Şimdi Ara

MOTOROLA V3 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
0
Favori
202.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 1 haftada 2 kere sarj ettım dostum ama daha ilk haftamdayım ve dolayısıyla telefonu elimden düşürmedim:)
  • mobile phone tools bilgisayara bağlanabilirken p2k tools bağlanamıyo yardım edebilecek biri varmı?

arkadaşım p2k tools un usb driverı var usb kablosunu taktıktan sonra tanıtmak için bu driver ı kullan sorun çözülür ben de aynı sorunu yaşamıştım bir de mobile phone tools a bağlı iken p2k ya aynı anda bağlanamıyorsun istersen driver var kolay gelsin
  • arkadaşlar v3 e mp3 atarken nasıl boyutunu küçültüp atabiliyoruz.yoksa 1 tane mp 3 sığıyor. küçültülebildiğini duymuştum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler...
  • dbpoweramp diye bir program var onunla kalite ayarlarını düşürerek boyutunu küçültebilirsin dostum...
  • Jankat kaça nerden aldın.. Ayrıca lacivert v3 nasıl oluyor yaw hiç görmedim siyah-gri-pembe var diye biliyordum sadece..

Hayırlı olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Jankat kaça nerden aldın.. Ayrıca lacivert v3 nasıl oluyor yaw hiç görmedim siyah-gri-pembe var diye biliyordum sadece..

Hayırlı olsun..

valla bende merak ettim şimdi.bugun yarın bende v3 almayı dusunuyordum.
  • Ben 420YTL'ye aldım arkadaşlar iyi dilekleriniz için saolun.. Valla bende görmemiştim laciverti,v3 almaya çıktığımda gördüm baya hoşuma gitti,o renk aldım..
  • Nette fotosunu bulmak lazım merak ettim..
  • sadece alo ve msj ıcın kullanmak ıstıyorsan guzel.
    desıgnı de guzel. ama hafıza kartı dusuk (5MB).
    420 YTL o telefona fazla degıl.
  • ya arkadaşlar ben şu versiyonu bi türlü bulamadım hafıxa çoğaltan video çekim yaptıran versiyonu deli olcam acil yardım ltf....
  • valla bende bugun tesadufen bi telefoncuda gordum lacivertini ama pek hosuma gitmedi siyahı daha güzel gibi geldi bana.ama fiyatı 490ytl.420ytl baya ucuz geldi bana.
  • Normalde olmuyormuş. Bunu seem ile halletmek lazım. Araştırma yapayım bakalım bir..

quote:

Orjinalden alıntı: havana

fatihmaske cok saol yalnız birde bu telefonda kapağı açmadan gelen çağrıyı reddebiliyomuyuz onu biri bana söyleyebilirmi? yapılıyosada nası
  • Nero Wave Editor kullanabilirsin. Ayrıca ses kalitesinden kıssan bile senin için en iyisi şarkıları kesmek olur.

quote:

Orjinalden alıntı: realpascal

arkadaşlar v3 e mp3 atarken nasıl boyutunu küçültüp atabiliyoruz.yoksa 1 tane mp 3 sığıyor. küçültülebildiğini duymuştum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler...
  • iyi telefon
  • arkadaslar su telefona normal yollarla nasıl skın atılır hala çözmüş değilim sadece bunu istiyorum ya sıkıldm artık aynı seyleri görmekten bluetootle yapılıyorsa nasıl skın atılır lütfen yardım edin ya
  • arkadaşlar bende 3 gün oldu bi V3 aldım.

ama mp3 yüklediğim taktirde sesler birbirinin üstüne biniyor hızlanıyor saçmalıyor.

bu sorunu daha önce yaşayan varsa bana yardım etsin yada garantiye göndericem artık....

acaba bi hatamı yapıyorum anlamadım

telefon numaram 0 532 589 25 66

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBKanbir -- 7 Şubat 2006 15:08:15 >
  • arkadaslar öncedende belirtmiştim v3 almayı dusundugumu ama karar veremiyorum sizce 6230i den vaz gecip bu telefon alınırmı gercekten cok hevesliyim bu telefona tipini cok beyeniyorum.bana kısa bir sekilde neden almalıyım ve neden almamalıyım diye bi karsılastırma yapabilirmisiniz.simdiden tesekkurler.
  • 6630 ve Motorola V3 arasında kalıp sırs estetik tasarımı ve karizmasına kapılarak v3 aldım telefon gerçekten çok iyi bi telefon. Fakat garip bi kaç sorunu var neden çözemedim oncelikle kapağı kapalıyken kamerayı kullanıp resim çekip akıllı tuşla kaydettiğimde telefon kitleniyo bu durum p2k tools ile kapak açıkken küçük ekrandaki resmi değiştirmem sonra içime sinmeyip eski resmi tekrar yerine koymamla olustu o günden sonra telefonu her açıp kapattığımda toplam hafıza miktarı sürekli değişiyo we kamerayla bazen telefon hiçbir işlem yapmıyo sadece etrafı gösteriyo sadece alalı 1 hafta oldu telfonu kafayı sıyırmaya başladı gibi telefon... Ama bu sorunların haricinde bence mükemmel bir telefon kullanımı o kadar zor değil çabuk alışıyo insan kamerası gerçekten vga olmasına rağmen iyi bi performans gosteriyo batarya omru oyun filan oynanmadığı sürece oldukça iyi... Ayrıca yolda yürürken, masada oturduğu zaman dikkat çekmek isteyen biri için çok ideal bi telefon... Bu arada yukarıda belirttiğim sorunlar için nasıl bi çözüm bulabilirim?
    Telefonun s/w versiyonuR374_G_0E.42.07R_A burda okuduğum kadarıyla telefonun versiyonuda eski değil nasıl bi çözüm bulabilirim? Bu arada yeni bi sonun daha farkettim bunu yazarken telefon bazen fotoğraf yada video cekerken normal işlevini yerine getiriyo fakat kaydetmek isteyince kaydedilemedi diyim menüye geri döüyo bu sorunlar sizce neden olabilir ve nasıl düzeltilir şimdiden çok teşekkürler...

• v3xde lacivert var ama v3te lacivert orijinal kapak ilk defa duyuyorum
    versiyo updatei ile hafza 9mba çıkıyormuş diye duydum
    versiyon update eden oldu mu
  • bir önceki sayfada resimli koymuştum hafıa 7 mb çıktı ve video kaydı eklendi üç yeni tema yüklendi. daha 9 mb yükseltemedim

cakaoz arkadaşım sen yeni bir flash at eminim sorunu çözülür ben farklı bir sorun yaşadım ama flash atınca telefon yeni giib oldu
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.