Şimdi Ara

motorola timport 260

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sonunda bi yerden motoroloa timeport 260 GPRS'li bi telefon buldum hem RS-232 data kablosu vs. toplam 70-80 milyon'a filan maloldu daha garantisi bile devam ediyo :). Kutusauyla aldım getirdim eve ama içinden CD çokmadı..CD kullanma kılavuzu var ama CD yok..dolayısıyla gprs'e i deneyemedim daha..

1. acaba "motorola GPRS serial modem for RS-232" 'i nereden buluabilirim bi adres filan var mı download edeyim???
    2.o programdan sonra "gprs.inf" gerekiyor sanırım ..nereden bulabirlim??
    yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler...

• hocam nerden buldun o fiyata yaw

su adresten programi indirebilirsin

• valla şöyle diyim benim 150 milyon'a aldığım bi ithal 3310'um vardı..2. el için en fazla 120 veriyorlardı (temiz kullanırımda),bu gün simcopy yaptırmak için bi dükkana girdim fiyatları sorucam..o sırada biri geldi abi bu kaç lira eder dedi satıcıya,nan baktım T260,ben de gprs içim ucuz bi telefon arıyorum, bizim telefoncuda en fazla 70 eder abiii dedi,adam çıktı ben peşinden hemen buldum aman abi satıcanmı hadi anlaşalım bendeki 3310'u veriyim üzerine 30-35 milyon ver takas edelim dedim. aa adam tamam dedi..ben ilk başta kıllandım bu kadar çabuk kabul etmesine ama saoulsun arkadaş kutusuyla getirdi garanti belgesi data kablosu vs. herşeyi..benim çocuk nokia istiyo bu motorola internete neyim bağlanıyomuş ama biz kullanmıyoz sen kullanırsın dedi :)telefonu + 30 milyon verdi..bilmiyom bana göre iyi bi alışveriş oldu..telefonda her bi özellik var 3 dakika ses kaydı bile var,titreşim vs.. bi oyun yok ben de telefonda oyun pek oynamam zati :) nokia 3310'dan iyi bence...bu gün dört ayak üstüne düştüm anlayacağın veeeee...
    şu anda bu satırları gprs'ten yazıyorum :))) internetten gprs.inf'yi buldum modemi'i tanıttım ,telsim'in gprs destek hattını aradım ayarları yaptırdılar bi ligisayarı bi de telefonu açıp kapamam gerekti ve akabinde gprs'e bağlandım :)birazdan bişiiler indirip download'ı ölçücem, çok fazla bi hızlı olmasını beklemiyorum ama görecez bakalım..bu internet bağlantı hızını testeden bi site varmış neresiydi bilen varmı?
    falla mutluyum ne diyim 25 dakika oldu ha kopdı da:)

• iyi yaa,download hızı 2.80 4.00 arasında gidip geliyor..download'a bidaha baktım bi 6'ya sıçrıyo bi 2'ye iniyo ortalama 3 filan galiba ee gayet güzel şimdiden 2 mb indi :))valla bu bide daha ilk denemem saat 1930..belki artırmanın püf noktaları vardır da artar :) Isparta'dan bağlanıyorum bu arada..surf'te fena değil..sevdim bu işi hadi hayırlısı :)) darısı başınıza..
    ha bu arada valla telefonu sadece bilgisayara taktım,modemini yükledim,servisten dns falan numaralarını aldım bağlan dedim iş tamam...yani timeport 260 filan düşerse elinize kesinlikle kaçırmayın 1 saat oldu daha kapanmadı da....
  • bencede güzel sorunsuz bir telefondur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.