Ya net bi fiyat veremem. Çünkü takasa girdim onları sattım vs vs derken ama 635'e aldığım cihazı 560 civarına sattım diyeyim..
van; benım aklımı çeldin v3i kalsın diye. şimdi sen 3250 ye geçiyosun.
Hocam ben 3250'den de N80'e geçerim sen bana bakma..
V3i güzel telefon kalsın tabi. Uzun süre kullanım için ideali oydu..
ben aldım v3i'yi
ARKADASLAR TELİ 03/05/2006 DE ALDIM.VE İŞTE V3İ YIKILIO 1: O KUTU NEDİR ÖLE SÜPER Bİ KUTU BİR KERE KUTUSUNA HASTA OLDUM NE GÜZEL AÇILIO ÖYLE.10 2: KUTUYU Bİ AÇTIM TELİ BULAMADIM ZATENYOK YOK Bİ TEL ZATEN UFAK. 3:KUTUNUN İÇİNDEN 256MG HAFIZA KARTI, 2 TANE TAŞIMA KULPU (BİRİ EKRANI TEMZLEMEK İÇİN BAYA İŞE YARIOR) DERİ TAŞIMA KILIFI(ODA YAKIŞMIŞ), SÜPER Bİ KULAKLIK, 2 TANE CD BİRİ İTUNES İÇİN, BİRİDE GÜZEL Bİ KURULUM CDSİ. 4: KUTU VE TEL İLK İZLENİM SÜPER. 5:BENCE ALACAKLAR İÇİN YOK ALSAM MI YOK BAŞKASINI MI ALSAM DİE KARASIZLIKTA KALMAYIN HİÇ DÜŞÜNMEDEN ALIN.KESİN MEMNUN KALACAKSINIZ. 6:MP3 OLAYI ÇOK İİ.KUTUDA ÇIKAN İTUNES CD Yİ KURULUM KOLAY DAHA SONRA ŞARKI AKTARIMDA OKADAR ZOR DEİL. SES GÜZEL HEM TELDEN ÇIKŞI HEMDE KULAKLIKTAN. BU ARDA KAPAĞI KAPATINCADA ÇALMAYA DEVAM EDİO. 7: KAMERA VE VİDEO İDARE EDER SÜPERDE DEİL ÇOK KÖTÜDE DEİL. 8:BUARADA KUTUNU İÇİNDE ÇIKAN HAFIZA KARTINI TELE YERLEŞTİRENE KADAR ÖLDÜM.ANAM SONRA Bİ BAKTIM Kİ O BİLDİĞİMİZ HAFIZA KARTLARI BOYUTUNDA EE TELİN NERESİNE KOYACAZ BU KKOCAMAN KARTI DEDİM SONRA BUNLAR KUTUNUN İÇİNE YANLIŞ KART KODULAR DEDİM SONRA TIRNAK KADAR Bİ KART BULDUMMM YUHHHH ADAMLAR AŞMIŞ WALLA.
SON SÖZ OLARAK HERŞEYİYLE ÇOK İİ Bİ TELEFON.ZATEN KARİZMASI YETER.
bence de kutusu bi harikaydı telefonu bulunca da BU mu acaba yaa die gecirdim içimden hafıza kartıyla ilgili seyi ben de yasadım bi de mesela telefon kılıfın içindeyken itunes u acmanın bi yolu var mı yani kulaklık takınca kılıfa sokmak olmuo itunesu acıp kılıfa koyup sora mı kulaklıgı takcaz yaniiyoksa kılıfsız mı halletcez???
Arkadaslar ben de nokia 6230 telefonumu satıp v3i alıcam 1 hafta içinde sizce ses kalitesi olarak bana 6230u aratır mı ?Bir de ben siyah alıcam herhalde çizilme olayı filan çok belli olmaz dimi Son olarak telefon ile çektiğiniz örnek resimler varsa upload edebilirmisiniz ya da ne bilim bi link filan verebilirmisiniz?Saygılar...
Bende mutlaka alıcam bu teli ya kafaya koydum karizması yeter... Ben Haziran 15 gibi almayı düşünüyorum o zamana fiyat tahmini olarak ne kadar olur ona göre para ayarlıcamda.Şimdiden çok teşeklürler...
Ses olarak 6230'u aratır mı sanırım aratır..
Ya bu cihaz özelliklerden çok tasarımıyla ön planda. Bunu alan adam özelliğe bakmaz bence..
peki ses yüksekliği olarak mı yoksa kalite olarak mı 6230u aratır kısık çıksın kaliteli cıksın daha iyi olur
Kalite çok güzel ona kimse bişey diyemez ama yüksek değil ses..
tamam ya o kadar hayvani sese de gerek yok zaten önemli olan stil ve yeterli özellik v3 6230dan daha kötüydü özellik bakımından hafıza kartı yok bişi yok Ama imdadıma v3i yetişti ben de siparis vericem sizce siyah mı yoksa gri mi bence siyah ama gene de soriim
Siyah veya gri diye bişey yok ki tek renk zaten v3i..
yapma ya Ne renk peki bi fotosu var mı tanıdık ir telefoncu arkadas herhalde bana v3 fotosu attı v3i diye Neyse v3i fotosu var mı büyük çözünürlükte olması makbuldur
Ark. v3i blue tooth kulaklıkla kullanan varmı??? varsa soruma yanıt verirse sevinirim...
- Mp3lerinizi blue tooth la dinliyebiliyormusunuz? çünkü bazı kulaklıklar sadece konuşmaya yarıyor müziklere erişim izni olmuyor???
-Birde model verirseniz sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: jermy
arkadaslar bu telefon icin tema nerden bulabilirim? ve temaları nasıl atıyoruz tele. mobile phone tools programında öyle bi seçenek göremedim.
quote:
Orjinalden alıntı: catik
Ark. v3i blue tooth kulaklıkla kullanan varmı??? varsa soruma yanıt verirse sevinirim...
- Mp3lerinizi blue tooth la dinliyebiliyormusunuz? çünkü bazı kulaklıklar sadece konuşmaya yarıyor müziklere erişim izni olmuyor???
-Birde model verirseniz sevinirim
Ark. yukarıdaki soruma ek olarak.....
İnternette v3i, hepsiburadada 690ytl.........ekonomikticarette 610 ytl hepsiburadayı biliyoruz artık ama ekonomikticaret sonuna kadar güvenilir bir sitemi sorun çıktığında ilgileniliyormu? internetten alışveriş yapanlar varsa yorumlarınız önemli çünkü 10-11 mayıs gibi sipariş vericem bilgilenmem gerekiyor...
Ekonomikticarettin 3-4 ay kadar önce telefon almıştım çok sağlam bir site ve sms ile sürekli bilgi veriyorlar. Onaylandı kargoya verildi şeklinde..