Şimdi Ara

MOTOROLA V3 (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
0
Favori
202.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar motorola V3 ün görüşme yaparken ses kalitesi çok kötü. Bu bana ait bir sorunmu yoksa tüm V3ler böylemi?
  • bende de aynı kardeş. pek beklediğim kalitede değil konuşma sesi. özellikle sesi sonuna kadar açarsam sanki hoparlör çatlıyomuş gibi oluyo o yüzden bi alt düzeyde kullanıyorum. bide mesaj hafızası için otomatik silmeleri 99 mesaj yapmama rağmen hafıza dolu diyo(daha 10mesaj var)? bi yardım rica etsem
  • arkadaşlar benim v3 kafayı yedi kendi kendine yeniden başlıyor hani bilgisayarda restart alırya aynı o şekilde oluyor ve ben ne zaman telefonu kullanmak istesem tel tekrar başlıyor tabi arada 1-3 dakika arası ben bekletiyor yani az kaldı yakında duvara vurup parçalayacağım eğer her hangi bir fikri olan varsa yani
  • kardeş bende yeniyim motorolada ama basit bi fikir yürütmek gerekirse teknik serviste yazılım yükletsen düzelir gibime geliyo. üşenirsen sen yükle. motorola telefon piyasasının en sağlamlarından. hatta v3 için çok az şikayet okudum onun için bende aldım umarım en kısa zamanda çözülür sorunun
  • ya 3. sayfada flash rehberi var millet hala birbirine soruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sosis

V3i alsaydın keşke.. onda hafıza kartı vardı..

• Merhaba arkadaslar,
    Ben de bir V3 aldim,fakat kilitli,yani bütün hatlara acik degil.
    Bir program satin aldim,kodunu buldum ,ama nasil verecegimi bilemiyorum,
    Sim kilidini nasil kiracagimiz hakkinda bilgisi olan varsa lütfen ama lütfen,türkce olarak aciklasin,verilen linkler hep ingilizce oldugu icin bisey anlayamiyorum.
    Aldigim programin adi = Universal Simlock Remover.
    ne yazikki ingilizce,ve konuya hakim olmayinca da isin icinden cikilmiyor,flash nasil yüklenir,kod nasil verilir,vs.vs......
    yardimlariniz icin simdiden tesekkürler.
  • walla arkdaşlar hala bıraktığım yerdesiniz hala flash flex sormaktasınız 7 sayfada hepsi mevcut önce topic i okuyalım sonra sorularımızı soralım arkadaşlar biraz sabır ve azim diyorum her şeyin hazırına alışmayalım
  • dimi yaaa... mechanicbug gel bizi ilerlet abi.. yolumuza ışık tut.. baretlerimizdeki lamba ol.. aydınlat yolumuzu geleceğimizi.. tünelin ucundaki ışığa götür bizi abi.. :)
  • arkadaşlar merhaba..ben v3 ü 4 aydır kullanıyorum..ama bluetooth da sorun var galiba..şimdi olayı açıyorum millet benimm telefona rahatlıkla ulaşabilirken ben kimsenin telefonunu göremiyorum..daha bi kere dosya transferi yapamadım..walla bu sorundan anlayan biri var mı??yardımcı olursa sevinirim..
  • göndereceğin fotoğraf yada müzik dosyasının üzerine gel "0" a bas işaretle sonra normal menü tuşuna bas işaretli dosyaları kopyala diyorsun bluetooth kapalıysa açılsınmı diye soruyor sonra direk aramaya başlıyor..
  • walla cok saol ya..teşekkürler:))))
  • önemsiz
  • ya ben de bi V3 istiorum alacam ama tam fiyatını bilmiorm biraz da tuzlu gelio çşöle indirimli fiyatlarını bilen varsa söylermi acep..
    saygılar...
  • arkadaşlar...daha önce se-w800 yada k750 almayı planlıyordum. ancak sony dijital kamera aldığım için telefonun fotğraf çekip çekmemesi artık benim için önemli değil... o yuzden benim için 1.planda olan şey şıklık.(T630 kullanıyorum, 6230i olmasına rağmen)

şık deyince aklıma ilk gelen v3 oldu ve telefon bayiisine girdim....adam v3 ün daha çok bayanlar tarafından kullanıldıgını ve çok çeşitli arızalarla kendilerine geri getirdiklerini söyleyerek beni telefondan soğuttu...

siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? sorunları nelerdir?
  • bayanlardan çok erkekler kullanıyor.. V3 ten sorun yaşayanların çok olduğunu sanmıyorum ben 1 kere sorun yaşadım onda da parça geveşekmiş 5-6 gün içinde geri verdiler..tavsiye ederim gayet güzel bir telefon.. eğer para sıkıntı olmazsa biraz daha fazla verip V3i almanı öneririm..
  • arkadaşlar v3üm mesajları telefona kaydetmiyordu. seem editleme ile sorunumu hallettim fakat tesadüfmüdür bilmem artık mesaj gönderemiyorum. yani gelenleri yanıtlamama rağmen kendim sıfırdan bi mesaj oluşturursam mesaj gönderilemedi diyor. hattım turkcell ve msj merkez numaramda +905329010000 acaba ayar hatasınımı var yoksa seem editte bi hatamı yaptım?
  • Sosis;

cevap için teşekkürler...v3 ün fiyatı 400 civarı, v3i nin se 700 civarı...aradaki 300ytl ye değer ne farklar var? yani v3 almak daha mantıklı değilmi?
  • en büyük ve önemli olan fark V3i de hafıza kartı olayı var.. kamerası 1.23 megapiksel ama belirtmişsin zaten kamerası önemli değil diye.. fark olarak daha fazla bilgiye sahip değilim maalesef ama diyorsan ki hafıza sorun değil 7mb yeter bana, V3 ten şaşma..

V3i ile ilgili daha fazla bilgiyi

http://forum.donanimhaber.com/m_7493611/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_6283976/tm.htm

buralardan bulabilirsin..
  • sanırım V3 bana daha uygun... hafıza hiç sorun olmaz, sadece ana özellikleri kullanacağım (arama, mesaj)... kameradan yeteri kadar hevesimi aldım. eğer birde içinde güzel zil sesleri mevcutsa benim ihtiyaçlarımı karşılar...tabi pil ömrüde önemli...en az 3-4 gun gitmeli...

yardımın için teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresbey -- 15 Haziran 2006; 17:44:47 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.