Şimdi Ara

)) Motorola ROKR Z6 Müzik Telefonu (( (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
0
Favori
38.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben w810i Kullanicisiyim Kulaklikta Sesi w810i Gibi Çıkıyormu?

Bunu Öğrenmem Yeter
    Yoksa Telefon Tasarim ve İçerdiği Özellikler Bakimindan Çok Güzel Bir Cihaz
    Juix Olmasi İnsani Cezbediyor
    Bu Arada Telefonun Hayirli Olsun Kulaklikta'ki Ses Konusunda Bizi Aydinlatirsan Sevinirim

Kolay Gelsin
  • @Chandlerb, @Wdevil, @mcebi, @nomenore
    ben ilk sayfalari okuyunca
    1: ben almaya karar vermiştim bu Z6 yı
    2: vaz geçip L9 mu almamı tavsiye edersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chandler B.

Müzik yüklemiycem, müzik için Mp3 player kullanıyorum. Fotoğraf için kamera kullandığım gibi

bu şekilde düşündüğünüze göre motorola rizr z6 sizi neden tatmin etmedi acaba?forumu okuyunca zamanla fotoğraf performansından ve müzikten yakınmışsınız, en çok da telefonun fiziksel olarak verdiği his hoşunuza gitmedi sanırım.

baktığımız zaman telefonunda en büyük artısı tasarımı ve ekranı.multimedia özellikleri sadece olsun diye konulmış gibi.geri kalan özelliklerde standart telefonlarda da mevcut.hız konusu ise motorola markasının kendi içinde bir gelişme.örneğin sony ericsson kullananlar içinde k850 büyük bir devrim.çünkü ilk 5 mp sony ericsson.gel gör ki daha önce samsung, lg ve nokia bunu yapmıştı.

• l9 için yorumum şudur:kesinlikle şık bir cihaz.kamerası videoçekimi .radyosu ,mp3 çalarıyla tam takım bir çihaz hepsinden var ama fiyatıyla orantılı yani çok şey bekleme ayrıca java uygulama yükleme mevcut,konuşurken karşı tarafı çok net duyuyorsun(crıstaltalk)bataryası da fena degil ....tek kusuru ekran kalitesi (176*220)bence z6 dan daha iyi bi tercihtir
  • @xqw1

evet fiziksel his berbat. Telefonu görerek almadım, sipariş etmeden bu kadar parlak olabileceğini, bu kadar iz, leke bırakacağını bilseydim hayatta almazdım

Valla ben nokia 6267 aldım w300'ümle beraber kardeş kardeş kullanıyorum.

Kurtuldum
  • Selam millet,

Foruma şöyle bir baktımda malesef Motorola Z6 ile ilgili hiç bir başlık göremedim. Çok şaşırtıcı bir durum, herkez nokia cımı oldu yahu?

Motorola Z6 kullananlar varsa bu başlık altında yazışalım derim...

Ben aldım neredeyse 2 ay olacak, kullanıyorum. Yalnız garip bir sorun yaşadım. Telefonu aldıktan 20 gün sonra falan güvenlik mesajı geldi. Telefonunuz kayıtlı değildir diye. Sonra Motorolanın kendisinden mesaj geldi, kayıt işlemi ile ilgili olarak yapılması gereken ufak bir update vardır, lütfen bizi arayınız diye.

Ben aradım, ertesi günü işyerime bir çalışan geldi ve telefonu aldı. 2 gün sonrada adresime teslim etti. Çok güzel bir uygulama.

Neyse telefon geldi kayıt problemi ortadan kaltı. Fakat bazı değişiklikler olmuş, sanırım firmware update ten sonra oldu bu iş.

Önceden harici hoperlör sesi daha yüksekti, şimdi biraz daha azaldı, ama foto ve video kalitesi artış göstermiş onu farkettim.

Türkiyede malesef Motorola modding ile ilgili çok fazla bişey bulamadım internette. Yurtdışı bi forum olan
    www.modmymoto.com sitesine üyeyim ama, insanlar Z6 hakkında çok fazla bişey diyemiyorlar çünkü hala çok yeni bir telefon ve Linux kullanması münasebetiyle çözümler henüz yok.

Bildiğiniz forumlar varmıdır? Yada bu tel. ile ilgili paylaşabilecek bişeyler varmıdır?

Saygılar

side_effect

• bu model de ülkemizde fazla tutulan bir model değil.. motorolacı arkadaşlar kısa bir süre sonra forum konusunda yardımcı olurlar..

uguRnB
  • E2 topicinden yardım alablirsin.

El Fuego
  • çekilen fotoğrafları ekleyip, genel özellikleri ile kullanımı hakkında bilgi verebilecek yok mu?

El Fuego
  • Dostum ben de yeni aldım telefonu yrn bi kaç resim koyarım buraya...
    İlk izlenim olarak çok kullanışlı diyebilirim bana sx1 den bana sonra symbian'ı aratmadı...
    Henüz yükleyebileceğin programlar yok ama telefonun çok fazla özelleştirilebilir detayı var....
    Boyu enine oranla biraz uzun duruyor ama çok kullanışlı...cebinde,elinde duruşu fln rahat yani...
    Tuş takımı çok hoşuma gitti dokunmatik gibi ama değil...Hepsi birleşk olduğu için normal tuş takımları gibi arasına toz kaçıp tutukluk yapma ihtimali yok...dokunmatiklerde ki gibi yanlışlıkla alttakine üsttekine basma, tutukluk yapma geç tepki verme gibi sorunlar da yok..kısaca dokunmatik ve normal basmatik tuşların iyi özelliklerini barındırıyor...hımmm bunların dışında ekranı ve gövdesi gerçekten kaliteli metal ve camdan yapılmış...soğuk bir yerde biraz kalınca eline aldığında aynı bir metal parçası gibi soğukluğu hissediyorsun...ön taraf parlak ve biraz parmak izi tutuyor ama pek belli olmuyor...
    sürgüsü de çok rahat...bir kaç samsungla(l760 - e840) karşılaştırdım ve bana daha rahat geldi...
    ilk şarjda da iki gün dayandı onda da bayaa bir kurcalamışımdır...pil kendine gelince normal kullanımda rahat 3-4 gün çıkartacak gibi duruyor...hiç ellemezsen 5-6 bile olabilir...
    Ve hızı...işlemcisi çok iyi telefonun ve ısınma sorunu faln yok sx1 de çok çekmiştim bunu...biraz fazla uğraşınca ısınıp kilitleniyordu...kamerası, müzik ve vidyo çaları gerçekten çok hızlı tepki veriyor...şimdilik bu kadar aklıma geldi...sorun olursa seve seve yanıtlarım....

***eshquia***

• quote:

Orjinalden alıntı: mcebi001

l9 için yorumum şudur:kesinlikle şık bir cihaz.kamerası videoçekimi .radyosu ,mp3 çalarıyla tam takım bir çihaz hepsinden var ama fiyatıyla orantılı yani çok şey bekleme ayrıca java uygulama yükleme mevcut,konuşurken karşı tarafı çok net duyuyorsun(crıstaltalk)bataryası da fena degil ....tek kusuru ekran kalitesi (176*220)bence z6 dan daha iyi bi tercihtir

yapma hocam L9 bizim uzaktan kumandayı andırıyor...uzun ve geniş...pırt...
  • z3 kullanıcısıyım , z6 kullanan kardeslerımıze sevgılerımı ıletıyorum

Kulspruta
  • herşeyden biraz var ucuzda, tam bi orta siklet bence ...boyu uzun evet ama hem ince hemde hafif cebinde rahatsız etmiyor ( arkadaştan alıp bir gün kullandım )
  • z6 elbetteki biraz daha iyi tabi s9 la verseler ... ama ekstra ücret talep ediyolar bildigim kadarıyla bu arada k3 modelini bu gün gördüm o da çok şık ayrıntılı inceleyemedim yakında onuda inceleriz...
  • Arkadaşlar öncelikle telefonunuz hayırlı olsun ben de bir motorola e2 kullanıcısıyım bu telefonda e2 ile aynı sistemi kullanıyor mp3 çalarken herhangi bir problemle karşılaştınızmı? E2 malesef mp3 çalarken çok az da olsa atlamalar yapıyor.

kültigin
  • Güncel fiyat listesi (10.12.2007)

Hepsiburada.com: 505 YTL / 489 YTL (Havale ile)
    Ereyon.com: 464 YTL / 454 YTL (Havale ile)
    Genpatech.com: 502 YTL / 482 YTL (Havale ile)
  • Mp3 çalar da bir sorun yok daha öyle uzun uzun dinleyemedim kutudan kulaklık çıkmıyor ama eBay den kulaklık dönüştürücü sipariş ettim V-MODA Vibe kulaklıklarımla bir test yapacağım yakında...

Bu arada e2 ye yüklenebilen ve z6 da kullanabileceğimiz programlar varmı???java dışında....

***eshquia***
  • Tel pek tutulmadı galiba su anda motorola nın tek iyi tel i rokr e2 sanki.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.