D600 cülerde mi ne okumuştum aramada çıktı bende öyle yükledim..
linki werebilr msn lutfen
Arkadaşım arama denen bişey var..!
Bende aradım buldum şimdi tekrar mı uğraşayım.
ne die aradın nasıl aradın
ok buldm saol
arkadaşlar v3i mi ilk açtığımda çıkan zil sesi moto daha sonra zil sesini değiştirince neden kayboluyor teli sıfırlamak zorunda kalıyorum moto zil sesi neden listede yok sizdede olemi yardım lütfen
anlamadım tam olarak ne demek istediğini zil sesi sürekli moto mu oluyo her açıp kapadığında telefonu?
Arkadaşlar EFS iletişime Perş Cuma 630-640 Ytl den satışa çıkacakmış bence Bikaç gün daha bekleyin derim... http://www.efsiletisim.com
arkadaşlar bununla ilgili kou da açmıştım ama belki burada cevap bulabilirim soruma ... kişiye özel zil sesi atadığımda ya da kategoriye zil sesi atayıp kategori içine kişiler atayınca gelen mesajalr da bu zil sesi tonu ile geliyor ... ben sadece arama anında atadığım zil sesinin çalmasını istiyorum ... bunun bir çözümü yok mu ... yani sanki biri beni arıyormuş gibi mesaj geldiğinde de uzun uzun çalması mı gerekiyor ... teşekkürler ...
quote:
Orjinalden alıntı: HYMN
arkadaşlar bununla ilgili kou da açmıştım ama belki burada cevap bulabilirim soruma ... kişiye özel zil sesi atadığımda ya da kategoriye zil sesi atayıp kategori içine kişiler atayınca gelen mesajalr da bu zil sesi tonu ile geliyor ... ben sadece arama anında atadığım zil sesinin çalmasını istiyorum ... bunun bir çözümü yok mu ... yani sanki biri beni arıyormuş gibi mesaj geldiğinde de uzun uzun çalması mı gerekiyor ... teşekkürler ...
maalesef bu böyle arkadaşım yani zil sesi atadıysan msg sesi de değişiyo yapacak bişey yok maalesef
v3i ile herşeyi buraya yazarsak daha düzenli olur beyler ya
ya ben de almak istioruumm bundan su an en ucuz nerden alabilirim taksitli/peşin ya da bi kaç ay içinde bunun fiyatı duser mii lutfen aciil lazım
araştır bence 620/630 flndı peşin en ucuz ama taksit olayı girince fiyat artıyo tabi
ben 500e satıcam belki sıfır gibi ztn
ya bi de bunda mesaj yazmak zor mu nasıl yani nokia ya alışmış biri için mesela
Zor. Ben biraz zorlanıyorum. T9 yerine iTap sözlük kullandığı için biraz değişik. En iyisi sözlüksüz yazmak.
hadi yaa uzuldum simdi bak harbiden yani bi alışma donemi bizi beklio olacak alınca haa
sozluksuz yazıosnız pek zorlanmzsınız ben hic zorlanmadım sozlulke bile alısırsınz bence kısa surede