Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar farklı telefon numaralarını aynı isim altında toplayamıyor muyuz? Bir türlü bulamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: catik

İnternette v3i, hepsiburadada 690ytl.........ekonomikticarette 610 ytl hepsiburadayı biliyoruz artık ama ekonomikticaret sonuna kadar güvenilir bir sitemi sorun çıktığında ilgileniliyormu? internetten alışveriş yapanlar varsa yorumlarınız önemli çünkü 10-11 mayıs gibi sipariş vericem bilgilenmem gerekiyor...

estore.com.tr nin fiyatları da ii gibi..
  • Ark. estore de fiat ii demişin ama şimdi baktım 679ytl gayet pahalı...yaa anlamadığım bir site bu telefonu 580ytl ye satarken diyerleri bu kadar uçuk fiatlar veriyor...birde burda yazıyorum 1ay a bu tel 550ytl ye inecek adım gibi beliyorum ama beklemek istemediğimden kazık yiyeceğiz anlaşılan

Ark.tekrar sorayım?şu blue tooth kulaklıkla v3i kullanan varsa bilgi verirse seviniriz.............
  • quote:

Orjinalden alıntı: armagaan

yapma ya Ne renk peki bi fotosu var mı tanıdık ir telefoncu arkadas herhalde bana v3 fotosu attı v3i diye Neyse v3i fotosu var mı büyük çözünürlükte olması makbuldur

işte adres ;)
    http://www.motorola.com/motoinfo/product/images.jsp?globalObjectId=130

• quote:

Orjinalden alıntı: moonshine traffic

Arkadaşlar farklı telefon numaralarını aynı isim altında toplayamıyor muyuz? Bir türlü bulamadım.

Şu soruma bir cevap.
  • rehberde kişinin bilgilerini düzenlerken başka numaralarda ekleyebiliyosun o şekilde toparlarsın hepsini. ama cok uzun iş.

başka türlü bi yolunu bende bulamadım.

bide benım su tema derdıme bi cvp lutfen ya. nası yüklücez ve nerden bulucaz bu telefon ıcın temaları?
  • arkadaşlar v3 i için ve bütün java teller için MSN MESENGER sorunsuz çalışıyor.bu benim topiğim buraya bakın hertürlü sorunlarınıza yardımcı

olurumAŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.

http://forum.donanimhaber.com/m_6704865/tm.htm SORUNSUZ MSN PROGRAMI.

• arkadaşlar bu telefon mp4 formatındaki videoları destekliyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aemin

arkadaşlar bu telefon mp4 formatındaki videoları destekliyormu?

evet arkadasım destekliyor
  • arkadaslar bir konuda yardımlarınızı bekliyorum tema atmak icin gerekli program ve anlatımı rica edebilirmiyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: jermy

rehberde kişinin bilgilerini düzenlerken başka numaralarda ekleyebiliyosun o şekilde toparlarsın hepsini. ama cok uzun iş.

bide benım su tema derdıme bi cvp lutfen ya. nası yüklücez ve nerden bulucaz bu telefon ıcın temaları?

Ayrıntıda çok eksiği var bu telefonun. Rehber doldu taştı; aynı isim altında toplayamıyorum. atadığın müzik hem mesaj hem de çalan zil oluyor düzeltemiyorum, dur bakalım daha neleri çıkacak?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: jermy

rehberde kişinin bilgilerini düzenlerken başka numaralarda ekleyebiliyosun o şekilde toparlarsın hepsini. ama cok uzun iş.

Ayrıntıda çok eksiği var bu telefonun. Rehber doldu taştı; aynı isim altında toplayamıyorum. atadığın müzik hem mesaj hem de çalan zil oluyor düzeltemiyorum, dur bakalım daha neleri çıkacak?

Arkadaşım bu telden smartphone özelliği bekleyemezsinki şekil için yapılmış tel bu estetik yapısı ve inceliğine rağmen gayet dişe dokunur donanımsal özellikleri var 262.000 ekran 1.3 mp kemra mp3 hafıza kartı gibi ....
    Eğer rehberinde çok kişi varsa ve hepsine çok daha düzenli bir şekilde saklayıp tutmak istiyosan symbian lı bişey alsaydın bu işin kralını ypardın bir kişiy 3 numara e-mail fax max kralını yazabiliyosun bu telde varmı yok mu bilmem çünkü fazla ihtiyacım olmadığı için özelliğini hiç aramadım telde sadece mp3 ve kamera fln kullanıyorum he bide şu tema olayını çözsem bence bu tel tadından yenmez fiyat/performans ve Ebat/özellik olarak bence telefon hakkını veriyor

• Güzel açıklamışsın sağol. Dediklerin doğru bunları tartışmıyorum ama bu ayrıntılar o kadar symbian gerektirecek birşey değil gibi geliyor. Bundan önce 6100'ım vardı onda da symbian yoktu incelik olarak neredeyse aynı ama ayrıntılarda iyiydi. Bence gereksiz atlamışlar bu ayrıntıları. Neyse zaten telefonu kötülemiyorum almışım artık gidip değiştirecek değilim.
  • quote:

Güzel açıklamışsın sağol. Dediklerin doğru bunları tartışmıyorum ama bu ayrıntılar o kadar symbian gerektirecek birşey değil gibi geliyor. Bundan önce 6100'ım vardı onda da symbian yoktu incelik olarak neredeyse aynı ama ayrıntılarda iyiydi. Bence gereksiz atlamışlar bu ayrıntıları. Neyse zaten telefonu kötülemiyorum almışım artık gidip değiştirecek değilim.

Bunun sebepi motorolanın telefon yazılımlarının çok çağdışı olması benec çünkü sony-ericsonların yazılımı gayet güzeldi. Ama motorola da malzeme kalitesi ve dizayn dan kurtarıyo o da ayrı
  • v3 i yi bilemem ama v3 ü hiç beyenmedim daha 2 gün oldu alalı midlet uygulaması yüklü değil diye error veriyo uygulamalar ve oyunlara girince bana bu konuda yardımcı olacak biri warmııııı
  • quote:

Ark. v3i blue tooth kulaklıkla kullanan varmı??? varsa soruma yanıt verirse sevinirim...

- Mp3lerinizi blue tooth la dinliyebiliyormusunuz? çünkü bazı kulaklıklar sadece konuşmaya yarıyor müziklere erişim izni olmuyor???

-Birde model verirseniz sevinirim

Arkadaşlar yokmu aranızda bluetooth kulaklık kullanan....................
  • yokmu midlet uygulamadı nedir bilenn???????
  • arkadaşlar tam ekran nası video izlenio?
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

arkadaşlar v3 i için ve bütün java teller için MSN MESENGER sorunsuz çalışıyor.bu benim topiğim buraya bakın hertürlü sorunlarınıza yardımcı

olurumAŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.

http://forum.donanimhaber.com/m_6704865/tm.htm SORUNSUZ MSN PROGRAMI.

evet herkes yüklesin az ve öz bir üyelik var vee sonra msn v3i / v3 için hazır

• quote:

quote:

Ark. v3i blue tooth kulaklıkla kullanan varmı??? varsa soruma yanıt verirse sevinirim...

- Mp3lerinizi blue tooth la dinliyebiliyormusunuz? çünkü bazı kulaklıklar sadece konuşmaya yarıyor müziklere erişim izni olmuyor???

-Birde model verirseniz sevinirim

Arkadaşlar yokmu aranızda bluetooth kulaklık kullanan....................

wala şöle söliyim tek kulaklıktan mp3 bence güzel olmaz , konuşma için diosan denemek lazım ama kullanan yok sanırım pek

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.