördüm. Direk Linux işletim sistemli cihaz yapsaydı bence çoık daha iyi olurdu. Rokr E2 de overclock var çok güzel modlaniyor sesi mükemmel diye almıştım ama forumdaki aşırı övmelerin abartı olduğunu anladım.
  • Side_Effect, telefon hakkında küçükte olsa bir inceleme, çektiğin resimler, özellikle video örneği ve telefonunun bir kaç resmini ekleyip bizleri aydınlatabilirmisin mümkünse ?

heartless
  • benimde bir sorum olucak itunes yüklümü benim bu aralar itunesle başım derttede yüklüyse şarkı sınırı varmı yoksa sınırsız şarkı yükleniyomu ve symbianlı teleonlar gibi menüsü düzenleniyomu yani istediğin programı dosyaya konuyomu yada ana menüye konuyomu isteğe göre

cedric...
  • tamam beyler, yarın ilk işim telefonla ilgili sizleri aydınlatmak olsun..

bu topic i açalı çok uzun süre olmuştu, kimseden ses seda gelmediği için bıraktım takip etmeyi. ama cevaplar gelmiş. geçte olsa ben görevimi yapayım.

size yarın telefonla çektiğim resimleri, videoların bazı örneklerini yollarım. ayrıca kullandığım süre zarfında karşılaştığım herşeyi artı ve eksisiyle belirtecem.

İyi geceler

side_effect
  • yaw modlama vs. iyi güzel de, zaten bunlar sadece telefon arkadaşlar... yani bunları alıp bilgisayar gibi oc yapıp, araba gibi modifiye edip, vs.vs. üstüne binip gitmiceksiniz ki???

ahanda kaç aydır Z6 kullanıyorum, harbiden çok memnunum. yıllardan beridir motorola kullanıcısıyım, yeminle motorola son bi kaç modelinde gerçekten kendini aştığını gösterdi. valla bak

ister kamera, ister ses, ister işletim sistemi, ister gövde ve malzeme kalitesi, ekran kalitesi, ses kalitesi herşeyi çok güzel...

yarın bazı resim, video vs. yükleyecem kısmetse...
  • ses kalitesinden memnun degillerdi senin memnun olman iyi....................
  • Hala bekliyoruz.

acerciyim
  • Gecikmeler için üzgümüm,

Buyrun size bi kaç resim. Orj. haliyle yolladım :

side_effect
  •  )) Motorola ROKR Z6 Müzik Telefonu ((

side_effect
  • Fotoğraf kalitesi gerçekten iyi. Peki telefonun malzeme kalitesi falan nasıl acaba? Ses kalitesi falan?

acerciyim
  • Telefonun malzeme kalitesi gerçekten 10 numara. Yani öle sallama bişi diil.

Ses kalitesine gelince, dinlediğiniz mp3'ler oldukça kaliteli. Zaten motorola sadece bunda değil, önceki serilerindede gayet iyiydi (L7 vs.)

Stereo ses efekti, bass ayarı falanda var. Ayrıca her uygulama esnasında arka planda müzik dinlemeye devam edebiliyorsunuz. Arama gelirse konuşmadan sonra kaldığı yerden devam ediyor.

Ayrıca büsürü forumdan yeni arayüzler, programlar, oyunlar indirebilirsiniz.

Yani fiyat/performans oranı oldukça iyidir diyebilirim.

side_effect
  • Bir de telefonun kaç çeşit rengi var acaba? İnternet sitelerinde sadece bir çeşit telefon gösteriliyor. Bazılarında da renk seçeneği dahi yok. Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

acerciyim
  • Selam,

Bildiğim kadarıyla telefonun sadece tek renk seçeneği var. Oda koyu-gümüş, siyah olan yani. Ben başka renk hiç görmedim..

side_effect
  • side_effect arkadaşım açıklamalar için sağol. Biraz daha fiyatın düşmesini bekliyorum. O arada seni böyle rahatsız ederiz yine. :D

acerciyim
  • estafurullah, ne rahatsızlığı. bildiklerini doğru şekilde paylaşmak, insanları doğru yöne yönlendirmek en güzelidir.

ne zaman isterseniz sorun. telefon güzel bir telefon. kabul etmek lazım. linux işletim sisteminin çok bi faydasını görmedim ben, çünkü program vs. çok yüklemiyorum.

Ama kullanım ayrıntıları güzel. sizi yarı yolda bırakmaz yani.. klas bir telefon.

side_effect
  • quote:

Orjinalden alıntı: side_effect

estafurullah, ne rahatsızlığı. bildiklerini doğru şekilde paylaşmak, insanları doğru yöne yönlendirmek en güzelidir.

ne zaman isterseniz sorun. telefon güzel bir telefon. kabul etmek lazım. linux işletim sisteminin çok bi faydasını görmedim ben, çünkü program vs. çok yüklemiyorum.

Ama kullanım ayrıntıları güzel. sizi yarı yolda bırakmaz yani.. klas bir telefon.

heartless
  • Telefonla birlikte kulaklıkta geliyor mu acaba? Yoksa onu ayrıca temin mi ediyoruz? Saygılar...

acerciyim
  • Siparişi verdim, bakalım pazartesi elime geçer herhalde. Sanırım içinden kulaklık çıkmıyor. Şimdi kulaklık araştırmaya başladım.

acerciyim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.