Şimdi Ara

MOTOROLA V3 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
0
Favori
202.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • umarım bu yapabildiklerinizi yapmayı ben de becerebilirim, henüz hiçbirşey beceremedim forumdaki yazıları okudum ama bu flash olaylarını anlamadım maalesef.
  • arkadaslar v3 ün sarjı ortalama kac gun gidiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ponderous

Problemi çözdüm teşekkürler.. Motox sitesinden başka bir firmware bulup onu yükledim, sonra tekrar bu forumda tavsiye edilen güncel firmware'ı yükledim. Şimdi telefon açılıyor. Gerçi türkçe menü yok ama olsun, ingilizcede olur... Yeterki telefon düzgün açılsın

Motox da MXLP altındaki

R374_G_0E.41.C0R_MXLP0128_reflash_MOTOX.shx
    US English, Turkish
    Bootloader: BOOT0826
    [323 KB]
    [Uploaded.Oct.30.05]

dosyasını flaşla alete, ingilizce ve tr dışında bir dil kalmayacak...

• Arkadaşlar bende de bt ısıgı yanmıyor ve ben bt yi acınca 1 dk sonra fln kendısı yine kapatıyor...
    Ve rehberde arama yaparken sadece ilk harfi girebiliorum
  • bu bluetooth olayını da anlatayım bluetooth sürekli açık kalmıyor 1 dk sonrasında bulunabilme özelliğini kapatıyor.
    ama var olan bağlantılarını koruyor mesela bt kulaklıkla olan bağlantınız kopmuyor
    ama sizin telefonu bt dan arayan birisi siz bulamıyor.

bence çok guzel dusunulmuş bir özellik böylelikle hem bluetoothdasın hem değilsin.
    bir ton "maliciusware" çıktı bu telefonlar için
    virusten fln korunmanın en etkili yolu budur.

ha ama barlarda fln telefonun bt açıp millete edepsiz resim melodi yollayan tiplerdenseniz bu telefonu almayın.
    gidin en pahalı neyse onu alın.
  • benim problemimi yaşayan yokmu acaabaa

formatlamayı düşünüyorum ama onu bile nasıl yapabileceğimi de bilmiyorum, yardımcı olabilecek yokmu
  • planewalker
    güzel dusunulmus bile olsa böle bi özelliği acıp kapa özelligi de olmalıydı
    mesela bende2 tane dongle var birisi buluo birisi bulsa da gondermıo dosyayı
    hemen kapandıgı ıcın bunu kapatmanın bi yolu yok mu?
  • arkadaşlar bi sorum olacak.v3 telefon rehberini hem simkarttan hemde telefonun kendi hafızasından aynı anda gösteriyor.simkartın tamamını telefona kopyaladım böylece bir isim altında 4-5 tane numarayı göstermiş oldu.buraya kadar benim istediğim gibi fakat telefon rehberinden sadece telefonun hafızasını seçemiyorum.aynı anda sim hafızasıyla birlikte bir dünya kalabalık oldu.bilen varsa lütfen yardım etsin...yardımlarınızı bekliyorum ...teşekkürler...
  • arkadaşlar merhabalar telefona flash atma işlemini fatihh kardeşim sayesinde yaptım burda konuşan bütün çok bilmişler laf kalabalığıyla kendilerini kandırmışlar kimsenin bi şeyden anladığı yok..Öncelikle flash telefon boattloader modundayken atılır ben bunu fatihen duydum ki burdan sonrasını bilgisayar yapıo zaten gelelim benim sorunuma. Ben bu v3le ilgili p2k tools olsun p2k commander olsun hangisini yüklersem yükleyim telefon bilgisayara bağlıyken programı açtığımda sanki kablo çıkmış gibi telefon bi anda kayboluo hatta p2k commander sorunu aynen yazmışş telefonu taktığımda connected as AT device yazıo ondan sonra hemen initiate switching to p2k mode yazıo hemen peşinden telefonun kaybolması sesi ve AT device disconnected yazıoo ben bunu anlamadım neden bu programları açınca telefon kayboluo. birde dikkatimi çekti bilgisayarım/özellikler/aygıt yöneticisine girdiğim zaman telefon normal takılıykon modemlerin içinde motorola usb mıdem war fakar pencere açıkken ben p2k yı çalıştırınca modem yok oluo yerine usb bilinmeyen aygıt gelio we de driwerini bulamıorum neden böle oluyo ve ne yapmam gerekir her türlü yardımlar içinnn ayrıca mail:blackbox46@hotmail.com
    msn: blackbox46@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackbox46 -- 2 Şubat 2006 1:36:37 >

• "ben p2k yı çalıştırınca modem yok oluo yerine usb bilinmeyen aygıt gelio" burada yazan usb bilinmeyen aygıt değil usb bileşik aygıt olacaktıı arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackbox46 -- 2 Şubat 2006 1:36:55 >
  • slm arkadaslar ben yeni v3 aldim ama bu freeware olaylarindan pekte anlamiyorum

2 sorum var birincisi gelen aramaları kapaktan nası reddediyoruz 3 tane tuş var 100 kombinasyon denememe rağmen beceremedim:)

diğer sorumsa oyunlarla ilgili... telefonumun video kaydetme özelliği var ancak app loader diye bir özellik yok ayarlardan java ayarlarının içinde.versiyonum 42.0AR VE FLEX VERSİYONUMUN SONUDA U.6.1.4G.0

benim istediğim özellikler bu aramada rahatlık için dedikleriniz, oyun yüklemek ve eğer varsa kapaktan çağrı reddetmek yardımcı olursanız sevinirim
  • biraz daha büyük yaz böyle anlaşılmıyo.....
  • Arkadaşlar kısa ve öz konuşayım. Foruma pek fazla bakmıyorum. Silver alacağım. Ne V3 ne de E398. V3 ün hafıza kartı yok ve bizde sadece kasasına para ödüyoruz. E398 desen şarj soketi dandik ve bir telefonum onun yüzünden garanti dışı kaldı. Herneyse.

1. Skin atma olayında sakın olaki flash gibi atmayın. Emproma zarar verir. Bu tarafımdan görülmüştür. Normal yolla yapın. Bunun içinwww.gocellular.org adresinde skin bulabilirsiniz. Üye olmanız yeterli.

2. Bütün driverları tanıtsanız bile; bilgisayar güvenliğini tam olarak elinizde bulundurmuyorsanız bir işlem yapamazsınız. Bilgisayar bilenler WMI Denetimi'nde kendi kullanıcıları için olan güvenlik ayarlarını maksimuma getirmeleri gereklidir.

3. Bu telefonda hafıza ~10 MB ı geçemez. Hangi flash olursa olsun. Nedeni ise; telefonun içindeki flash diskin ~10 MB olması. Küsüratları da var. Yani, hafıza yükselir diye flash atmayın.

4. W800 den daha iyi ses kalitesi olan cihaz E398 dir. Onda içerisinde bulunan iki adet stereo hoparlör sayesinde ses çıkışları kontrol edilir. Buna kulaklık, kulak hoparlörü ve mikrofon girişi dahil değildir.

5. Attığınız her flash için yeniden düzenlenen Boot Loader, CMD_Blank denilen ve telefonun içinde bulunan ortalama 1 cm kalınlığında bulunan bir çipte saklanır. Bu çip çok hassastır. Dolayısıyla telefonunuzda meydana gelecek aşırı ısınmalarda sakın flash işlemine girmeyin. Bu çipin yanması sonucu bütün devreler negatife döner ve sistem çalışmaz.

6. Farklı versiyonlardaki flash için normal bir flashın dil dosyasını kullanabilirsiniz. Tabi multi pack olmamak kaydıyla. SHX Codec yada başka programlar yardımıyla kendi flashınız içine sadece Türkçe dil dosyasını yüklerseniz eğer, telefonun flash diski üzerinden 2 MB kazanırsınız ki bu da bu telefon için oldukça iyidir. Kısacası; telefonun hafızasını artırmak video yada seslerle olmaz. Graphic, RAM Loader, Language Pack ve diğer Code Group ların üzerinde oynamak gerekir.

7. Telefonunuz sürücüleri tanımıyorsa eğer; data kablosunu başka bir usb sürücüsüne takıp driverları tekrar yükleyin. Yada herhangi bir Motorola telefonu takıp onun için yükleyin. Önemli olan flash işlemi olduğu için, her Motorola cihazın içinde "S Neptune L" driver ı aynıdır. Farklı bir cihaz olması durumu değiştirmez.

8. Bazı flashlar kilitli olabilir. Vodafone, T-Mobile vs. Flash yüklendikten sonra telefonuz açtığınızda, cihaz sizden kod ister. Bu kod GSM operatörlerinde alınması gereken bir koddur. Bu kodu devre dışı bırakmak için; P2K Tools a girip, File List bölümünden "secure_init_pds" (Tırnak kullanmayın.) yazarak dosyayı cihazda aratın. Dosya bulunduktan sonra silin ve cihazı kapatıp açın. Artık telefonunuz kod falan istemez.

9. Cihazınız ağırlaşması normaldir. Bu ağırlaşma, arka planda çalışan programların çokluğudur. Bu telefonlar windows ortamında olmadığından görev yöneticisi gibi bir sistem yapılandırma programı koyamıyoruz. Bunun önlenmesi için ise telefonunuzu sık sık kapatın. Beş saatte bir mesela. Demek istediğim; siz bir oyundan çıksanız dahi, telefon o oyunun dosyalarını hala ara belleğinde saklamaya devam eder ve program kapalı bile görünse arka planda dosya araması devem eder.

10. İkinci ekrana (küçük ekran) kendi resminizi koymak isterseniz eğer; P2K Tools dan /a/mobile/system/cl.gif dosyası yerine kendi istediğiniz dosyayı upload etmeniz gerekir. (Gerçi bunu herkes biliyordur ama ben yine de yazayım.)

11. Bu kadar. Bu saatte anca bu kadar çıkıyor...

• Java Apploader için P2K Tools a girip Other Featurs bölümünden Java ya gireceksin ve Java Apploader seçeneğini tıklayıp aşağıda bulunan SET tuşuna basacaksın.

quote:

Orjinalden alıntı: havana

slm arkadaslar ben yeni v3 aldim ama bu freeware olaylarindan pekte anlamiyorum

2 sorum var birincisi gelen aramaları kapaktan nası reddediyoruz 3 tane tuş var 100 kombinasyon denememe rağmen beceremedim:)

diğer sorumsa oyunlarla ilgili... telefonumun video kaydetme özelliği var ancak app loader diye bir özellik yok ayarlardan java ayarlarının içinde.versiyonum 42.0AR VE FLEX VERSİYONUMUN SONUDA U.6.1.4G.0

benim istediğim özellikler bu aramada rahatlık için dedikleriniz, oyun yüklemek ve eğer varsa kapaktan çağrı reddetmek yardımcı olursanız sevinirim

• MMS varsayılanlar içinde P2K Tools a girip /a/mobile/mms/ klasöründeki dosyalarla oynanıp, mms kayıt bilgileri dosyalarını silmek gereklidir.
  • teefona video kaydı yükledim şimdi bir de seem yükledim (0032-0001 ve 005b-0001) telefonun video kayıt şeçeneği kayboldu. ritim ışıkları diye bir şey açıldı . java uygulama yükleyicide açıldı sorun ne acaba video kaydı için illaki yine flash atmadan bu işi hallede bilirmiyiz kazan ve kaybet kötü
  • fatihmaske cok saol yalnız birde bu telefonda kapağı açmadan gelen çağrıyı reddebiliyomuyuz onu biri bana söyleyebilirmi? yapılıyosada nası
  • Arkadaşlar dün lacivert v3 aldım 2yıl garantili sıfır.. Eğer görmeyenleriniz varsa bi incelesin süper görünüyor...Siyah istemiyordum mat göründüğü için,bunun rengi çok tatlı olmuş,v3 alacak arkadaşlar bi incelesin derim..

Bu arada telefonda video kaydı kendiliğinden var ve hafızası 7mb..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4GE -- 1 Şubat 2006 17:39:58 >
  • mobile phone tools bilgisayara bağlanabilirken p2k tools bağlanamıyo yardım edebilecek biri varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rekuroy

arkadaslar v3 ün sarjı ortalama kac gun gidiyor.

arkadaslar tekrar soruyorum normal kullanımda şarjı ortalama kac gun gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.