Şimdi Ara

MOTOROLA V3 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
763
Cevap
0
Favori
202.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birincisi o tel 2. el veya spot alınmaz.cunku cok hassas.2. si ise ben telde ozellık aramıyom karizma olsun bana yeter diye alsın.tawsiye ederim..
  • Bende dün eşime bu telefondan aldım. Ben SE P900 kullanıyorum. Bu V3 Razr süper hoş görünümlü bir alet. Fakat SE'ye göre bazı eksiklikleri yok değil. Bir kere 500 YTL verek aldığım bir telefon ile bana verilen PC programları ne halt etmeye LITE versiyon anlamadım. Telefon ile birlikte gelen cd'den kurduğum program Liveupdate ile yaklaşık 20 MB'lik update bulduğunu söylüyor, indiriyor ama nafile kuramıyor sebep yok gir teknik destek al diyor. 3 sayfadır okuduklarıma göre bu PST update programını alpla'nın verdiği linkten indirdim. Bir sürü shx uzantılı dosya bulup bunlarıda pc'ye kaydettim ama PST programı ile bunları açamıyorum. PST ile birlikte WIBU-KEY diye bir programda pc'ye kuruldu. Hadi firmware'leri yükleyim diyorum bu seferede usb üzerinden telefon bağlı olmasına rağmen ve bu mobile phonetools güya telefon ile bağlantı kurmuş görünmesine rağmen telefon pc'ye bağlanmış görülmüyor. PST telefon yok diyor ama phonetools telefon var diyor. Şimdi gidip bu phonetools'un deluxe versiyonunu alacağım bakalım o ne yapacak.

• bidolu.comda yani namı değer bascudada v3, 440 ytl olmuş bugün...

http://www.bidolu.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=612860&aType=product&catId=3471
  • v3 rehberleri flash-flex dil paketleri icin

motox.us
  • Mobile Tools'un deluxe versiyonunu aldım ve bilgisayara yükledim. Bende var olan P900 ile bu telefona ait bağlantı çakışıyor bu sebeple P900'ün bağlantısını sağlayan programları kapatarak Motorola ile PC'yi birbirine bağlayabiliyorum ve mobile tools ile istediğim işlemi yapıyorum. AMA PST işi nalet bir durumda download ettiğim PST 7.2.3 WIBUKEY denilen bir programıda beraberinde kuruyor ben ne PST Phone Programmer ile ne de MultiFlashFlex ile telefona herhangi birşey yükleyemiyorum. Hepside telefon bağlı değil diyor . Bu flex'leme ve Flash'lama işini adım adım anlatacak biri var mı?
    Not:http://www.motox.us/motox101/howto_flash_flex.htm buradaki benim işime yaramadı.

• bende katıldım v3 cülerin arasına harika bi telefon direk karizma neyse... lütfen bildiğiniz herşeyi paylaşın burda...
  • Vay drmmr ne iş? Ne geziyorsun buralarda? E398 ne oldu? Bak bende V3 aldım. Flashlama işi kolay. Fakat bu flashların kodlarından anlamıyorum. E398 e de benzemiyor. En iyisi hangisi? Yada bilen biri varsa en iyi flashı kodu yazsın. Tabi özelliklerini de...

quote:

Orjinalden alıntı: drmmr

yaw arkadaslarWWW.MOTOX.US sitesindeki v3 rehberini tercume edecektim vakit bulamıyorum buyrun ingilizce bilen arkadaslar v3lerini modlasınlar ayrıca multiflashflex tum motolar icindir sadece e398e ozgu degil.....
  • Ne demek msn yükleyemezsin? Sadece symbian da mı msn çalışıyor? Java neye yarıyor o zaman? Arkadaşlar E398 forumuna baksanız herşeyi bulursunuz. Bunun için e398ciler buraya forumuna bakın...

quote:

Orjinalden alıntı: axisheytan83

siyah v3 video kaydi yapiyo hafizasida 7 mb ....
    simbiyon isletim sistemi olmadigi icin msn filan yukleyemezsin...
    bana sorarsan ben 1 aydir kullaniyorum ve memnunum arkadslarim ne kadar sen bu tele niye bu kadar para werdin deseler bence zevk meselesi .... 6630 gibi bikere kapa degil tam bir estetik telefon ...
    telefonda ne istedign cok onemli bu noktada... bence v3 tam bir karizma telefonu....sarjida bluetooth kapali cok rahat 4 gun gidiyo bunun icinde gunde en az 30 dk konusma ve msjlasma dahil ....
  • Aha @lpla da burada. Sizi çeteler sizi. Uyanık bana niye bahsetmedin burada olduğunu? drmmr ile çete oluşturmuşsunuz.

Neyse. Flashlama işlemi falan yaptım, video kayıt falan çıktı da telefonda, bu modlarda ne e398 benzer birşey var nede başka birşey. @lpla sen bilirsin, ben iki gün önce rokrviper ı denedim. Bodyguard test sürümünü gönderdi. V3 için buna benzer modlar yok mu?

quote:

Orjinalden alıntı: alpla

arkadaşlar isteyen herkez V3 e video kaydı yapabilir....

ayrıntılı bilgi için

http://www.motox.us/

ben kendi V3 e R374_BL_08_26 önce bunu yükledim
    sonra R374_G_0E.42.0CR_PDS005_LP0039_DRM0001_JPJAVA_G_0E_V3_01_0AR_SE8615MBXXH1121_1FF flash yükledim tüm bilgileriniz silinir telefondaki ona göre yedekleyin....kolay gelsin....

HERKEZ KENDİNDEN SORUMLUDUR

• Motorola Mobile Phone Tools sadece Motorola USB Modem driverı üzerinden çalışır. Fakat PST, Accessory Interface ve Test command driverlerı üzerinden çalışır. Bunları bilgisayara tanıtmış olman gerek..

quote:

Orjinalden alıntı: stat

Bende dün eşime bu telefondan aldım. Ben SE P900 kullanıyorum. Bu V3 Razr süper hoş görünümlü bir alet. Fakat SE'ye göre bazı eksiklikleri yok değil. Bir kere 500 YTL verek aldığım bir telefon ile bana verilen PC programları ne halt etmeye LITE versiyon anlamadım. Telefon ile birlikte gelen cd'den kurduğum program Liveupdate ile yaklaşık 20 MB'lik update bulduğunu söylüyor, indiriyor ama nafile kuramıyor sebep yok gir teknik destek al diyor. 3 sayfadır okuduklarıma göre bu PST update programını alpla'nın verdiği linkten indirdim. Bir sürü shx uzantılı dosya bulup bunlarıda pc'ye kaydettim ama PST programı ile bunları açamıyorum. PST ile birlikte WIBU-KEY diye bir programda pc'ye kuruldu. Hadi firmware'leri yükleyim diyorum bu seferede usb üzerinden telefon bağlı olmasına rağmen ve bu mobile phonetools güya telefon ile bağlantı kurmuş görünmesine rağmen telefon pc'ye bağlanmış görülmüyor. PST telefon yok diyor ama phonetools telefon var diyor. Şimdi gidip bu phonetools'un deluxe versiyonunu alacağım bakalım o ne yapacak.

• arkadaşlar bu telefonun turkcell gprs ayarlarını nerden bulabilirim.turkcell sitesinde göremedim de.teşekkürler
  • arkadaşlar garantili sx1le siyah v3 takas etmek isteyen olursa edebilirim..
  • arkadaslar telefonunuzun flex versiyonunu ve software versiyonlarinizi yazar misiniz? boylece en son updateleri belirmemis olurus
    Benimki Flex :SE8615BXXH1097 S/W : R374_G_0E.40.98R
  • Bu telefonu garantili olarak en uygun kaça buluruz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: egozukucuk

slm

motorola razr v3 almayı planlıyorum.

Ve yaptıgım kısa bir arastırmada Motorola RAZR V3i diye bir modelin cıktıgını ogrendim.

Motorola RAZR V3i

bu linkten ozelliklerine ulasabilirsiniz.

en önemli değişiklikler ise;

+ telefon rehberinin 2000 e cıkması
    + 10 mb paylaşımlı hafıza olması
    + microSD (TransFlash) yuvasının eklenmesi ve 512mb desteklemesi
    + 1.23 MP, 1280 x 960 pixels, video özeliiğine sahip kameranın kullanılması.

bence, benim gibi almayı dusunen arkadaslar biraz daha beklerlerse bu makinaya sahip olabilirler.

v3 rulz...

suan turkıyede hangısı satılıyor acaba?? v3 mu v3ı mı?? satılan modelın ozellıklerı neler acaba..

• Ya arkadaşlar iğrenç bir sorun var.
    Telefonu aldıgımdan beri var.
    v3'un kapağı kapalıyken saat duvar kagıdı vs bu kapaktakı kucuk ekranda gayet guzel gorunuyor
    ama kapagı actıgım anda buyuk normal ekran bembeyaz olyuor,ya da hanı bılgısayarlar donar ya,mouse'ı oynattıgınız zaman mouse iz bırakır.. ona benzer goruntuler olusuyor, tuslara falan baıslmıyor.

3 ayrı bataryayla denıyorum hepsınde aynı sorun cıkıyor

bı 10 dk falan saglam gıtse arkasından kamerayı calıstırınca ya da mesajlara gırınce kesın sacmalıyor..

Servise gönderecem yakında, ürdün'den aldım degistirme sansım yok sayılır..
    Acaba sorun neden blebilir miyiz?

Yani kapagı actıgım anda goruntuler hep karısıyor ve tuslara falan basılmıyor,ekran devamlı kapanıp acılıyor yani bi bakıma goruntuyu duzeltmeye calısıyor ama nafile.

Hani monitörün kablosu temassızlık yapar da ekran kartndan goruntu gıtmez acılır kapanır acaip acaip sinyaller verir.
    Öyle oluyor işte..kafayı yicem kalp hastası oldum.

nolur bi yardım edin be.
    flash falan yuklemedım.

• fatihmaske , kendimi acayip cahil hissettim. lutfen bu driverları nasıl yükleyeceğimide soyler misin?

quote:

Orjinalden alıntı: fatihmaske

Motorola Mobile Phone Tools sadece Motorola USB Modem driverı üzerinden çalışır. Fakat PST, Accessory Interface ve Test command driverlerı üzerinden çalışır. Bunları bilgisayara tanıtmış olman gerek..

quote:

Orjinalden alıntı: stat

Bende dün eşime bu telefondan aldım. Ben SE P900 kullanıyorum. Bu V3 Razr süper hoş görünümlü bir alet. Fakat SE'ye göre bazı eksiklikleri yok değil. Bir kere 500 YTL verek aldığım bir telefon ile bana verilen PC programları ne halt etmeye LITE versiyon anlamadım. Telefon ile birlikte gelen cd'den kurduğum program Liveupdate ile yaklaşık 20 MB'lik update bulduğunu söylüyor, indiriyor ama nafile kuramıyor sebep yok gir teknik destek al diyor. 3 sayfadır okuduklarıma göre bu PST update programını alpla'nın verdiği linkten indirdim. Bir sürü shx uzantılı dosya bulup bunlarıda pc'ye kaydettim ama PST programı ile bunları açamıyorum. PST ile birlikte WIBU-KEY diye bir programda pc'ye kuruldu. Hadi firmware'leri yükleyim diyorum bu seferede usb üzerinden telefon bağlı olmasına rağmen ve bu mobile phonetools güya telefon ile bağlantı kurmuş görünmesine rağmen telefon pc'ye bağlanmış görülmüyor. PST telefon yok diyor ama phonetools telefon var diyor. Şimdi gidip bu phonetools'un deluxe versiyonunu alacağım bakalım o ne yapacak.

• ya of v3 için türkçe bi site yokmudur ?????
  • arkadaşlar sakin olun elimde geldiğince yardımcı olucam.

birincisi yarına kadar şu programalrı çekin bu programlar olmadan v3 ten tam verim alamazsınız.
    (nereden bulabiliriz diye sormayın hepsi emue da var)

motorola pst tools
    p2k tools
    p2k manager
    p2k key mapper

daha sonra motox.us den r374 firmwarelı olan monster packi indirin.
    bu telefonun firmwareını, yazılımını (flex) ve dil paketini değiştirecek.

bu sayede

hafıza artacak (gereksiz dosyalarıda silerseniz ort. 8 mb)
    video kamera ve
    iki tane yeni skin gelecek.
    telefon menusu hızlanacak. kameranın kalitesi artacak.

yüklemeyi anlatıcam yarın. siz yarına ladar çekin dosyaları...
  • bizde arkadaşa v3 aldık bidolu.com dan 440 ytl ye. siyah renklisi. telefon geldi. çok kalite süper bişi. her bi aksesuaraı çıktı. benim ufak incelememi söyleyeyim benim tek takıldığım nokta menulerinin dandikliği hemde okadar kötü bir menu tasarımı varki anlatamam 256k renk i hiç kullanmamışlar. çok kötü ikon tasarımları. ya adamlar hiç mi tasarım görmemişler.

geri kalan kısmı telefon çok iyi. ayrıca soğuk kış günlerinden ellenmez o telefona dışı demir olduğu için buz gibi oluyor
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.