Şimdi Ara

MOTOROLA V3 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
763
Cevap
0
Favori
202.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmmr -- 6 Haziran 2006; 16:16:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Onur__

bende pembesi war.. cok guzel bi telefon.. ozellik olarak değil ama goruntu olarak superrr...

Yaw kardeş sen onu hala satamadın mı?
  • arkadaşlar bende moto v3 r var hafıza yükseltmek yada sadece ses yükseltmek mümkünse bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim...........
  • SİLİNSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmmr -- 6 Haziran 2006; 16:18:03 >
  • 1-kapak üzerindeki ekranın ışığını bir türlü kapatamadım, 20 saniyede bir yanıyor bir süre açık kalıyor ve tekrar kapanıyor
    2-pili 12 saat içinde bitiyor (3-4 kez konuşuyorum, ve ara sıra da gprs'e bağlanıyorum) belki de kapaktaki ışığın sürekli yanıp sönmesinden, bir türlü tam olarak kapatamadım. Bu çok önemli bir sorun!!!
    3-2-3 adet mp3 zilim var bunların çalıyor olması pili çabul bitiriyor olabilir mi?

bunlara bir çare üretebileniniz var mı ? her halükarda yazılım yükseltmeyi önerirmisiniz?
  • ben moto v3 alacaktım ama şimdi bide pebl v6 dikkatimi çekti tam bi tasarım harikası ama özellikleri için aynı şeyi söyleyemem (v3 ile aynı hemen hemen).
  • Arkadaşlar rehber alıntı tekrardan söyleme gereği hissettim. bir kaç arkadaş ben yazdım sanmış.

telefon bu paraya gayet yeterli özelikler sunuyor. 450 ytllik bir telefon hem süper bir malzeme kalitesi dizayn hem de en son özelliklere sahip olmaz.

daha iyisini istiyorsanız v3x alın. bence w800den daha iyi.
    (hiç olmassa ekranı büyük)
  • yaa acil yardım istiyorum ben v3üme video ve hafıza işlemleri için flaş attım tamam herşey iyi attığım flas versionu da R_374_G_0E.42.0ER ..... Herşey ii güzelde versiyondanmı kayanklandı bilmem eskiden duvar kağıdı olarak ekrana tam oturan resimler artık iç ekrandan kaymaya filan başladı yani ekrana sığmaz oldu resmi koyuyorum mesela eskiden tam resmi ekrana sığdırırken şimdi zoom yapar gibi sadece burun göz ağız gözüküo çok saçma bi durum oldu bunun için ne tavsiye edersiniz yeniden flas atmam gerekse eğer hangi version iidir onu da yazarsanız çok sevinirim şimdiden destekler için teşekkür ederim mail ya da msn yoluyla da yardım edebilirsiniz...Saygılarrr blackbox46@hotmail.com
  • yaa acil yardım istiyorum ben v3üme video ve hafıza işlemleri için flaş attım tamam herşey iyi attığım flas versionu da R_374_G_0E.42.0ER ..... Herşey ii güzelde versiyondanmı kayanklandı bilmem eskiden duvar kağıdı olarak ekrana tam oturan resimler artık iç ekrandan kaymaya filan başladı yani ekrana sığmaz oldu resmi koyuyorum mesela eskiden tam resmi ekrana sığdırırken şimdi zoom yapar gibi sadece burun göz ağız gözüküo çok saçma bi durum oldu bunun için ne tavsiye edersiniz yeniden flas atmam gerekse eğer hangi version iidir onu da yazarsanız çok sevinirim şimdiden destekler için teşekkür ederim mail ya da msn yoluyla da yardım edebilirsiniz...Saygılarrr blackbox46@hotmail.com
  • bu v3x çıktımı veya ne zaman çıkacak bilgisi olan varsa söylerse ii olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackbox46

yaa acil yardım istiyorum ben v3üme video ve hafıza işlemleri için flaş attım tamam herşey iyi attığım flas versionu da R_374_G_0E.42.0ER ..... Herşey ii güzelde versiyondanmı kayanklandı bilmem eskiden duvar kağıdı olarak ekrana tam oturan resimler artık iç ekrandan kaymaya filan başladı yani ekrana sığmaz oldu resmi koyuyorum mesela eskiden tam resmi ekrana sığdırırken şimdi zoom yapar gibi sadece burun göz ağız gözüküo çok saçma bi durum oldu bunun için ne tavsiye edersiniz yeniden flas atmam gerekse eğer hangi version iidir onu da yazarsanız çok sevinirim şimdiden destekler için teşekkür ederim mail ya da msn yoluyla da yardım edebilirsiniz...Saygılarrr blackbox46@hotmail.com

ayarlar>kişiselleştir>duvarkağıdına gel seçeneklerden bi değiştir derim ben ekrana otur gibi, bi ihtimal düzelebilir belki

• kapaktaki ışık bluetoothun ışığı sürekli açıksa tabiiki hemen biter pili
    kapatmak için; menuden ayarlar>Bağlantı>Bluetooth Bağlantısı>Ayarla>Enerji>Kapalı
    yapman yeterli

quote:

Orjinalden alıntı: fgh12

1-kapak üzerindeki ekranın ışığını bir türlü kapatamadım, 20 saniyede bir yanıyor bir süre açık kalıyor ve tekrar kapanıyor
    2-pili 12 saat içinde bitiyor (3-4 kez konuşuyorum, ve ara sıra da gprs'e bağlanıyorum) belki de kapaktaki ışığın sürekli yanıp sönmesinden, bir türlü tam olarak kapatamadım. Bu çok önemli bir sorun!!!
    3-2-3 adet mp3 zilim var bunların çalıyor olması pili çabul bitiriyor olabilir mi?

bunlara bir çare üretebileniniz var mı ? her halükarda yazılım yükseltmeyi önerirmisiniz?

• quote:

Orjinalden alıntı: samet baba

Saol da,

Benim incelediğim USA-Cingular V3 ünde, aynı isme 5 numara atayabiliyorsun ama,
    telefon rehberinde hepsini alt alta gösterip kalabalık ediyor,
    Nokia ve siemens gibi sadece isimleri alt alta sıralayıp, isme girince oradaki kayıtlı telefonlardan birine çağrı yapma şansımız yokmu?
    V3 teki cok kötü bir telefon rehberi yani....

Hayır bunuda rehberden ayarlayabiliyorsun.Yer kaplıyor hepsi tek tek fakat aynı isim altında göstebiliyorsun.Daha sonra bak seçeneğine basıp dediğin gibi ayırabilirsin.Veyahut o isme tıklayıp aşşa tuşu ile diğer numaraları görebilirsin.

Hızlı aramanın nasıl yapıldığını bilen varmı?

Saygılarımla,

MERTŞENER
  • yaw ewet abi bende bulamadım hızlı aramayı
  • Kimse bulamamış galiba

Saygılarımla,

MERTŞENER
  • Arkadaşlar bu topicin başlığını V3-V3i-V3x-Slvr8 hakkında her şey olarak değiştirip elimizdeki her türlü bilgiyi paylaşacağımız bir ortam haline getirsek daha faydalı olmaz mı???
  • Arkadaşlar bende V3 Black sahibiyim.Telefondan genel olarak memnunum.Yanlız benim 1 tane basit, 1 tane de büyük bir sorunum var. Basit olan bluetooth'u açtığımda kapak üstündeki mavi ışık yanmıyor?????? Diğeri ise alarmı ayarlamam rağmen (pm, am ayarları dahil) bir türlü çalışmıyor. Bu sorunlarla karşılaşan arkadaşlardan yardım istiyorum...
  • bluetooth ışığını bilemeyeceğim ancak alarm kurulumu şöyle;
    önce alarm saatini,sesini ıvır zıvırını ayarlıyorsun,sonra bitir dedikten sonra
    o saatin üstüne gelip etkinleştir diyosun oluyor

quote:

Orjinalden alıntı: nesferatu

Arkadaşlar bende V3 Black sahibiyim.Telefondan genel olarak memnunum.Yanlız benim 1 tane basit, 1 tane de büyük bir sorunum var. Basit olan bluetooth'u açtığımda kapak üstündeki mavi ışık yanmıyor?????? Diğeri ise alarmı ayarlamam rağmen (pm, am ayarları dahil) bir türlü çalışmıyor. Bu sorunlarla karşılaşan arkadaşlardan yardım istiyorum...
  • Dostum zaten onu yapıyoeum fakat yine olmuyor....

quote:

Orjinalden alıntı: santacruz

bluetooth ışığını bilemeyeceğim ancak alarm kurulumu şöyle;
    önce alarm saatini,sesini ıvır zıvırını ayarlıyorsun,sonra bitir dedikten sonra
    o saatin üstüne gelip etkinleştir diyosun oluyor

quote:

Orjinalden alıntı: nesferatu

Arkadaşlar bende V3 Black sahibiyim.Telefondan genel olarak memnunum.Yanlız benim 1 tane basit, 1 tane de büyük bir sorunum var. Basit olan bluetooth'u açtığımda kapak üstündeki mavi ışık yanmıyor?????? Diğeri ise alarmı ayarlamam rağmen (pm, am ayarları dahil) bir türlü çalışmıyor. Bu sorunlarla karşılaşan arkadaşlardan yardım istiyorum...

• kafam karisti ya alsammi diye dusunuyorum.

ama görünüşü onemli :)) ama mp3 filan calsada iyi olurdu offfffffffffffffffffffffffffff
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.