Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya telin kapagındaki madde ile arka kısmı farklı mı sizde de kapak böyle tırtıklı gibi ama diger hiçbir yeri oyle degil di mi?yoksa sadece ben de mi oyle yaa???
  • quote:

Orjinalden alıntı: hikaru

ya telin kapagındaki madde ile arka kısmı farklı mı sizde de kapak böyle tırtıklı gibi ama diger hiçbir yeri oyle degil di mi?yoksa sadece ben de mi oyle yaa???

öle hepsinde merak etme
  • kapak kapalıyken sağa sola oynuyo biraz itince, sizdede varmı böyle bi sorun, vermelimiyim garantiye?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jermy

kapak kapalıyken sağa sola oynuyo biraz itince, sizdede varmı böyle bi sorun, vermelimiyim garantiye?

o kdr olur yaw servise verme telefonu çiziyolar fln fln 1ay gelmiyo pişman olursun servis zor iş
  • senin telefonundada oynuyomu elinle saga sola ittiginde?
  • biraz zorlayınca ehh çok az yani öyle gidip gelmiyo yani kaymıyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: say

quote:

kapak kapalıyken sağa sola oynuyo biraz itince, sizdede varmı böyle bi sorun, vermelimiyim garantiye?

o kdr olur yaw servise verme telefonu çiziyolar fln fln 1ay gelmiyo pişman olursun servis zor iş

dediği gibi servise vereyim deme sakın. 1 ay göremezsin vallahi. Bende de kapağı takınca hafif bastırmak gerekiyor tam oturması için. Bastırmazsan bir tarafı yukarıda kalıyordu. Verdim servise 1 ay oldu hıyarlar yine aynı şekilde verdi.

Ben de bunu sorayım. Szizn kapaklarda öyle luyor mu? Hafif bastırmak gerekiyor mu?

• Evet gerekiyor. O servisi yaksaydın. Hayvan herifler bir kapak sorunu için 1 ay telefonu tutmuşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: piXeLus

Evet gerekiyor. O servisi yaksaydın. Hayvan herifler bir kapak sorunu için 1 ay telefonu tutmuşlar.

Üstelik insan bir bakar diğerleri de mi öyle diye? Ben bilmediğim için gittim gösterdim satan yere, evirdi çevirdi "hmm" falan dedi. "Dur bir gönderelim" dedi 1 ay kayboldu telefon. Aslında aldığım yerde hata var. Telefon satıyorsun madem özelliklerini bil, birşey yap, işin bu senin.

• +1907
  • ya siz telefonu aldıgınızda kapakta nasıl takacagınızı gosteren bi yapışkan yok muydu? ben de vardı sekle gore alt kısmı takıp ustu bastırdıktan sonra yanlara da bastırmanız gerekiodu yani normal bi şey oyle olması,genelde de bi taraf mutlaka kalıo havada

bu arada arka kapak di mi bahsettiğimiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikaru -- 12 Mayıs 2006; 14:20:52 >
  • Birkaç ay önce mobimag dergisinde v3i nin testi vardı. Orda v3 den en önemli farkının bluetoth v 1.2 class 1 oldugu yazılıydı. Yani 100mt kapsama alanlı bluetothunun oldugu söyleniyordu. bu konuda bilgisi olan varmı? Piyasadaki tüm bluetotth kulaklıklar 10 mt kapsama alanlı.
  • quote:

ya siz telefonu aldıgınızda kapakta nasıl takacagınızı gosteren bi yapışkan yok muydu? ben de vardı sekle gore alt kısmı takıp ustu bastırdıktan sonra yanlara da bastırmanız gerekiodu yani normal bi şey oyle olması,genelde de bi taraf mutlaka kalıo havada

hyr diil iyi bir okursan gorursen on kapaktan bahsediolar hafif oynatınca kayıyomus
  • soruna da cewap weriyim oynatınca on kapak ewet biraz kayıyo
  • sim kartın hemen yanında yani kapağı açınca yalnız hafıza kartını söküp içindeki cip'i takmalısın bence bunu bir cep bayii yapsa daha iyi olur zarar verebilirsin narin canavara kardeşim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: scrtlg

Arkadaşlar V3i nin hafıza kartı girişi sim kartın oralarda mı yoksa telefonun dışında mı ?

sim kartın yanında ama tel.i kapamadan çıkartabiliyosun tabii arka kapağı çıkarmak lazım öncesinde

sim kartın yanında
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hackerfriend

Arkadaşlar,

Bu telefonda mesajları,resimleri klasörleme özelliği var mı? Neden MP3'ü zil sesi yapamıyorum. Satan telefoncu hıyarı (çok afedersiniz) yapılıyor dedi ama götürdüm o da yapamadı ve bi güzel kavga ettim. Kullanım kılavuzunu komple okudum ama demek ki böyle bir özelliği yokmuş Ee araştırmadan alırsa olacağı bu. Sırf dış görünümüne kanıp aldım ama pişman değilim. Yine de çok güzel bir telefon: karizma
    Bir de şunu sormak istiyorum. Rehberde tek isim altına (ki telefon hafızasına) bir kaç tane numara eklenebiliyor mu? (Örneğin Ahmet / iş / ev / cep) Böyle bir özellik Nokia'nın en kötü telefonlarında bile vardı. Ama Motorola V3i'de araştırdım bulamadım. Bilen birileri varsa lütfen analtsın.

Saygılar.

dostum mp3ü telefon hafızasına kpyala ve o kopyaladığını zil sesi yap o zmn oluyo , klasörü bilmiyorum tam ama olabiliyo galiba , ev iş diye ayrılma olayı var sanırım ben de bugün aldım detaylı bakamadım henüzzz

mp3 leri yüklerken hafıza kartına değil telefonun kendi hafızasına yüklemeyi tercih edersen zil sesi olarak kullanabilirsin guote hemen kızma ya! hadi görelim

• MOTOROLA V3İ ÇILGINLIĞI
    İSİMLİ HABERİ OKUDUNUZ MU
    gözünüz ve gönlünüz ferahlasın biraz

http://www.haberkenti.com/news_detail.asp?id=13972
  • benimki sağdan ve soldan oynattığınız zaman oynuyor biraz. bu cok sinirimi bozdu ya. servise fln verip değiştirtsemmi acaba? ne önerirsiniz, normalmi bu?

bide arka alt koşeler çok cabuk bozuluyo. ben bi kere dusurdum teli. sol alt kosesınde cizik gibi bişey oldu.
  • quote:

benimki sağdan ve soldan oynattığınız zaman oynuyor biraz. bu cok sinirimi bozdu ya. servise fln verip değiştirtsemmi acaba? ne önerirsiniz, normalmi bu?

arkadaşım bende de oynuyor. Herkesin öyle. Sakin ol.

quote:

ya siz telefonu aldıgınızda kapakta nasıl takacagınızı gosteren bi yapışkan yok muydu? ben de vardı sekle gore alt kısmı takıp ustu bastırdıktan sonra yanlara da bastırmanız gerekiodu yani normal bi şey oyle olması,genelde de bi taraf mutlaka kalıo havada

Arka kapaktan bahsediyoruz.

Etiketine bakmadım ki. "Bir kapak kapatmak için etikete mi bakacağım" mantığıyla, bakmak aklıma bile gelmeden söktüm attım. abi o birşey değil, taaaaa İstanbuldaki dağıtıcı binasına götürdüm, vatan caddesinin oralardaki. Oradaki servis bile anlamadı ben nasıl anlayayım. İlk defa kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.