Şimdi Ara

MOTOROLA V3 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
0
Favori
201.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-4 günden daha fazla gittiğide oluyor.. içinde güzel zil sesleri mevcut.. şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyim ben sana ;)
  • slm arkadaşlar 2 gün önce v3 telefon aldım,eve geldim şarja taktım kapandı ve bi daha açılmadı,neyse ki götürdüm yenisini verdiler,fakat bunda da bu tuş takımı ışıkları yanınca derinden bir vızırlı sesi geliyor,bu forumda da bi tip problem yaşayan arkadaşlar vardı.benim sorum en başta bu bir problem mi,problemse bunu çözebilen arkadaş oldu mu?
  • tuş takımından gelen vızırtı sanırım hepsinde var.. önemli birşey değil zaten kasmadıkça pek duyulmuyor.. eğer çok çok yüksek değil ise önemsemene gerek yok bi süre sonra alışıyorsun..
  • öyle abartı bi ses değil,bilgilendirdiğin için saol içim rahat etti en azından
  • Merhaba ARkadaşlar,V3 SAhıbıyım 6 aydır Ve Kapagı acıgımda Ekranın Altında Bir Toz Var bunu Nasıl Temizlemeliyım...?Ve ben daha Java Yüklemedim...Nasıl yuklenıir?...Hafısayı ve ses Kalitesini Yukselten bır olay duydum Dogrumudur..??Yardım Edersenız Cok Sevinirim...!!!Şimdiden Teşşekurler...

Msnden Anlatmak İsteyenler:aydin_agdogan@hotmail.com
  • o tozdan bende de vardı servise götürdüm 6 gün içersinde temizlenmiş olarak geri geldi.. parça gevşek olduğu için öyle oluyormuş öyle yazmışlar raporda.. eğer yok servisle uğraşamam kendim hallederim diyorsan motorola yazısının oradan ekranı kaldırıp yapabilirsinde sana kalmış bişey.. p2ktools isimli program ile java yükleyebilirsin..evet hafızayı arttırmak mümkün 8.8 mb a kadar çıkaranlar war benim 8.5mb fln.. bu başlık altındaki diğer sayfaları incelersen java, hafıza, ses olayına ilişkin detaylı bilgiler bulabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosis -- 21 Haziran 2006; 21:38:08 >
  • ''SOSİS'' Teşşekurler Arkadaşım...Bİlgin İcin Sagol Senın Msn Varmıydı yaaa Ben Şu Ses Ve Hafısa ARtırmayı Cakamadım Bıraz Yardım Edermisin...???
    Msn:aydin_agdogan@hotmail.com
  • Annemin V3'ünün No tuşu yavaş yavaş fonksiyonunu kaybetti. 1 hafta içinde de tatile gidiyoruz. Servis kısa sürede yaparmıki? Yer: İstanbul / Göztepe
  • servise gidip sorsan daha net bi cevap bulabilirsin..
  • arkadaşlar ben resimleri bilgisayara aktardığımda boyutu cok küçük oluyor..Sebebi nedir??yardımcı olursanız sevinirim..:))
  • camera/pictures setup/resolution ı high yap (640x480)..
  • sevgili kardeşlerim bende zamanında v3cüydüm ama bnm hatun cihaza el koydu

geçenlerde bi kavga olayı sonrası cihazı yere attı sağolsun ekranı paramparça oldu neticede

sorun burada başlıo ben v3 aldığım zaman gayet memnundum iyiydi hoşdu ama nedense yavaş yavaşyeni v3 alanların hepsinin ekranıyla benim v3ün ekranı arasında bariz bir kalite vardı ben telefonu ikinci el aldımdı bi de ben aldığımda kimsede yoktu o yüzden fark etmemiştim ama sonradan sonradan farkı anlar olmaya başladım dediğim gibi ikinci el aldığım için ekranının çin malı dandik bir ekran filan olduğunu düşünerek avuttum kendimi. fakat bu geçenki ekran kırılması muhabbetinden sonra iki gün önce yeni bi ekran taktırttık bu da öyle çıkmasınmı. tabi itiraz ettim hemen yeni bi ekranla değiştirecekler yarın ama onunda aynı şekilde soluk olmasından korkuyorum ki korkum şundan ibaret benim aldığım telefon ilk v3lerden di belki sonradan motorola v3ün ekran kartına bi upgrade yaptı ve benimki eski olduğu için ekranı öyle olmaya mahkum ne dersiniz yardımlarınızı bekliorum

• Az önce pembesini soran birine de yazdım, size de ayıp olmasın.

Motorola ve Siemens'leri çok uygunveren bir yer var. Öyle 700 falan değil.

http://www.mbnstore.com/index.php?p=show&pid=890&k_id=291

400 küsürdu.
  • beyler spot ve un fiyatı nedirankarada nerden bulabiliriz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xrayer

Az önce pembesini soran birine de yazdım, size de ayıp olmasın.

Motorola ve Siemens'leri çok uygunveren bir yer var. Öyle 700 falan değil.

http://www.mbnstore.com/index.php?p=show&pid=890&k_id=291

400 küsürdu.

HARİCİ HAFIZA 512MB a KADAR
    diyor.
    V3 de arttıralabilir hafıza mı var?
  • evet arttırılabiliyor hemde 8.5-9 mb a kadar :)
  • Arkadaşalr lütfen yardım edin ..Motorla v3 driverların arıyorum..fotografları pc ye aktarmak için..
  • Arkadaşlar cd den yükledim fakat yine aktaramıyorum şu anda telefon cıkyıor masaüstünde orda menü falan war..
  • ne tür bir sorun ile karşılaşıyorsun?
  • walla driver arıyorum harıl harıl site acılmıyo
    su siteye baksana
    e398mod.com
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.