Şimdi Ara

MOTOROLA V3 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
0
Favori
201.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya telefonları alınca hiç takılmaz oldunuz buralara ama :)
  • Ehuhe telefon var ama problem var Monster Pack yükleyemedim.Hatta bazı yerlerde herifler uçmuş hani kapağı açınca konuşurken arkada motorola amblemi çıkıo ya onu bile değişebilio muşsun...
  • YA BENDE ALACAM AMA NE ZAMAN BAKALIM YADA MPX220 ALACA
  • Ya arkadaşlar bi sorum olucak ya!!!

Bende de v3 black var.Temmuz da garantili almıştım.. Ama telefonda O2 duvar kağıdı falan var.Kuvvetle muhtemel yurtdışı girişli ama kaçak değil.Çünkü kontrol ettim ve ayrıca elimde garanti belgesi falan var...

Ben bu duvar kağıtlarını silemiyorum ya!! Ne siliniyor ne yollanıyor..Telefonun kapağını açınca da arkasında Motorola amblemi yerine O2nin mavi ekranı çıkıyor.Ya nasıl hallederim bu sorunu ya!! Bi el atın lütfen...
  • Valla telefon elıme gecınce inceler söylerim ama :) Monster pack olayı ne Cj merak ettim?
    Bu arada benimkinin rengi metalikmiş. Güzeldir herhalde:=)
  • dostlar PST yi internet'den buluorsunuz daha sonra monster'ın sitesinde zaten tarif var
  • v3 e tema nerden bulabilirim ?
  • asd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razzraziel -- 21 Ağustos 2009; 2:32:55 >
  • valla ben de 15-20 tane var nereden indirdiğimi hatılayamıyorum ama msn den verebilirim ama bir türlü yükleyemedim öylece duruyor
  • MPX200 deki gibi bu tür konulara girmiş motorola v3 içinde bi site yokmu arkadaşlar? Bilen varmı Türkçe bi v3 sitesi???
  • bu arada isteyen olursa 15 gunluk V3um var kutusunda,sifirdan farksiz,garantili her seyiyle full satiliktir,satma nedenim yeni bir kontratla N70 alacak olmam ya da 8800.
  • Tasarıma önem verenler V3 alabilir cidden çok hoş telefon hatta tasarım olarak piyasadaki en güzel telefonlardan biri..
  • güzel telefonn ya...ne diyelim ki başka
  • Arkadaşlar V3 için PST yi internetten bulamadım bir adres verirseniz sevinecek bu garip yoksa illa telefoncuya gitmek zorunda kalacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: marduk

Arkadaşlar V3 için PST yi internetten bulamadım bir adres verirseniz sevinecek bu garip yoksa illa telefoncuya gitmek zorunda kalacağım

http://www.supertrubka.com1.ru/moto/soft/PST_7.2.3.rar

burdan bulabilirsin.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpla -- 26 Kasım 2005, 23:07:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: taytan

v3 e tema nerden bulabilirim ?

tekrar sorayım v3 'e tema nerden bulabilirim, bilgisi olan varsa buraya yazsın yada pm atsın lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: corleone

bu arada isteyen olursa 15 gunluk V3um var kutusunda,sifirdan farksiz,garantili her seyiyle full satiliktir,satma nedenim yeni bir kontratla N70 alacak olmam ya da 8800.

Satış fiyatın nedir dostum???
  • Arkadaşlar Merhaba,

Bende ailede nevarneyok sattım tellerin hepsini,Anneme babama kendime aldım V3.

Hala almayı düşünenler var ise:
    İstanbul/Kadıköyde:
    Spot:400(385 e kadar inebilir ama genelde kutusu bulunmuyor. aksesuarlarada ben pek güvenmiyorum açıkçası)
    Faturalı:480-490-500

bu faturalılarda,zamanında mpx200 nasıldı,onun gibi işte:) grey mi ne diyorlar...
    Bufiyata bu cihazı kaçırmayın.

AMA LÜTFEN,İSTANBULDA BU SÜRÜM GÜNCELLEŞTİRME İLE HAFIZAYI YÜKSELTEN ARKADAŞ NERDE VE NEKADARA YAPTIRDIĞINI SÖYLESİN...

Pazar günü servis te yok arancak çok merak ettim 32 MB oluyorsa V3,kralı gelse indiremez bunu tahtından

Saygılarımla,
    MERTŞENER
  • quote:

Orjinalden alıntı: MertSener

bu faturalılarda,zamanında mpx200 nasıldı,onun gibi işte:) grey mi ne diyorlar...
    Bufiyata bu cihazı kaçırmayın.

Grey derken gri renginden mi bahsediyorsun? MPX200 gri değildi ama, başka bir olayı mı var o faturalıların..?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.