Bildirim
Motorola SB 5100 Modemim Arızalı Yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sb5100 modemleri yanlış hatırlamıyorsam en son 2005 yılında setkom çok kısıtlı adette getirip,bayileri aracılığıyla abonelere sattı.
Ama sonrasında nedense modem getirmeyi bıraktılar.
İsterseniz internetten setkom'a ulaşıp bir irtibata geçin.
Belki yardımcı olabilirler.
Ya da muhtemelen garantisi bittiği için hiç uğraşmayıp 2. el alışveriş yapabileceğiniz yerlerden modemi temin edin.
Ben 2 senedir kablo internet kullanmıyor ve şimdilik kullanmayıda düşünmüyorum ama hala motorola sb5100,kutusunda beklemekte.
Bana göre kim ne derse desin adsl'de alcatel thomson ve kablo internette ise motorola bu sektörde çok kullanışlı ve sağlam ürünlere imza attılar.
Kullanmasamda,elimden çıkartmayı hiç düşünmüyorum. -
yaptırcağına yenisini al gg dan yada başka yerlerde 2.el olarak satılmakta en süper modemdir o yıllarca hiçbişey olmaz -
malesef hiçbir yerde yok -
-
Arkadaşlar bu modemin tamirini yapabilecek bir yer bilen yokmu aranızda . Lütfen yardım etsin -
ebay'den bakabilirsiniz.
Çok uygun fiyata 2. el bulabilirsiniz. -
ebay'dan nasıl albilecegimide anlatabilirmisin. -
quote:
Orjinalden alıntı: mehmettr
ebay'dan nasıl albilecegimide anlatabilirmisin.
http://www.iyibey.com/
Ebay kullanma klavuzu.
Çok yardımcı olacaktır. -
Tahmininizle bana enaz Motorola SB 5101 Kaça malolur. Yol parası dahil. Birde saglam mal garanti gelirmi -
quote:
Orjinalden alıntı: mehmettr
Tahmininizle bana enaz Motorola SB 5101 Kaça malolur. Yol parası dahil. Birde saglam mal garanti gelirmi
Sıkı bir şekilde takip etmeniz gerekiyor. Bu yüzden tahmin etmek güç.
Profili sağlam olan power seller'dan alırsanız bir problem olmaz.
İsterseniz gittigidiyor, sahibinden gibi sitelerde 2. el araştırın biraz. Bulamazsanız ebay'e bakabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X