Şimdi Ara

MOTOROLA V3 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
0
Favori
202.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ganeja garanti belgesinin üzerinde yazıyor.. (ankara servisi)
  • tesekkurler sosis sanirim yeni telefonum v3i olcak yaz gibi:D
  • beyler slm ben de v3 kullanıcısıyım manyak bi telefon hastasıyım ama mesajlarım sıgmıyo habire silmem gerekiyo buna bi çözüm bulabilir miyiz hafızasını yükseltmedim hala 6748kb!!!! acaba bundan mı kaynaklı diyorum.110 msj fln alıyo acil yardım edin!!!!!!
  • p2k tools kullanınca telefon garanti kapsamından çıkıyomu?
  • @nameless120

hayır çıkmıyor

@smooth23

telefonun sınırı o kadar daha fazla arttırmanın bir yolu yok sanırım.. Hafıza ile alakası olduğunu sanmıyorum benim 8.5 mb kadar bişey ama farkı yok..
  • p2k toolsla hoparlör sesini kulaklık sesini fln arttırsandamı garantiden çıkmıo? bide p2k tools linki varmı ve driver fln bn indirdimde çalışmadı
  • http://www.motox.info/showthread.php?t=1297 buradan bulabilirsin.. Hoparlör sesini yükseltmek garanti kapsamı dışına çıkarmaz ama yapan arkadaşlara sormak gerekir o konuda kesin birşey söyleyemeyeceğim..
  • çok saol usta bak bu özelligi heç iyi olmadı da napalım herşey v3 için
  • smooth23 olsun o kadar dert etme siliver mesajları.. + V3 ün var ise övün, yok ise dövün..
  • Arkadaşlar yaklaşık sabah 9:00 da iş başı yaptım ve bu vakite kadar okumaya çalıştım forumu ama şu kılıf meselesine bi sonuç bulamadım...Yani motorola v3 zede olarak soruyorum,orjinal kutusundan deri kılıfta çıkıyormu? bende çıkmadı garantili olduğu halde vede aldığım yerde dikkatimi çekti vitrine koymuştu adam vede 30 ytl ye satıyordu hemde 5 tane falan vardı,düşündüğüm değildir inşallah...
  • normalde çıkıyor kutudan.. çok fazla şey kaybetmiş sayılmazsın.. kılıfa hem çok zor giriyor hemde zor çıkıyor.. kullandıkça açılır diyenler oldu telefonu sadece 2 kere sokabildim onda da kolay kolay çıkmadı sonra da uğraşmadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanfb

Arkadaşlar yaklaşık sabah 9:00 da iş başı yaptım ve bu vakite kadar okumaya çalıştım forumu ama şu kılıf meselesine bi sonuç bulamadım...Yani motorola v3 zede olarak soruyorum,orjinal kutusundan deri kılıfta çıkıyormu? bende çıkmadı garantili olduğu halde vede aldığım yerde dikkatimi çekti vitrine koymuştu adam vede 30 ytl ye satıyordu hemde 5 tane falan vardı,düşündüğüm değildir inşallah...

kardeş bende de çıkmadı! bende dün aldım telefonu. hatta kulaklıkta çıkmadı. satıcı kutudan çıkmadığını söyledi ama ben pek inanmadım.bi dükkana daha sordum oda siyah modellerinde çıkmadığını söyledi. bana pek inandırıcı gelmedi ama napalım kabullendik. çıkması gerekiyosa gidip yapışalım yakalarına!

bu arada mechanicbug ve diğer emeği geçen arkadaşlara çok teşşekkür ediyorum. daha ilk günden funlight olayını hallettim. sıra skinde oda yarına kalsın gözler dayanmıyo gecenin bu saati.

• ugur_bek güle güle kullan hayırlı uğurlu olsun.. bende siyahı var içinden kulaklık, kılıf, usb kablosu, açısal bağlayıcı(90°lik usb girişi) çıktı.. gidip yapışabilirsin bence yakasına adamın..
  • kardeş temennin için saol. acaba içinden çıkması gereken kulaklığın resmi şumu?

bide usb çevirici mini usb kafayı normal boyuta çeviriyo dimi?

diğer arkadaşlara bi sorum var. kutu içerinde kulaklık ve bu usb çeviriciden olmayan arakdaşlar kimler acaba? ayrıca bunlar renge göre değişiyomu? yani benimki siyah diye var ama grilerde yok diye bi muhabbet varmı?
  • evet aynen öyle bi kulaklık.. usb kablosu için olan sorunada evet.. bence olay tamamen satın alınan yerdeki kişilerden kaynaklanıyor..
  • İki gün önce L7 aldım şayet v3 de hafıza kartı olayı olsaydı düşünebilirdim .
  • V3i alsaydın keşke.. onda hafıza kartı vardı..
  • Hım bak bunu bilmiyordum işte işi bilmeyince yönlendirende olmayınca böyle oluyor dediğim gibi haberim olsaydı düşünebilirdim gerçi birazda bizim ihmalkarlığımızdan kaynaklandı bilemiyorum ama aldık sonuçta L7 hoşumada gitti hani
  • neyse yaw hayırlısı olsun güle güle kullanman dileğiyle..
  • Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.