Şimdi Ara

MOTOROLA V3 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
0
Favori
202.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende yaklaşık 3 hafta önce v3 aldım.telefonun versiyonunu falan değiştirmedim.telefonun hafızası 7672 mb. ve de sesli video kaydı yapılabiliyor.sanırım yeni versiyonların orjinalinde var.

bu arada birde sorum olacak.mp3 lerin boyutunu küçültmek yerine kalitesini bozmadan kesebileceğim yani süresini kısaltabileceğim bir program söylermisiniz.mp3 ün boyutunu küçülttüğüm zaman kalitesi çok düşüyor ve ses çok kötü bir hal alıyor.

hafızayı sorun etmezseniz gerçekten çok süper bir telefon.kullanışıda çok kolay.hemen alışıyorsunuz.şarj durumuda bence yeterli düzeyde.ekran parlaklığıda çok iyi.bence alırsanız pişman olmazsınız.
  • mp3trim diye bir program var,sadece exe dosyası,mp3 kesmek için..
  • Ben biraz yardımcı olmaya calışayım;

MOTOROLA V3

MOTOROLA V3

MOTOROLA V3

• Ya ayıptır sorması bu makine iyi hoşta quickdial nasıl çalışıyo bulan varmı? Bide bu telefon BT ile mesajlaşmayı destekliomu? Desteklemiosa bi java programıyla filan cözülme şansı var mı bu sorunun?
  • hızlı aramayı destekliyor
    adres defterinden bir ismi seç ve simden telefon hafızasına geçir orada hızlı no dört rakamladır ( örn: 1004 kare gibi ) rakamı sil bir yap ve kaydet. sonra kapağı açıp 1 ve kare tuşuna basarsan hızlı arama çalışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marduk -- 11 Şubat 2006 13:17:50 >
  • ARKADAŞLAR YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM!! FLASH ATMA KONUSUNDA BİLGİLİ OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN MSNDEN BANA ULAŞIN! HAYAT MEMAT MESELESİ.LÜTFEEEEEEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingoftheeagles -- 20 Şubat 2006 12:42:55 >
  • V3 SAHİPLERİ!!!!

TELEFONU CEPAİLE İLE MESSENGER GİBİ KULLANIYORUZ,V3 MSG ATMA ALMA KONUSUNDA NASIL?
    1) MSG HAFIZASI NE KADAR?
    2) MSG YAZMAK KOLAY MI ZOR MU?

3)V3İ PİNK ÇIKACAKMI?

TESEKKURLERR..
  • v3 öldü yasasın v3i arada cook fark var
  • quote:

Orjinalden alıntı: virtualdr

v3 öldü yasasın v3i arada cook fark var

bizi aydınlattıgın için tesekkurler kardes neymiş bu farklar anlat bakalım.
  • arkadaşlar v3 ün usb driverini nereden bulabilirim 2 gündür bulşamadım interette yokmu acaba cd yimi almam lazım!!
    bilen varsa bana bi link yazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: angelosay

V3 SAHİPLERİ!!!!

TELEFONU CEPAİLE İLE MESSENGER GİBİ KULLANIYORUZ,V3 MSG ATMA ALMA KONUSUNDA NASIL?
    1) MSG HAFIZASI NE KADAR?
    2) MSG YAZMAK KOLAY MI ZOR MU?

3)V3İ PİNK ÇIKACAKMI?

TESEKKURLERR..

• bence COK GÜZEL BİR TELEFON .. YANİ KARİZMATİK... ŞEKİL İÇİN İSTEYENLER ALABİLİR.BENDE K700 VAR. AMA O TELEFONDA GÖZÜM KALDI.. :) PEMBE RENGİ DE ÇOK HOŞ :)

BİLMİYORUM MOTOROLA YAPTI MI YAPAR YANİ

:P
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN YA LÜTFEN YARDIM! FLASH ATMA KONUSUNDA BİLGİLİ Bİ ARKDAŞIMIZ YOKMU!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingoftheeagles -- 20 Şubat 2006 12:41:43 >
  • Arkadaşlar motorola v3ünüz varsa çok şanslısınız.2 gün uğraştım ama telefonum 7 mb oldu video kaydı falan herşeyi var.ve müthiş hızlı.R374_G_0E.41.C2R_GTMV3xx000AALV0C3_flexlash_MOTOX ve R374_G_0E.41.C0R_Lang0039_reflash_MOTOX yükleyin.hiç korkmayın aslında çok basitmiş.ilk flashı yükledikten sonra * # ye basarken no ya basıp telefonu açın.bootloader menüsüne girecek.ondan sonra reflash yapın.telefonunuz türkçe,7mb ve video kaydı olacaktır.çok basitmiş uğraştım yaptım.yardım isterseniz e-mailim yukarda.bu telefon manyak bi telefon..
  • bende v3ten almayı düşünüyorum siyah olanından fakat bugün dükkanlara soruyorum mavisi var onun için 430 diyor siyah için 500 diyor neden farklı diyincede distrübitörü farklı diyorlar nasıl iştir bu ya aynı telefon bu kadar fiyat farkı
  • arkadaşlar v3 aldım ama driver cd si yok resimleri bilgisayar a atmak için driver i nereden indirebilirim bi link yazarmısınız
  • ya arkadaşlar telefonu bugün aldım ama arka kapağı bir türlü yerine oturtamıyorum daha önce böyle bi sorun yaşayan oldumu lütfen cevap verin ona göre telefonu iade edicem , kaç defa denedim ya olmuyo daha da zorlamak istemiyorum ama arka kapağı takarken ya sağ alt ya da sol alt dışarıda kalıyo bilen ve halleden varsa cevap yazarsanız çok sevinicem , sevgilerr .
  • ilk bende öyle sanmıştım ama biraz sertçe bastır sorun kalmaz
  • Beyler bu arada v3 ün mükemmel bi özelliğini keşfettim :) zaten telefonuda bgn aldım :) öncelikle telefonu aldıım yerden örendiime göre yeni gelen serilerin hepsi 7.5 mb falan mış,bu da yüklenen yazılımlarla boş alan arttırabiliyormuş!
    Nese bulduum özelliğe geçiyim hemen,tuş takımının sağ üstünde duran ufacık nokta öle boş bir nokta deilmiş :) ışık algılıycy bir noktaymış o, yanii yeterli ışıkta tuşların ışıkları yanmıyor :)) bence muhteşemm bi olay bu..Önce stres yapmıştım bende bozuk diye ama maşallah telefon deil teknoloji üssüymüş bu ufaklık :)
    bi sorum olucak ama v3 kullananlara ; tuşlerın ışıkları yanınca kulağınızı tuşlara yaklaştırınca duuduğum ince bi ses var,kepçelik var bende ondanmı duyuyom bu sesi yoksa herkes duyuyormu bu sesi :P ??
  • evet dostum bende de var o ses çok derinden geliyo , dün gece sessiz ortamda farkına vardım .)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.