Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bir sorun var. teli itunes a her bagladıgımda şarkıları otomatik olarak siliyor. her seferınde baştan şarkıları seçip atmak zorunda kalıyorum ve binlerce şarkının arasından seçmek bayıyor bi yerden sonra.
    ipodda kullanıyorum ama böyle bir sorun olmuyor. itunes in ayarlarından bakıyorum ama buna neden olucak bişey bulamadım. aynı durumu yaşayanınız varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jermy

bende bir sorun var. teli itunes a her bagladıgımda şarkıları otomatik olarak siliyor. her seferınde baştan şarkıları seçip atmak zorunda kalıyorum ve binlerce şarkının arasından seçmek bayıyor bi yerden sonra.
    ipodda kullanıyorum ama böyle bir sorun olmuyor. itunes in ayarlarından bakıyorum ama buna neden olucak bişey bulamadım. aynı durumu yaşayanınız varmı?

itunesda Autofill var ordan her seferinde libraryden başka şarkı fln alıyo bende de olmuştu siliyo fln soldan telefon hafızası seçiliyken altta replace all songs when autofilling seçeneği işaretini kaldır bir de autofill tuşuna bastığın için olabilir auto update fln fln seçeneği varsa onu kaldırmak lazm bir de ayarlardan..
  • ya say sen tema yükleyebildin mi ?
  • şimdi denedim beceremedim yani daha doğrusu telefonu görmüyo program
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mithgor

arkadaşlar sorularınıza cevap getirmeye çalışacam...
    zil sesi ve mesaj sesi ayrı ayrı ayarlar>>zil tipi >> titreşim ve zil detayı kısmından ayarlanabiliyor ordan mesajlara zil tonuna alarm tonun kadar herşeyi ayarlayabiliyorsunuz...
    arada çıkan dıııt sesi ise şöyle: mesela bir cevapsız çağrı var ya da okunmamış bir mesaj buna belirli zaman araklıklarıyla uyarı veriyor. isterseniz bunu da yukarda bahsettiğim bölümden kapatabilirsiniz.

tamam ama kişiye özel zil sesi atandığında ya da kategoriye zil sesi atandığında böyle bir ayar yok maalesef ... normaldeyken sorun yok da kategorideki kişiden mesaj da gelse , çağrı da gelse aynı çalıyor ... sorun burada ... keza kişiye özel zil sesinde de o kişiden mesaj ya da çağrı gelince aynı zil çalıyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HYMN -- 9 Mayıs 2006; 22:17:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: HYMN

quote:

Orjinalden alıntı: Mithgor

arkadaşlar sorularınıza cevap getirmeye çalışacam...
    zil sesi ve mesaj sesi ayrı ayrı ayarlar>>zil tipi >> titreşim ve zil detayı kısmından ayarlanabiliyor ordan mesajlara zil tonuna alarm tonun kadar herşeyi ayarlayabiliyorsunuz...
    arada çıkan dıııt sesi ise şöyle: mesela bir cevapsız çağrı var ya da okunmamış bir mesaj buna belirli zaman araklıklarıyla uyarı veriyor. isterseniz bunu da yukarda bahsettiğim bölümden kapatabilirsiniz.

tamam ama kişiye özel zil sesi atandığında ya da kategoriye zil sesi atandığında böyle bir ayar yok maalesef ... normaldeyken sorun yok da kategorideki kişiden mesaj da gelse , çağrı da gelse aynı çalıyor ... sorun burada ... keza kişiye özel zil sesinde de o kişiden mesaj ya da çağrı gelince aynı zil çalıyor ...

bu bir bug ztn belki yeni versiyonla fln düzelir ancak..

bir de bazı proglar var onarla telefonun ayarları değiştiriliyo tabi ing şart yabancı forumlarda var bu proglar ve kullanım detayları zaman lazm

• Bunu türkçeye çeviren çıkmaz mı yaw? Takip edelim de bari linki koyarız.
  • Şarj ederken ekranda yazan "stil: Yüksek" ne manaya geliyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: moonshine traffic

Şarj ederken ekranda yazan "stil: Yüksek" ne manaya geliyor?

zil stili oluyor iste yüksek hani nokialarda tercihler varya v3idede yüksek hafif önce titre sonra cal titresim gibi tercihler mevcut sarja taktıgında dedigin gibi oluyo ama nedenini bilmiyorum
  • şarja takılınıca stil yüksek oluyo ewt
    bu arada bende 1 aydır v3 kullanıcısyım ama cezamdan dolayı yoktum buralarda.

kişiye özel zil sesi atandığında msjda zil seside aynı oluyo bunu değiştiremiyosunuz.
    bunun aksini bi şekilde yapabilen olursa yazarsa herkes için ii olur sanırım
  • arkadaşlar bişey soruca
    http://www.motomodders.net
    sitesinden indirdiğim skinleri telefonuma nasıl atıcam
    mutlaka yapanlar vardırda ben beceremedim ilk planda
    yardımcı olurlarsa sevinirim
  • ya bilgisayara baglayınca direk sarj edio ya onun sarja kotu bi etkisi var mıdır yaa yani hani tam bitmeden doldurmak gibisinden???

bi de ben telefon i gun yalama olcak die korkuorum olur mu hani kapaklı yaa???
  • Bir sürü soru sorulmuş, ben de birşey sormak istiyorum.

Bu telefonun bir eksiğini daha buldum. Millet bluetooth'unu açtığı zaman etrafta kimin açık olduğuna bakabiliyorken; ben sadece enerjiyi aç, beni bul gibi tuşlara basabiliyorum ve ve etrafımdakileri göremiyorum.. Bizim telefonda da var mı bulamadım, bluetooth'unun açık olduğunu gösteren bir liste..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hikaru

ya bilgisayara baglayınca direk sarj edio ya onun sarja kotu bi etkisi var mıdır yaa yani hani tam bitmeden doldurmak gibisinden???

bi de ben telefon i gun yalama olcak die korkuorum olur mu hani kapaklı yaa???

yok olmaz olsa yapmazlardı ztn bu piller üstüne şarj oluyo bitmeden fln bişey olmaz

bence olmaz ya motorola kaç senedir kapak yapıyo en kötü biraz daha yumuşar diyim ama çevremde 3 seneden beri motorola kullananlar var kapaklı tabi hala sağlam dediler ben de sormuştum yani malzeme kalitesi iyi baya..

• ben bu tema olayında hala sonuca ulaşamadım, yapabilen varmı?

birde 2 şey dha var. rehber olarak. sim i yada teli seçemiyomuyuz, 2sini bi arada göstermek zorundamı?
    ++
    tel rehberindeki birine resim eklemek istiyorum, ama bu resim hafıza kartında. sadece tel hafızasındaki resimlerden seçmeme izin veriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jermy -- 11 Mayıs 2006; 18:40:05 >
  • wala henüz uğraşmadım ya ama yapan vardı yapan arkadaş detaylı anlatırsa güzel olur

seçemiyoruz

sadece tel.hafızası
  • quote:

tel rehberindeki birine resim eklemek istiyorum, ama bu resim hafıza kartında. sadece tel hafızasındaki resimlerden seçmeme izin veriyor?

hafıza kartından telefon hafızasına geçirmen lazım resmi. ancak öyle oluyor.
  • quote:

Bu soruya cevap vereyim.

Şimdi çektiğin resmi, ekstralar>multimedya>resimler bölümüne atar. Oradan seçtiğin resme "bak" de daha sonra ortadaki düğmeye bas ve "taşı"'ya bas. Orada da taşıyacağın bölümü seçiyorsun. Telefonu seç.
  • tamam onu hallettim. peki ben rehbere basınca sadece tel rehberini görmek istiyosam, simi görmek istemiyosam? bunun bi yolu varmı ben kurcaladım bulamadım.
  • quote:

tamam onu hallettim. peki ben rehbere basınca sadece tel rehberini görmek istiyosam, simi görmek istemiyosam? bunun bi yolu varmı ben kurcaladım bulamadım.

yok sanırım ya ben hiç telefona kopyalamadım o yüzden..

yada diğer bir yol : bilgisayara numaraları yedekliyip , sim'dekileri silmek olabilir.. tel hafızasında olacak yani birtek numaralar..yedekleri de bilgisayarda..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.