Şimdi Ara

)) Motorola ROKR Z6 Müzik Telefonu (( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
0
Favori
38.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nası buldunuz resmi ? Yani park'ı değil tabii de Resim iyi gibi değil mi ? Yarın bir tane daha çekicem.

Valla aramızda kalsın...bilmem sadece ses için bu telefon alınır mı ?
    Ben manasız manasız bakıyorum şu an telefona. Samsung E890'dan sonra o kadar yavan geldi ki.
    Demek ki eskiden miymiş neymiş Motorola sevdası, artık tükenmiş gibi hissediyorum.

Hele youtube'da "wimax" videolarını da seyrettikten sonra, Bush'un niye Kore'ye dadandığını daha iyi anlıyor insan Çok daha öndeler onlar..çooook.

Gene de bilmem..yanlış yönlendirmiş olmıyayım.
    Öyle d900'ünüz, u600'ünüz, e890'ınız v.s. varsa ben derim ki bu gereksiz.

Yoksa ve motorola olsun diyorsanız hemen alın.

Kolay gelsin

• Koyduğun resim 640*480 olduğu için birşey anlaşılmıyor. 1600*1200'de çekilmiş fotolar eklersen yorum yapılabilir.
  •  )) Motorola ROKR Z6 Müzik Telefonu ((

Bu sefer yaptım galiba !?

@heartless

Doğru yarınki resmi daha büyük çekeyim. Haklısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chandler B.

Yine teşekkürler uguRnB

Nası buldunuz resmi ? Yani park'ı değil tabii de Resim iyi gibi değil mi ? Yarın bir tane daha çekicem.

Valla aramızda kalsın...bilmem sadece ses için bu telefon alınır mı ?
    Ben manasız manasız bakıyorum şu an telefona. Samsung E890'dan sonra o kadar yavan geldi ki.
    Demek ki eskiden miymiş neymiş Motorola sevdası, artık tükenmiş gibi hissediyorum.

Hele youtube'da "wimax" videolarını da seyrettikten sonra, Bush'un niye Kore'ye dadandığını daha iyi anlıyor insan Çok daha öndeler onlar..çooook.

Gene de bilmem..yanlış yönlendirmiş olmıyayım.
    Öyle d900'ünüz, u600'ünüz, e890'ınız v.s. varsa ben derim ki bu gereksiz.

Yoksa ve motorola olsun diyorsanız hemen alın.

Kolay gelsin

binlerce kişiyle birlikte aramızda kaldı hocam..
    aslında bi kaç resim daha gördükden sonra bişey söylemek daha doğru olur. ama yinede bişey söylemek gerekirse klasik 2mp çekimi. telefon için konuşmak erken sanırım bi süre daha kullandıktan sonra daha net bi not verilebilir.

tekrar teşekkürler Chandler B. (tebrikler resim sayfada görünüyor olmuş bu sefer)

edit : ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguRnB -- 6 Ekim 2007; 23:06:51 >

• İşte bu da 1600x1200 gündüz resmi

)) Motorola ROKR Z6 Müzik Telefonu ((
  • z6 ı telefonu alalı 3 gün oldu hiç memnun deilim müzik çalar kulaklıksız harika ama kulaklık takınca rezalet kamera yetersiz video cekimi çok kötü yedek parça olayı hiç yok satmayı düşünüyorum 3 gün oldu alalı ama neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: nomenore

z6 ı telefonu alalı 3 gün oldu hiç memnun deilim müzik çalar kulaklıksız harika ama kulaklık takınca rezalet kamera yetersiz video cekimi çok kötü yedek parça olayı hiç yok satmayı düşünüyorum 3 gün oldu alalı ama neyse

bunu paylaştığın iyi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 8 Ekim 2007; 13:14:55 >
  • nokta kadar lensi olan bi cep telefonu kamerasıyla manzara fotografı çekmeye çalıştıgınızın farkındamısınız ..kaldıki elle ayar da yapmıyorsunuz chandler çektigin resim bence güzel beni şok eden nomenore nin müzik çalar için söyledigi kulaklıkla o kadar kötümü yani
  • benim bundan önceki telim sony eriksoon w810 du yani w 810 un yarısı olamaz telefonun kutusundan kulaklık cıkmadı internet üzerinden sipariş etmiştim 30 ytl verip orjinal kulaklık aldım ama inanın ses seviyesi rezalet alacak arkadaşlara tavsiye etmiyorum tabi tip i için almak istiyorlarsa ayrı
  • Hah..ohh yaw...hislerime tercüman oldunuz

- Eski samsung'cu, motorola forumunda ahkam kesiyo - demiyesiniz diye sesimi çıkarmıyodum
    ama ben öyle marka fanatiği falan değilim. Çünkü "V" serisine hayrandım zamanında, kullandım da, v300, v535, v360 gibi, kapaklı, soft tuch boya, adam gibi motorola 'lardı onlar.Bugün Benq bişey duyurur hayde aylarca onu bekleriz. Hepimizin yaptığı şeyler bunlar.

Ama bu ! Çok kötü yaa ! Alt kısmı soft touch, üst kapak parlak hem de ne parlak, müthiş iz bırakan bi madde.
    Resim görüldüğü gibi, video berbat ötesi, bluettoth'u açıp kapatmak 6 ayınızı alıyor( ! ),
    E, bi tek hızlandı diye de, "sorry, valla motorola"...sen yolcusun bebek tez günde iade.

Sokağa attık parayı vesselam Aman siz atmayın !

• @mcebi001

Sorma gitsin !?

Herkes tabii ki ister el kadar kutuyla herşeyi yapmayı, ama "HENÜZ" cep telefonundan kamera
    OL-M-A-Z !!!

Kalın sağlıcakla...
  • tamam telefon linüx işlemcisi güçlü dolayısıyla bunuda e2 gibi bir aygıra çeviren olacaktır ama motorola standart sürümünü kötü yapmamalıydı sonuçta ilk etki önemli ,,,,,şu anda paranın hakkını veren tek moto modeli L9 sanırım ............
  • Elim ona da gitti açıkçası bunu almadan. Keşke alsaymışım, çünkü L6 ve l7 kullandım.
    Bu L9 daha da "parlak" gelince bıraktım...

Bu arada ironi'ye bak, Amerikan telefonu Linux işletim sistemi

(ain't it funny ?)

Kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chandler B.

Hah..ohh yaw...hislerime tercüman oldunuz

- Eski samsung'cu, motorola forumunda ahkam kesiyo - demiyesiniz diye sesimi çıkarmıyodum
    ama ben öyle marka fanatiği falan değilim. Çünkü "V" serisine hayrandım zamanında, kullandım da, v300, v535, v360 gibi, kapaklı, soft tuch boya, adam gibi motorola 'lardı onlar.Bugün Benq bişey duyurur hayde aylarca onu bekleriz. Hepimizin yaptığı şeyler bunlar.

Ama bu ! Çok kötü yaa ! Alt kısmı soft touch, üst kapak parlak hem de ne parlak, müthiş iz bırakan bi madde.
    Resim görüldüğü gibi, video berbat ötesi, bluettoth'u açıp kapatmak 6 ayınızı alıyor( ! ),
    E, bi tek hızlandı diye de, "sorry, valla motorola"...sen yolcusun bebek tez günde iade.

Sokağa attık parayı vesselam Aman siz atmayın !

bi de ortalığı kasıp kavuracak fln diyolardı.razr 2 daha iyidir herhalde.en azından içinden dönüştürücü çıkıyor.istediğimiz yere bağlayabiliyoruz.müzik telefonuna bakın kutusundan kulaklık çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 8 Ekim 2007; 16:32:02 >

• bende attım parayı sokağa :) ben yandım siz yanmayın gençler :)
  • cihaz yakında s9 hediyeli olarak verilir bence tanıtımı öyle yapılıyor zaten bluetooth 2,0 destegi oldugu için a2dp ses kalitesi daha iyi olur sanırım ......yinede kocaman bi hayal kırıklıgı kulaklık yok nedemek yahu
  • Benimki "mobiltel" den alınma, onun kutusunda yok, belki diğerlerinde vardır, mı ? bilmiyorum ?
  • yurtdışında s9 kulaklıkla bundle veriliyor. Kamerası şüphesiz kötü. Hangi kulaklıkla ses'i denedin ? S200 mü ?
  • evet s200 kulaklık denedim cok kötü ses kalitesi
  • s200 zaten standart box'tan çıkan dandik bi kulaklık. S9 ile deneyin ondan sonra yorum yapın.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.