Şimdi Ara

MOTOROLA TELEFONUMDAN MESAJ ATAMIYORUM LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar moto g telefonumdan kurumlara (vodofone,bankalar vb) mesaj atamıyorum kartı çıkarıp annemin telefonundan atıyorum kişilere mesaj atmamda bir sorun yok ama bankalara yada bayilere kısa mesajlar gönderemiyorum( evetyaz 3340 gönder vb)

bir banka işim oldumu kartı annemin telefonuna takıp öyle mesaj atıyorum lütfen yardım edin kartta bir sorun yok zira annemin telefonundan rahatça kurumlara mesaj atabiliyorum.

• eşruhuum kullanıcısına yanıt
    konuyla ilgili teknik bilgim yok ama , buna benzer sorun bende var gibi. 5.0.1 güncellemesinden sonra oldu bende , hattı tanımamaya başladı, 2. hattı taktığım tel. rehberinde ki numaraları göstermiyordu. ayrıca şarzda roket gibi bitiyor. şarza çözüm bulamadım ama pil tasarufu moduna alınca sorun çözülüyor. diğerine gelince kartları çıkardım ve yeniden taktım sorunum çözüldü.
  • eşruhuum kullanıcısına yanıt
    Bunun icin su yolu demenizi oneririm.
    Ayarlar - Uygulamalar-Tumu - Uygulama tercihlerini sifirla yaparaktan, cozume kavusabileceginizi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar tüm denilenleri yaptım ama düzelmedi vodofonede bakıye yazıp 7501 e attım mesaj gitmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.