Şimdi Ara

MOTOROLA V3 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
0
Favori
202.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu mavi ışık bendede yanmıyo galiba veya göremedim
    Nerde acaba bu ışık??
    Ve nasıl açılıyor?

Saygılarımla,

MERTŞENER
  • ışığa takmayın yanmıosa daha iyi baya parlak bir ışık çünkü :P

duvar kağıdı sorununu arkadaş çözmüş.

hiç bir telefon w800 dahil henuz bir iriver kalitesinde mp3 çalmıyor.
    çalana kadar telefonda mp3 aramam.

v3un foto kalitesi kotu ama berbat değil. Beyaz ayarını iyi yapıyor telefon ekranında çok guzel gozukuyor.
    bilgisayarda fln da 400 300 kucultunce daha iyi duruyor.

yani kısacası anca msne avatar fln olur ama bu da bana çoğu zaman yetiyor. (500 ytlye alınabilecek en iyi kamera v3tedir)

şarjın 12 saat gitmesi imkansız ben şu an 50 60 dakika konuşma en az 50 tane msg ile 2 gun goturuyorum sarjı.
    hatta tam da bitmiyor son 1 bar yanık kalıyor. ama telefonla oyun oynamam. işim olmaz.
  • eğer alarm çalmıyorsa ya alrmın çalması için ayarladığın zil sesinde bir problem var ya da bu zil sesinin şiddetinde...

farklı zil sesleriyle bir daha dene olmuyorsa bir reflash çek derim.
  • Hocam takmıyorumda,telefonda eksik özellik var heralde

Nerde yanıyor bu ışık bi tarif edebilirmisin?

Ben partnerkende bu telefonu kullandım 2-3 ay.Günde 3-4 saat bile konuştuğum oldu ama 2 günden önce hiç şarja takmadım...
    Babamda kullanıyor aynısından,haftada 1 yetiyor

Saygılarımla,

MERTŞENER
  • Nihayet v3 e video kaydı yükleye bildim. hafıza 7101 kb oldu belki farklı bir versiyon yüklersem hafıza yükselir denemeli şimdi size yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marduk -- 19 Ocak 2006 11:27:53 >

• Belki 10 tane ayru forumda okudum,10kere programları yükledim sildim ama halen bahsedilen programların hiçbiri telefonu görmüyor
    Yapmak istediğim tek şeyde sesi yükseltmek biraz okadar...

Saygılarımla,

MERTŞENER
  • selamlar,
    programı kurarken -örneğin P2K- , gerekli programı indirdikten sonra zipli dosyayı dışarı çıkartıyorsun,daha sonra telefonu usbden bağlayınca XP telefonu algılıyor, bu esnada senden cd takmanı isteyecek XP, burda telefonla gelen cdyi takmak yerine zipli dosyadan çıkardığın program klasörünün altında "Drivers" veya "Drv"
    diye bir klasör olması lazım, işte bu klasörü XP'ye driver klasörü olarak göstermen gerekir,sonra zaten windows telefonun bütün driverlarını o klasörden yüklüyor.
    Bu şekilde o programlar telefonunu mutlaka görür.
    Kolay Gelsin...

quote:

Orjinalden alıntı: MertSener

Belki 10 tane ayru forumda okudum,10kere programları yükledim sildim ama halen bahsedilen programların hiçbiri telefonu görmüyor
    Yapmak istediğim tek şeyde sesi yükseltmek biraz okadar...

Saygılarımla,

MERTŞENER

• hafızayı daha artırmak için gelen salak resimleri gifleri fln silin. Moto teması dışıdaki temaları silin.
    melodileri silerken dikkat edin. kullandığınız melodileri bilgisayardan silmeyin.
    isimlerini anlamak da biraz kasış varsın dursun onlar :D

video kameryı sınırsıza yakın yapmak için bir ip ucu...
    ayarlardan mms getirin sureyi sonra mms ayarlarından mms boyunu sınırısıza çıkarın ;)
  • video ayırı sınırsız tam bir bilgin varmı acaba hangi versiyonu yüklersek en fazla hafızaya ulaşırız. son yüklediğimle 3 yeni tema geldi ve oyun ve internette bulduğum temaları nasıl yüklerim bilgin varmı
  • Arkadaşlar, yakında v3 alıcam sanırım, ve de alıralmaz şu 5 sayfadır adam gibi çözülemeyen flash olayını yabancı forumlarda araştırmayo düşünüyorum.

Herkes soruyor, biri buluyor ancak bulunca kayıplara karışıyor.. Hayırlısıyla yabancı forumlardan deneyip gördüğüm bütün deneyimlerimi ayrıntısı ile anlatırım.. Bi telefonu alalım hele..

Herneyse takip ediyorum konuyu ancak yavaş yavaş tüm kullanıcılar bilinçlenmeye başlamış. İlk bikaç sayfa dışında teknik arızalara çözümler yazılmaya başlanmış. Topic gelişiyor, hepberaber biraz daha bilgilerimizi paylaşırsak çok daha ilerler..

Ve de alacak olan biri olarak bunların temalarını oyunlarını vs. bu gibi dosyaları edinebileceğimiz site adı bilen var mı?
  • arkadaşlar, merhaba... bir problemim var v3 ile ilgili, belki burda kullanan arkadaşlardan başına gelmiş biri varsa bana yardımcı olabilir... şöyle ki mms ayarları telsim tarafından nedense v3 lere yollanmıyor, elle anlatılarak yapılıyor, neyse, gittim sayfasına tek tek ekledim buraya kadar hiçbir problem yok. Yalnız şu var, şimdi ayarları yaptım telsim GPRS ve telsim MMS, 2 sinide yaptım fakat yaparken dikkatimi çekti birçok yabancı firmanın da bu tip ayarları var 5 6 tane ve silinemiyor, neyse dursun dedim... devam ettim mms ayarlarına girdim falan mms ayarlarında kullanılacağı şey telsim MMS ya, onun seçili olması lazım, seçilemiyor.. o yabancı 4 5 firmanın yazıları var ve ne silebiliyorum nede telsim MMS 'i seçeneklerde görebiliyorum sadece o yabancı firmaların 4 5 tanesi var, silinemiyor.. motorolayı aradım sanırım çağlayandaydı yeri, bazı telefonlarda o problem oluyor getirin buraya formatlayalım düzelir gibi laflar ettiler, 2 3 gün kalsın vs. Açıkçası pek içime sinmiyor götürmek, bende şöyle denedim o gözüken firmalardan seçilebilir olanından birinin ayarlarını aynen telsim MMS inki gibi yaptım, sadece adı G li birşey ama ayarları tamamen telsim MMS, birebir.. yine de yollayınca bir süre sonra unable to sent diye bir msg çıkıyor ekranıma, bu konuda böyle birşey başına gelmiş biri varsa ve bana yardımcı olabilirse çok memnun kalırım, şimdiden teşekkürler.

• Herkese kolay gelsin bende telefona skin nasıl yükleyebiliriz onu sorcaktım....

bir de bu mavi ışık olayı bende de kafasına göre yanıp sönüo galiba cihaz ararken oluo..
  • Herkese Selam,
    Gecen hafta aldığım v3'ümü flash yapayım derken komaya soktum. Forumda "planetwalker'ın" açıkladığı şekilde programları yükleyerek işlemleri teker teker gerçekleştirdim. Aslında sonunda "flash succesful" diye başarıyla tamamladı ancak şimdi telefonu açamıyorum. Daha doğrusu açıyorum ama "enter your pin" ekranı geliyor oraya pin girişi yapamıyorum daha doğrusu hiçbir şey yapamıyorum. Sadece açıp kapama fonksiyonu çalışıyor. Tekrar flash yapmaya kalktığımda ise flash işlemine başlıyor ancak daha başında "cannot enter flash interface" yazarak flash yapmıyor. Bana yardımcı olabilecel birileri varsa minnettar olurum.
    p2ktools ile telefona bağlandığım zaman

firmware bilgisi olarak: @(#)R374_G_0E.42.08R veriyor
    ayrıca explorer-refresh yaptığım zaman a dizininin altında bir sürü dosya görünüyor

Şimdi ben bu telefonu kurtarabilir miyim, ya da herhangi bir servise götürsem sevabına/ücretiyle! bana yardımcı olur mu?? Yoksa üzerine bir bardak soğuk su mu içmem gerekir??
    Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ponderous -- 24 Ocak 2006 22:43:26 >

• "*" + "#" +"power" tuslarına bastığım zaman bootloader menüsü geldi ve telefon flash yapmama izin verdi. Ancak flash sonucunda yine enter sim yazısı geliyor ve başka birşey yazmama izin vermiyor. Telefonu ilk aldığımda bu ekran almanca açılmıştı, acaba flash yaptıktan sonra yazılım dili ile ilgili bir sorunmu çıkıyor?? Bilen kimse var mı??
  • sanırım benim problemle karşılaşan yok of of
  • flash attıktan sonra benim telefon italyanca olarak açıldı sonra türkçeye çevirdik şimdi sorun yok canavar gibi sende dilini türkçeye çevirebilirsin bu sorun olmaz kolay
  • pekı bunun telefonu japonca vb. okuyabılemecek bır dıl karsısına cıkarsa ne b*k yıcek.
  • sorun değil arkadaşım sırayla burada yazayım isterseniz menü aynı şekilde olur byük ihtimalle önce menü tuşuna basılacak ve ayarlar işareti seçilsinayarlar menüsünden altıncı sırada başlangıç ayarını seçorada altıncı sırada dil ayırı var sırayla birini seçerse 8 büyük ihtimal türkçe 1.de otomatik olur sorun çözülürumarım yardımcı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marduk -- 25 Ocak 2006 13:13:31 >

• Problemi çözdüm teşekkürler.. Motox sitesinden başka bir firmware bulup onu yükledim, sonra tekrar bu forumda tavsiye edilen güncel firmware'ı yükledim. Şimdi telefon açılıyor. Gerçi türkçe menü yok ama olsun, ingilizcede olur... Yeterki telefon düzgün açılsın
  • üzgünüm çok sıkbakmıyorum buraya...

firmware yeniden yuklemene gerek yoktu "keypad fix" denen bir olaya ihtiyacın vardı.
    arada sırada firmware update sırasında tuşlarınız gidebilir keypad fix çekip onla flashlamanız laım.

o zaman kesin duzeliyor.

oyun yuklemenin nesini anlatcam arkadaşım.

oyun yuklemek çok kolay. p2ktools yazılımıyla yukleniyor oyunlar.
    java tıklıyorsunuz. install deyip oyunu seçiyorsunuz tamam kendi yukluyor.

skin olyına gelince her skinin kendine ozgu yuklenme şekli var. ama genelde skinleri de telefonu flashlayarak yukluyorsun.

bu telefonun değişemeyecek hiç bir tarafı yok dışı dışında ;)
    hatta ben fontu kullandığı genel fontu (eskisi çok buyuk geliodu), pil ve zil sesi ikonlarını ve operator yazısını saatin yerini her şeyi kendi keyfime gore modladım.

boşuna modded yazmıyorum imzaya :D
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.