Şimdi Ara

MOTOROLA SBG6580 SURFboard Uydunet Modem (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
5
Favori
5.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KüfürbazHaydoo

hocam modemi bağladığınızdan beri pingler iyileşti mi acep?

Kayda değer bir ping değişikliği olmadı yalnız açılmayan bazı Quake III oyun serverları açılmaya başladı...
  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    sağolun bilgilendirme için
  • Mellkor kullanıcısına yanıt
    Evet benim modemde de aynı firmware kendiliğinden kuruldu bugün itibarıyla yani otomatik güncelleme oldu... Demekki bizim modemler resmi olarak sisteme tanıtılmış update dosyaları artık otomatik gelecek demektir...
  • Benim modemin de arayüzü değişmiş durumda ama aynı zaman da salaklar tarifemi de değişmişler.

12 yıllık taahhütle 7 lira fiyat farkı oluşuyordu yapın dedim. Yaparken tarifeyi değiştirmişler geri 10mbit e düştük.
  • 50 mbit ve altı için o kadar para verip, uğraşıp Motorola modem almak çok gereksiz. CBZ384 zaten gayet kaliteli performans sunuyor. Ben CBZ384 ile 50 Mbit kullanıyorum ve gayet memnunum.
  • Arkadaşlar Motorola modemler çok iyidir fakat Türkiye uydunet sistemi ile uyumsuzluklar var. Adsl modem gibi düşünmeyin sistem çok farklı. Mesela adsl modemlerinizi kendiniz firmware update yaparsınız. Fakat kablo modemde servis sağlayıcı update yapar. Türksat ile anlaşmalı satışı olan netmaster bulabileceğiniz en dandik modemlerdir.

Cisco tavsiye ederim. dpc3008 veya dpc3010 modeli, sadece modem olarak görev yapar, routerınız varsa ona bağlarsınız. Router dahil modelleri de var ama kişisel tavsiyem onları tercih etmeyin, biri bozulunca toptan çöpe gider ve de daha yavaş çalışır..
  • Ben sorunsuz kullanıyorum bu modemi.
  • Arkadaslar sorunsuz olarak 3 aydır kulandigim modem, hızı nerdeyse 0 a düştü. Resetledikten sonra tam hızdan 40-45 Mbps)bir kaç dakika içinde 0.11Mbps gibi komik rakamlara düşüyor. Upload her daim standart hızında. Durup dururken ne olmuş olabilir? Fikri olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu modemi nerden temin edebiliriz acaba? Amazon linkinde türkiye gönderim yok gözüküyor. Ebay ise papyal yüzünden patladı malum
  • allpino A kullanıcısına yanıt
    Amerikanpostam diye bir site var ordan istediğiniz ürünü belirli bir ücret karşılıgında getiriyorlar bende ordan getirtmeyi düşünüyorum aklımda bu modem varhttps://www.amazon.com/dp/B016PE1WZQ/ref=twister_B01FSK79YG?_encoding=UTF8&psc=1
  • @Melkor.SySEdit,

selam,

bu modemden sonra ping durumunuz nasıl PS4 veya PC de oyun oynarken mesela fifa da karşı taraftaki online oynayan kişinin sendeki görüntüsü donuyormu duraksıyormu aksama varmı v.s bunları belirtirmisiniz bende almayı düşünüyorum boşuna para vermeyim.
  • notropil kullanıcısına yanıt
    Hayır donma duraksama yok pinglerde herhangi bir sorun yok ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NYTMARE

Amerikanpostam diye bir site var ordan istediğiniz ürünü belirli bir ücret karşılıgında getiriyorlar bende ordan getirtmeyi düşünüyorum aklımda bu modem varhttps://www.amazon.com/dp/B016PE1WZQ/ref=twister_B01FSK79YG?_encoding=UTF8&psc=1

Arkadaşlar,

amerikanpostam, nasıl bir sitedir GÜVENLİMİ, daha önce alışveriş yapan oldumu bu siteden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Amerika' dan ısmarladığım MOTOROLA SBG6580 SURFboard modemim bugün geldi ve hemen bağlayarak kullanmaya başladım... İlk yarım günlük kullanım tecrübeme göre Netmaster modeme göre wireless çekim alanı çok daha fazla... Ayrıca sayfaların açılma hızları ve download hızlarında belirgin bir iyileşme farkettim... Daha önceleri 95 mb' ı geçmeyen speedtestler 97 civarında :

MOTOROLA SBG6580 SURFboard Uydunet Modem

Türkiye'de satın modemlerden farkı nedir?

Ta yurtdışından almaya değecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar,

amerikanpostam, nasıl bir sitedir GÜVENLİMİ, daha önce alışveriş yapan oldumu bu siteden.
  • @SysEdit,

slm hocam bu (26 Kasım 2016) tarih itibariyle halen kullanıyormusunuz bu modemi bir sıkıntı varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notropil -- 26 Kasım 2016; 2:20:45 >
  • notropil kullanıcısına yanıt
    Evet kullanıyorum sıkıntı yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Evet kullanıyorum sıkıntı yok...

selam hocam size altta netmaster modem arayüzünde bulunan köprüleme ile ilgili kısmın resmini veriyorum kırmızı çizgi ile çerçeve içine aldığım seçenek sizin yeni aldığınız motorola 6585 modemin arayüzündede varmı saygılar.

MOTOROLA SBG6580 SURFboard Uydunet Modem
  • Hayır yok ; bridged mod için şurdaki gibi yapıyorsun ayarları :http://arris.force.com/consumers/articles/General_FAQs/SBG6580-v8-5-x-Bridge-Mode-Setup
  • ok sağol.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.