Şimdi Ara

MOTOROLA V3 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
763
Cevap
0
Favori
202.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatta ortadaki yuvarlak hareket tusunda yoğunlaşıyo ses,ama yinede muhteşem bir telefon bu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zombeejnr

Hatta ortadaki yuvarlak hareket tusunda yoğunlaşıyo ses,ama yinede muhteşem bir telefon bu...

ama çok ufak bişey yani telefon özellikleri ve asil görünüşü yanında sorun değil , bende dün aldım telefonu ve canımı sıkmadı açıkcası , ileriye dönük merak ettiğim tek şey kapak mekanizmasının işleyişi üzerine , deneyim edinmiş bi arkadaşımız yorumunu yazarsa bizde ona göre kullanırız
  • Bu forumun çözemediği tek sorun telefon çaldığı zaman kapak kapalı waziyetteyken reddetmek nasıl oluyo sanırım budur...Bu sorunu kimsenin çözmemiş olması da şaşırtıcı sanırım soruna tek cevapda "FATİH" arkadaşımızdan gelecek... Sabırla beklemekteyimmm bakalım nasıl olacakk!!!!
  • bugun forma uye oldum ve yazdıgınız yazıyı okudum
    bende yaklasık 5 ay once bana hediye edildi
    fakat benim tek sorunum alınan mesajlar
    10 taneden fazla almıyor ne yapmam lazım lutfen yardımcı olursanız sevinirim

tesekkurler
  • V3 için iki yardıma ihtiyacım var,
    1)email ayarlarını yapmış olsamda kurulum tamamlanmadı diyor,
    herhangi bir pop3 ayarını nası yaparım?
    2)Mobile phone tools daki adres defterine yeni telefonlar ekleyip, telefona update edemiyorum,
    sadece aynı şeyleri update ediyor yenileri yüklemiyor,
    kısacası telefonları pc üzerinden yazıp oyle yuklemem gerekiyor telefona,

tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum
  • Orjinalden alıntı: santacruz

selamlar,
    programı kurarken -örneğin P2K- , gerekli programı indirdikten sonra zipli dosyayı dışarı çıkartıyorsun,daha sonra telefonu usbden bağlayınca XP telefonu algılıyor, bu esnada senden cd takmanı isteyecek XP, burda telefonla gelen cdyi takmak yerine zipli dosyadan çıkardığın program klasörünün altında "Drivers" veya "Drv"
    diye bir klasör olması lazım, işte bu klasörü XP'ye driver klasörü olarak göstermen gerekir,sonra zaten windows telefonun bütün driverlarını o klasörden yüklüyor.
    Bu şekilde o programlar telefonunu mutlaka görür.
    Kolay Gelsin...

Dediğinizi yaptım ama p2k'yı açarken hata oluşuyor ve program kapanıyor.
  • Merhaba,

Birkaç sorum olacak ama, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1-) Otomatik tuş kilidini aktive etmeye edibiliyoruz lakin elimizle tuşları nasıl kilitleyebiliriz ?

Eskiden yıldızla kareye aynı anda basılırdı Motorolada ama V3te nasıl bulamadım ?

Şimdi akıllı arkadaşlar kapaklı telefonda tuş kilidine ne gerek var diyecekler biliyorum ama onlara sevgiyle yaklaşıyorum.

2-) İkinci olarak da iletim raporunun mesaj gönderirken her seferinde sorulması yerine raporun sorulmadan daimi gelmesini nasıl sağlayabilirim ?

Cihaz elimde olsa belki karıştırır hallederdim lakin ben de uzaktan yardım ediyorum.

Saygılarımla...

• quote:

Orjinalden alıntı: ~ ~ Ruh ~ ~

Merhaba,

Birkaç sorum olacak ama, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1-) Otomatik tuş kilidini aktive etmeye edibiliyoruz lakin elimizle tuşları nasıl kilitleyebiliriz ?

Eskiden yıldızla kareye aynı anda basılırdı Motorolada ama V3te nasıl bulamadım ?

Şimdi akıllı arkadaşlar kapaklı telefonda tuş kilidine ne gerek var diyecekler biliyorum ama onlara sevgiyle yaklaşıyorum.

2-) İkinci olarak da iletim raporunun mesaj gönderirken her seferinde sorulması yerine raporun sorulmadan daimi gelmesini nasıl sağlayabilirim ?

Cihaz elimde olsa belki karıştırır hallederdim lakin ben de uzaktan yardım ediyorum.

Saygılarımla...

• ben 1 aydır kullanıyorum cokta memlunum karızması yeter bence sıradısı bısey
  • quote:

Orjinalden alıntı: arifbay

arkadaşlar v3 ün usb driverini nereden bulabilirim 2 gündür bulşamadım interette yokmu acaba cd yimi almam lazım!!
    bilen varsa bana bi link yazsın

bluetooth almanı onerırım cabloyla falan ugrasma derım bende billionton var herseyı ordan yapıyorum cokta memlunum
  • y arkadaşlar nasıl şu hafızayı çoğalttınız bi açıklayın ltf ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet baba

quote:

Orjinalden alıntı: ponderous

Problemi çözdüm teşekkürler.. Motox sitesinden başka bir firmware bulup onu yükledim, sonra tekrar bu forumda tavsiye edilen güncel firmware'ı yükledim. Şimdi telefon açılıyor. Gerçi türkçe menü yok ama olsun, ingilizcede olur... Yeterki telefon düzgün açılsın

Motox da MXLP altındaki

R374_G_0E.41.C0R_MXLP0128_reflash_MOTOX.shx
    US English, Turkish
    Bootloader: BOOT0826
    [323 KB]
    [Uploaded.Oct.30.05]

dosyasını flaşla alete, ingilizce ve tr dışında bir dil kalmayacak...

dostum benım bı kac sorum var.

sımdı benım alette video cekme ozellıgı var artı epey bı benım ozel ayarlarım var.

bu versıyonu kurunca hersey sılınıyomu resımlerım mesajlarım falan yoksa baska bıseymı oluyo ne oluyo.
    tlefonun hafızası su an 5310kbt

• Evet burdaki yorumları okudum ve dün gece bitane aldım bu motoroladan ama şimdi pempe renkli olanda varmış video kayıt siyahta yokmuş .. şimdi buna nasıl yükliyecem bana bilgi verirmisiniz ... bide KESİNLİKLE HAFIZ YÜKSELTMEYİN EGER TLFONA BİŞEY OLURSA GARANTİ KAPSAMINA GİRMİYORMUŞ artı parantez .. nyse bana VİDEO KAYIT yapma özligini kısaca bir anlatırmısınız !!!

• Bildiğim kadarıyla yapılan işlemler unoffical programlar vasıtası ile yapılmıyorsa garanti kapsamı dışında bırakılamaz...
    Bu sadece motorola için gecerli bir husus değil.
    Java işletim sistemi kullanıcıların o zaman telefonlarına kendilerinin versiyon yüklemesinin yasak olması gibi bir durum cıkar ortaya.
    Gerci en saglıklı bilgi garanti noktalarından edinilebilir ama sormak gerekli.

Gecenki sorularıma kullananlardan yanıt gelmedi arkadaşlar göz atabilir miyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 19 Şubat 2006 14:55:32 >
  • Artık V3 Sahibi değilim ama belirtmek isterim.

1)Ben bu firmw. için servisi aramıştım.Benimkine güncel demişlerdi(video kaydı yoktu). Yüklemeye ise izin vermiyorları.Yüklerseniz garanti dışı kalır demişlerdi.Ama forumlardan okuduğumuz kadarıyla,orjinal firmw. tekrar yüklenebiliyormuş ve böylelikle garanti devam edebiliyor..(Mpx200'dede böyleydi)

2)Lacivert V3 cuma günü bende hayatımda ilk defa gördüm.İstanbul/Kadıköy'de Balık pazarının bir alt paralelindeki sokakta,simit sarayı filan olan,girişinde kuyumcunun yanındaki telefoncuda vardı 440YTL'ye bilgilerinize...(tarif biraz kötü oldu ama kusuruma bakmayın)

Saygılarımla,

MERTŞENER
  • Arkadaşlar programlarla ilgili olarak yardımlarınız için daha önceki sayfalarda uzun uzun linkler verildi.
    Herhangi birisini seçerek buradan gerekli yüklemeleri yapabilirsiniz, resim, müzik ve her türlü veri aktarımı için.Telefon ile bilgisayar arasında karşılıklı.

Programın ismi ise Mobile Phone Tools.

Fakat ben bu standart resimleri, yani telefondan silinmeyen resimleri vs. nasıl silebilirim, silebilen var mı ? Bi yardımcı olabilirsek..
    Teşekkürler şimdiden herkese.
  • quote:

Orjinalden alıntı: angelosay

V3 SAHİPLERİ!!!!

TELEFONU CEPAİLE İLE MESSENGER GİBİ KULLANIYORUZ,V3 MSG ATMA ALMA KONUSUNDA NASIL?
    1) MSG HAFIZASI NE KADAR?
    2) MSG YAZMAK KOLAY MI ZOR MU?

3)V3İ PİNK ÇIKACAKMI?

TESEKKURLERR..

msg hafızası oldukca fazla olabılır,nıtekım benım 40 lara geldi şu an için sadece, hiç bir sınır falan yok.daha yeni basladım tutmaya mesajları, gidebildigi kadar gider yazarım gittigi kadar, gerçi elbet daha fazla olanlar vardır.

Mesaj yazmak kolay yani zor bir yanı yok. Tusların abuk subuk dizilimleri yok. Hepsi yerli yerinde. Tuslar zaten bir harıka, basması bile zevkli onlara.
    GÜzel yani.

Ben bi de şu standart resımlerı falan sılebılsem.
  • ya bu telefonun videoo kaydıı yokmuu noluu birii bana bişey söölesiin:P yenii alldıım anlamadıım gitiiii
  • Yeni çıkan versiyonlarda video kaydı var ama cok kısa süre kayıt yapabiliyoSanırım siyah v3 lerin çoğunda var video kaydı!Yoksada yazılım yükleyerek halledebiliyolar bu sorunu.
    Bu arada benim telin tuş ışıkları yandığında yuvarlak tuşun ordan ince bi zzzzzzzzzzz sesi geliyodu,bazı arkadaşlar o ses bendede var demişti ama benimkinde ufak bi sorun çıktı servise gitti.sessiz ortamda rahatsız edici bi ses varsa telefonunuzda götürün servise bence!Yani ben kepçe deilmişim ;)
  • Benim şuan mesaj sayım 120 falan; hafıza nerdeyse dolu diyor...bu arada az öncede yazdım tuşlarda ses varsa,tuş ışıkları yanınca 'zzzzzzzzzz' diye bu bi sorunmuş ve servise götürseniz iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.