bu tel ile ilgili eksiklerimiz var netten duvar kağıdı tema gibi şeyleri zor buluyoruz bulskata telefona atamıyıruzz...
anlayan arkadaşlardan yardım bekliyoruz....
deliricem cd'yi de yükledim. önce dedim kablolarla uğraşmiyim bluetoothdan bağlaniyim. yalan oldu... sora dedim kabloya da razıyım ama hala telefon bağlanmıyo... imdaaaaat
Arkadaşlar bu V3'te mesaj yazarken 400 karekterden düşmeye başlıyor. Bunu nasıl 120 yaparız ??
Vallaha arkadaşlar şu konuyu başından beri takip ediyorum, v3'ü kafaya koymuştum hatta s700i'den bile vazgeçtmiştim ama o kadar yakındınız ki sanırım s700i alıcam.. V3 Topiği sözde ama V3'ten soğutuyosunuz vallaha.. Bi ton eksilerini öğrendim burda ama hiç artısını göremedin dizaynından başka, o da resimlerinden anlaşılıyor. Bekleme süresi azıcık, sürekli şarj istiyor. 262k rengi özellikle menüde hiç kullanmıyor, kamerası iğrenç, sadece telefon galerisi için güzel. Hafızasına 2 foto çeksen dolar. Çok az. Video çekimi yok. Hiçbi yerde bulunmaz tema, uygulama ve wallpaperları var. Versiyon değiştireyim deseniz, bi ton site var ama kimse nasıl yapıldığını bilmiyor. Biri çıkıp ben yaptım alın site şu deyip kaçıyor... Hatta şu an aklıma gelmeyen bi ton eksi yönünün bunu okurken sizin aklınıza geldiğine eminim..
Bu durumda ben neden gidip v3 alayım? Biraz da almam gereken nedenlerden bahsedermisiniz?
Teşekkürler..
kamerası iğrenç değil bu 1
dizaynı süper bu 2
s700i ile karşılaştırma buda 3
gerisini aklıma gelince yazıcam
V3 için nereden wallpaper bulabilirim ?
quote:
Orjinalden alıntı: gençibraam
kamerası iğrenç değil bu 1
dizaynı süper bu 2
s700i ile karşılaştırma buda 3
gerisini aklıma gelince yazıcam
s700i ile karşılaştırmıyorum, öyle birşeyde demedim. Aklımdaki iki cihaz sadece. Ama dizaynı olmasa hiç araştırmazdım bile.. Hala unutmuştum ama hala çabalıyorum belki birileri somut örnekler verir diye..
Bana kullanım kolaylıklarından bahsedermisiniz? Şimdiye kadar genelde Nokia kullandım. Motorola'dan sadece mpx200. Nokia'ya göre varsa kolaylıkları nelerdir? Özellik demiyorum kolaylık, kullanışlılık.. Bu arada s700i'yi büyük ekranı içinn tercih ediyorum ilk planda. Değilse K750i ya da başka modeller de özellik bakımından ileride..
ben bu telefonu 2-3 hafta kullandım daha sonra kardeşime verdim falan..
telefonun tasarımı zaten süper aynı orantıyla bence çok kaliteli malzeme kullanılmış..sanırım aliminyumdu dış kalıbı..
kamerası bazı ışık ortamına göre iyi çekebiliyor..ama fazla kamera performansı beklenemez zaten..
menüsü ve iç özelliği ile her ne kadar geri kalsada bence telefonu telefon gibi kullananlar için çok iyi bi seçim
quote:
Orjinalden alıntı: blackbox46
bakın ben ne derim bi tane aslan parçası çıksın şu flashmış flekmiş ne karın ağrısıysa anlatsın... öle pst yi kur multiflashfleki aç driverı seçle olmaz bu program nedir nereden yüklenir sayfa tamam linkte tamamda sen yine orada ki resmi al da bi koy dimi yapacaksınız bi iş tam yapın bari biri gel anyaya gidelim derken diğeri ben konyay gittim bile derse bu işten kimse faydalanamaz ki..
katılıyorum...
bi aslan parçası çıkmadı yawwwww
soyuna kıran girmedi ya bunun
yaw awacs e-maillerine nasıl bakabiliyorsun.bu mesajı yeni gördüm o yüzden geç oldu.internete giriş vs.ile ilgili birşeyler yapabiliyor musun?
Orjinalden alıntı: Awacs
Daha önce Symbian serisi telefonlar kullandım,7650 -6600 -9110 -9210 -3230 vs. Symbian çok farklı,dediğim gibi ne beklediğinize bağlı. Aracımda Bluetooth kit var,açıkçası telefona elimi sürmez oldum,araca binince otomatik olarak araçtaki BT 'a bağlanıp onun LCD ekranını kullanmaya başlıyor ve araçtaki joystickten menuyu kontrol edebiliyorsunuz.3230'da bu mümkün değildi. Ama esas önemli olan ufak,ince,hafif olması. Hız bakımından bana yeterli,ama çok uygulamam olsun,herşeyi yapayım derseniz ayrı konu. Bu boyutlarda 5 gün şarjı dayanıyor ve e maillerimede bakabiliyorum.Bu 5 güne Bluetoothun sürekli açık olduğunu katarsanız bence iyi sanırım. Çok süper bir kamera beklemein,zira kamera arayanlar u telefonu tercih etmemeli.Ama bugün 2 MPolduğu söylenen SE K 750 -W800'de bile bana göre grenli imajlar alınabiliyor,fotoğraf işi ayrı konu.
v3 black te tuş takımı gümüş rengi olmayıp siyah olanı var mı türkiyede??
v3x nezaman geliyo bilen varsa yazsın lütfen, ona göre bekleyecekler olabilir aramızda..
sx1 imi satıp v3 alıcam çok yakında sıkıldım symbianlı ve büyük telefonlardan :)
Merhaba Motorola Razr V3 pembe renginden almak istiyorum. En ucuz nerede bulabilirim. Bidolu.com da fiyat artmış ve pembesi de yok. Yeni model çıkınca fiyatı düşer diyorlar, ama artıyor fiyatlar.. Beklemek mi lazım acaba??
Nokia kullanıcısıyım. Bu telefonun menüleri karışık mı gerçekten?
Ayrıca hafıza arttırmak için yüklenen bu programlar riskli gibi görünüyor!?! Hem menüler falan silinebiliyor hem de garanti dışına çıkıyormuş burada yazılanlara göre. Telefon ile deneyimleri olanlar nasıl wallpaper, mp3 melodi, oyun yüklemişler yazabilirler mi?
tek öğrenmek istediğim, msn'ye girilebiliyor mu? Java için msn olmalı.. bilen, kuran, kullanan var mı??
Yaw arkadaşlar,
Tema, vb ihtiyaçlarımızı bulmamız şart...Ben nekadararadıysamda bulamadım. Benim daha telefonda bile çözemediğim özellik var... Mesela hızlı arama tuşları... Sim kart veya telefon seçince,kaydedilenleri arıyor sıra ile atama filan yokmu? Birde Telefon çalarken,kapak kapalı iken ses kısma yokmu??
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Saygılarımla,
MERTŞENER
quote:
Orjinalden alıntı: yakamo
tek öğrenmek istediğim, msn'ye girilebiliyor mu? Java için msn olmalı.. bilen, kuran, kullanan var mı??
Bu linkte var emsn,ama malesef telsim kontörlüde gprs olmadığı için deniyemedim...Deneyebilecek bir arkadaş varsa,lütfen sonuçlarını bizede bildirsin...
Saygılarımla,
MERTŞENER
Bu cihazda tlf. rehberinde isme sadece 1 tek numara mı atayabiliyoruz? cep, ev , iş , fax, email, doğum tarihi vs... mümkün değilmi? yokmu bi çaresi, firmware yukleme veya hack leme gibi?