Şimdi Ara

)) Motorola ROKR Z6 Müzik Telefonu (( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
0
Favori
38.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tesekkurlerde bunun fiyatı nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

quote:

Müzik: Windows Media Player 11 ve Windows WMAv10, Janus DRM, MP3, AAC, AAC+, AAC+, AMR NB, WAV, XMF desteği

janus drm

xmf

amr db
    * ?

bunlarda ne ola, bilen biri var mı ?

amr bildiğimiz kalitesiz gerçek ses formatı başka bişi olamaz dimi,

Janus drm windows a ait drm işte orjinal müzik lisansı için bişi , itunes gibi işte sanırım netten telle parasını vererek indirmek için ve windows media player uyumluluğu, insanlar sanki drm istiyorlarda..Birde bunlar korumalı oluyor hem para veriyorsun hem bs yedekleme bile yapılamıyor bazen, iğrençç bişi bu özelliğini dikkate almayın derim...

xmf bende tam bilmiyorum aptal bir ses formatı sanırım gereksiz yane..

• bende en çok "xmf" yi mrk etmiştim, bilen yok mu ?
  • "Motorola RIZR Z6" nın adı yapılan bi değişiklikle "Motorola Rokr Z6" olarak değiştirildi.. böylelikle "rokr" olarak bilinen motorola nın yeni müzik telefonu serisi dahilindeki telefonların sayısı 4'e yükseldi...
  • Telefonun işlemci ve içerik açısından E6 gibi olduğu söyleniyor. Sadece E6 dokunmatik ekran bu ise sürgü telefon. Yani müzik işi garantili gibi bişi. Gönül rajatlığı ile alınabilir...
  • acaba 3,5mm kulaklık girişi var mı ? sanırım yok.. ??!
  • Bu tel satışa başladımı arkadaşlar, bilgisi olan varmı ben bulamadım,
    Birde fiyatı nedir ? Merak ettiğim diğer konuda z3 den ekranı büyükmü ?
  • quote:

acaba 3,5mm kulaklık girişi var mı ? sanırım yok.. ??!

Sanırım telefonda 3.5 mm'lık kulaklık girişi bulunmuyor. Telefon inceleme sitelerinde böyle bir özellik belirtilmemiş.
  • quote:

acaba 3,5mm kulaklık girişi var mı ? sanırım yok.. ??!

Resimlerde sesle alkakalı bir giriş göremedim. Heralde usb girişinden kulaklık takılıyor.
  • güzel telefon
  • Eger müzik telefonu diyeceksek 3.5mm giriş şart yoksa sayılmaz (bence) :)
    işlemci hızını da merak ettim. rokr e2 den daha iyi işlemci olabilirmi acaba?
  • http://www.mobileburn.com/review.jsp?Page=1&Id=3379

burada kapsamlı bi inceleme var..
  • motorola sonunda işin sırrını çözdü: Linux
    aban linuxa gerisini düşünme
  • quote:

Orjinalden alıntı: ricardocruz14

motorola sonunda işin sırrını çözdü: Linux
    aban linuxa gerisini düşünme

evet, linux..

bunu küçümsememek lazım.

samsung d900, u600 gibi özellik delisi telefonlar var da ne oluyor. çoğu kişi sırf samsung yazılımına güvenmedikleri, çoğu konuda bu yazılımın yetersiz kalmasından dolayı samsung tercih etmiyor.

çoğu insan ise akıllı her işini görebileceği işlevsel bi telefon istiyor, fakat symbian 'a güvenemiyor..

iki seçenek kalıyor, ya windowsCE yada linux.

şuan için windows en iyi, ama rokr z6, e6, iphone gibi modeller geldikçe bu durum yavaş yavaş el değiştirecektir. zira linux sisteminde windows mobile da aşılamayan b çok sorun halledilmiş, windows yada symbian da bir programı açtığınızda o anda rame işlenen veri işiniz bittiğinde oradan stbil ve hızlı bi şekilde kaldırılamıyor. bu sorunu çözmek adına başarılı bi görev yönetici program yüklemelisiniz. son dönemde bu sorunları bi nebze olsun aştılar, yada aşmışlar gibi gösteriyorlar. ama linux tarafında bu sorun 2004 yılında çıkan a780 modelinde aşılmıştı. yukardaki ekran görüntülerinden de anlaşılacağı üzere programdan o anda hemen hiç beklemeden çıkmanızı sağlayacak X işareti var. ona tıkladığınızda anında(bekleme yapmadan) tam manasıyla proram kapanıyor. tabi isterseniz arka plana da atabilirsiniz.

bellek yönetimi konusunda, hız konusunda, stabil çalışma, hızlı yanıt verme konusunda linux bir numara..

avrupada tanınmasada japonya ve diğer çoğu uzakdoğu ülkesinde oldukça yaygın. oradakiler gsm yada umts, hsdpa gibi sistemleri kullanmadıkları için buralarda onların ürettikleri telefonları göremiyoruz. gsmarena.com gibi siteler sadece gsm altyapısıyla çalışan telefonları gösteriyor. bu sizi yanılgıya düşürebilir.., oysa panasonic in japonya sitesine gidin ve bakın, yeni nesil tüm panasonicler linux sistemli, dehşet donanımsal özelliklere sahip cihazlar. sharp, mitsubishi gibi firmalarında telefonları aynı şekilde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 3 Haziran 2007; 4:03:40 >

• @face1tr ben küçümsemek için degil bilakis takdir etmek icin yazdım o mesajı. tebrik ediyorum motorolayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ricardocruz14

@face1tr ben küçümsemek için degil bilakis takdir etmek icin yazdım o mesajı. tebrik ediyorum motorolayı

ee hocam bu: ne oluyor. kafamıza göre smile kullanmayalım, kurduğumuz cümleler ile o cümlelerin sonunda kullandığımız smile ler birbiriyle ilişkili olsun..
  • quote:

bende en çok "xmf" yi mrk etmiştim, bilen yok mu ?

Tesadüfen ''xmf'' in ne olduğunu buldum. Polifonik müzik sesinin Samsung uyarlaması, bariz bir farkı falan yok. Arkadaşın telefonunu kurcalarken farkettim
  • şık ve zerafetin yanında ben adam gibi müzik dinlemekte istiyorum diyenler için çok iyi bi alternatif.

şıklık diyince çoğu kişi d900, u600, 6300, shine gibi modellere bakınıyor. ama bu modelleri aldıktan sonra özellikle kulaklıkla müzik dinlerken pek mutlu olamıyorlar. işte rokr z6 bu bpşluğu dolduracak bi telefon. müzik dinlemenin yanında piyasanın en iyi ekranında divx film izlemek isteyenler içinde rokr z6 diyorum.

sadece multimedya telefonu değil, aynı zamanda içeriğindeki linux altyapısyla minik bi pda olduğunuda söylemeden geçmeyelim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.