Şimdi Ara

MOTOROLA V3 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
0
Favori
202.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kız arkadasıma v3 almayı düşünüyoruz ancak video çekmemesi ve hafızasının düşük olması kafamızı kurcalıyor.Burda arkadasın biri hafızanın arttırıldıgını ve video çekme özelliğinin kondugunu söylemişti böyle birşey gerçekten varmı yoksa asparagasmı?

acilen cevap bekliyorum
  • v3de sesli olarak video çekim var
    hafıza arttırımı flashla olabiliyo ama nasıl bilmiyorum
  • ama video yok dediler sordum kafam karıştı ya hafızayı nasıl arttırıcaz foto kalitesi ve video kalitesi nasıl peki bu alette ekran kalitesi birde?

quote:

Orjinalden alıntı: jr_ewing

v3de sesli olarak video çekim var
    hafıza arttırımı flashla olabiliyo ama nasıl bilmiyorum
  • siyahların var versiyonla alakalı video kaydı sanırım.vga kamerası var işte ekran 256klı bişe, özellik olarak üst düzey değil ama fiyatıda 500ytl 800-900 değil
  • yaa telefon dıs gornus ve ıncelıgı super gerısı yalan ozelıklerı fln fos
    dıs gorunuse ve sadece ılteısım ısteyen ıcın tasarlanmıs saglamlıgı bence suphe
  • ozaman size şöyle bir soru sorayım kız arkadasım kapaklı ince kibar.video ve resim çekebilen hafızası iyi olan ve ekran kaliteside iyi olan bir telefon istiyor ne tavsiye edersiniz benim aklma bu alet gelmişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

quote:

Orjinalden alıntı: MertSener

bu faturalılarda,zamanında mpx200 nasıldı,onun gibi işte:) grey mi ne diyorlar...
    Bufiyata bu cihazı kaçırmayın.

Grey derken gri renginden mi bahsediyorsun? MPX200 gri değildi ama, başka bir olayı mı var o faturalıların..?

yok hocam grey dedikleri şey(galiba tam bilmiyorum) ithalatçı firmanın yurtdışından getirip fatura ile beraber satması yanılmıyorsam..
  • v3 de msnye girme imkanı varmı?
    java falan var ama, java messenger programı oluyomu?
  • ARKADASLAR BISI SORACAGIM..
    YENI V3 ALDIM ANCAK SMS HAFIZASI SIM KULLANDIGI ICIN YAKLASIK 20-30 ADET ARASINDA SADECE GELEN ALIYOR MSJ KAREKTERINE GORE. SIMDI BAZI YABANCI SITELERDE PC2MANLA YAPILACAK BIR DEGISIKLIKTEN BAHSEDIO. YANI MSJLARI SIM HAFIZASNA DIILDE TELEFON HAFIZASINA AKTARMAK ICIN.
    BU SAYFADA
    http://xlr8.us/hofo/map.txt
    BU HEXIN DEGISIMINDEN BAHSEDIO.
    offset 40 - bit 6: SMS storage (0 for phone, 1 for SIM)
    lutfen bir yardim edin...

p2kmani yuklerim ancak, neyin nereden yapılacagini bilmiorum..aslinda cok az bilgim var..ama yeni telefon herşeyin backup ınıda aldım..ama detaylica biri bi anlatrsa en azından ilk denemede basarırım..

lütfen yardım edin.

• quote:

Orjinalden alıntı: meric22

ozaman size şöyle bir soru sorayım kız arkadasım kapaklı ince kibar.video ve resim çekebilen hafızası iyi olan ve ekran kaliteside iyi olan bir telefon istiyor ne tavsiye edersiniz benim aklma bu alet gelmişti

ben o zman size bu telefonun pink'ini tavsiye ederim, bayanlar için çok şirin bir tercih bence..
  • siyah v3 video kaydi yapiyo hafizasida 7 mb ....
    simbiyon isletim sistemi olmadigi icin msn filan yukleyemezsin...
    bana sorarsan ben 1 aydir kullaniyorum ve memnunum arkadslarim ne kadar sen bu tele niye bu kadar para werdin deseler bence zevk meselesi .... 6630 gibi bikere kapa degil tam bir estetik telefon ...
    telefonda ne istedign cok onemli bu noktada... bence v3 tam bir karizma telefonu....sarjida bluetooth kapali cok rahat 4 gun gidiyo bunun icinde gunde en az 30 dk konusma ve msjlasma dahil ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axisheytan83 -- 29 Kasım 2005, 23:03:01 >
  • arkdas bikere cikti 32 mb oluyo dedi bi daha biyasada yok....
    programi nerden indircez sole veya link koy ....
    hepimiz bekliyoz senden cewap ama ....
  • ya adama söyluyorum telefoncuda 5 mb'tan 9 a hatta 32 ye falan cıkıyor diye
    1 gram oynamaz diyo,sen flash'la hard disk'ini yukseltebilir misin sacmalama diyo ellenmez diyo.
    gelip buradan 9 mb'lık resmı gosterıp g*t edecektim ama inanmadı gitti..

7610 istiyodum ya ben =)
    Neyse v3'u niye fazla hafızalı yapmazlar ki sanki nolacak yani 64 mb yapsanız sunu en azından..

Bi de arkadaslar muzık atıyoruz ya telefona bluetooth'tan vs, bılgısayardan atabılecek mıyız ? yanı bilgisayardan telefona muzık resım vs. aktarılabiliyor mu ?

Yoksa sadece telefondan telefona mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpla

arkadasım flash atman için bunları bilmen lazım yanlış yaparsan tlefonunu buyuk hasarlar verebilirsin
    burda orjınal skinler var bunları yükle telefonun düzelir....

http://rapidshare.de/files/8152818/Original.rar.html

saolasında ben onları motox.us den buldum ya aslında sandığım kadar buyuk bir sorun deilmiş... bir kaç kere flash attım ama en sonuncusunda atarken telin şarjı bitti o yuzden bir daha açılmadı şimdi tanıdık bi teknik servis var motorolanın onlar tekrar yukleyecek yazılımı ama birşey sor soracam bana flash kaynağı verebilirmisin hem hafıza 8mb'dan yuksek olcak hemde video kaydedici olcak yeter. ben bulmuştum ama t-mobile içindi turkiyedeki hatları tanımıyodu o yuzden bana burda çalısacak bir flash dosyası solermisin nerden indirebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razzraziel -- 6 Temmuz 2010; 4:00:46 >

• Yaw arkadaşlar, biri demiş 35 MB çıkıyo filan diye.
    Bugün bir merak aradım motorola servisini telefonda adam gibi cevap alamadım sonra direk gittim.
    Teknik serviste bi eleman vardı,baya bilgili ve iligili gözüküodu onla konuştum.
    Adam dioki,hayatta çıkmaz 35mb ye dio anlamadım gitti
    10-15 arası yapılabilir dio ama garanti gider dio,ve bizde yapmıoruz diyo neyapıcaz şimdi?

Saygılarımla,

MERTŞENER
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kwanch

ya adama söyluyorum telefoncuda 5 mb'tan 9 a hatta 32 ye falan cıkıyor diye
    1 gram oynamaz diyo,sen flash'la hard disk'ini yukseltebilir misin sacmalama diyo ellenmez diyo.
    gelip buradan 9 mb'lık resmı gosterıp g*t edecektim ama inanmadı gitti..

7610 istiyodum ya ben =)
    Neyse v3'u niye fazla hafızalı yapmazlar ki sanki nolacak yani 64 mb yapsanız sunu en azından..

Bi de arkadaslar muzık atıyoruz ya telefona bluetooth'tan vs, bılgısayardan atabılecek mıyız ? yanı bilgisayardan telefona muzık resım vs. aktarılabiliyor mu ?

Yoksa sadece telefondan telefona mı?

bana 32 MB olması biraz imkansız (biraz imkansız ne demek ya) gibi geliyo yani olmaz o iş... ama ben sahsen 9 MB yaptım çünkü içindeki kullanılmayan ve normalde silinmeyen dosyaları silerek yer kazanıyor.. flash atarak yapılabiliyor ama biraz tehlikeli olabilir dikkat etmek lazım. aynı zamanda flash ile telefon rehberinde tek harf ile değil 3 harf ile hızlı isim bulma yapılabiliyor ve video kaydı özelliği motomixerin yerine gelebiliyor.. ama tüm bu özelliklerin hangi flasha ait olduğunu bilmiyorum ben hepsini ayrı ayrı flahslarda buldum hepsi birarada bulamadı(3'ü bir arada)... diğer yandan tabi ki bilgisayardan mp3 ve resim dosyaları hatta 3gp video dosyalarını atabilirsin p2kman yada kendi motorola programını kullanarak hatta o proogramla bilgisayardan mesaj atabilir belki telefon görüşmesi bile yapabilirsin telefonun üzerinden(gerçi hiçbirşey değişmiyo ha v3den atmışın ha bilgisayardan ikiside yanyana duruyor nede olsa)... diğer yandan ben v3 bilgisayara bağlayıp modem olarak bile kullandım ve internete bağlandı(gerçi veri almıyodu ama o operatorden servisin açılmadığı ile ilgili) ve hızı 115kbps idi baya ii sayılılır bide ucuz olsa tam benlik(ayda 750kontor telsim için en hızlı telsim bu arada)

• motorolanın kendi programına telefonu epox bluetoothla tanıtamadım.program cihazı görmedi.
    usb kabloylada beceremedim aslında ama fazla uğraşmadım.cdden cıkan o program çok gereklimi sizce.p2kman gibi bi programmı?
    nası tanıtıcam teli?

bu arada v3ün kamera kalitesi diğer vga kameralı tellere göre lensi küçük oldugundan kötü oldugunu okudum bi yerden karsılastırma fırsatım olmadı.dorumudur bu?
  • ilk once cd yukle yuklemeden gormez zaten... bluethoot tak bilgisayar sonra istenen programi bulacaktir zaten o otomatik ... kurulum sihirbazi ile islemi birkac dakikada hazirlacaktir sonra islem tamamdir....
    benim tel aldıgımda direk 7mb geldi arkadaslar ...
    ama hala her mp3 tellefon kabul etmiyo bunu bileniniz war mi???????????
    bu konuda bi yardim istiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axisheytan83 -- 2 Aralık 2005, 1:47:32 >
  • slm

motorola razr v3 almayı planlıyorum.

Ve yaptıgım kısa bir arastırmada Motorola RAZR V3i diye bir modelin cıktıgını ogrendim.

Motorola RAZR V3i

bu linkten ozelliklerine ulasabilirsiniz.

en önemli değişiklikler ise;

+ telefon rehberinin 2000 e cıkması
    + 10 mb paylaşımlı hafıza olması
    + microSD (TransFlash) yuvasının eklenmesi ve 512mb desteklemesi
    + 1.23 MP, 1280 x 960 pixels, video özeliiğine sahip kameranın kullanılması.

bence, benim gibi almayı dusunen arkadaslar biraz daha beklerlerse bu makinaya sahip olabilirler.

v3 rulz...

• v3i özellikler iide fiyat ne olur acaba.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.