Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hikaru

itunes tan degil zaten ya sen "bilgisayarım" a gir orada mesela benim bilgisayarımda G: surucusu olarak gorunuo sende de ole gorunmesi lazım sanki flash bellek takmışsın gibi orada bi klasor cıkması gerekio

senin dediğini çok iyi anladım. Yukarıdaki sorumu okumamışsın:

quote:

Orjinalden alıntı: moonshine traffic

Telefonda çektiğimiz resimleri bilgisayara nasıl atacağım? Telefonu bilgisayara taktığım an itunes açılıyor. "Bilgisayarım" bölümünde sanal sürücü görünmüyor.

durum bu. Bilgisayarımda görünmüyor. Bir süre sonra kayboluyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Universia

Merhaba arkadaşlar,

Size acil bir sorum olcak. Şu anda bodrumdayım ve ne yazik ki atil için diil çalışmak için burdayım. V3i'min şarjına bir müşteri tarafında el konuldu. Otelin sahiplerinden olduğu için geri isteme şansını da bulamadı kimse!

Bu yüzden burda arkadaşlar bana bir tane V3 şarjı verdi ve şarj etmedi. Normalde b u kadar bener iki telefon olmasına ve aynı slota slota sahip olmalarına karşın şarj etmemes normal midir yoksa benim telefonda mı bir anormallik vardır bir fikri olan var mı acaba?

ben v3 i kullanıyorum 2. hattım olarakda v3 ve ikisinin şarjı aynıı
    sanırım sende bi sorun war yada şööle diim aldığın şarj cihazında sorun olabilir
  • Arkadaşlar ben kıbrıstan alıyorum V3i'yi. 0 telefon 490 YTL garantili herşeyi tam. Sadece Türkiye'ye girince kayıt yaptırmak gerekiyor o kadar. Sizce nasıl fiyat ?

Ayrıca V3'ün fiyatıda 350 YTL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scrtlg -- 23 Mayıs 2006; 13:28:53 >
  • arkadaşlar msla bi filmitelefon formatına çevirorm ama telefon açmıo imaj çok büyük dio napcm?
  • quote:

Orjinalden alıntı: scrtlg

Arkadaşlar ben kıbrıstan alıyorum V3i'yi. 0 telefon 490 YTL garantili herşeyi tam. Sadece Türkiye'ye girince kayıt yaptırmak gerekiyor o kadar. Sizce nasıl fiyat ?

bence gayet ii bi fiyat
  • quote:

Orjinalden alıntı: scrtlg

Arkadaşlar ben kıbrıstan alıyorum V3i'yi. 0 telefon 490 YTL garantili herşeyi tam. Sadece Türkiye'ye girince kayıt yaptırmak gerekiyor o kadar. Sizce nasıl fiyat ?

bencede ii fiyat ama nedense garantili faturalı içime siniyo sadecee
    bende 595 peşine aldım kvk garantili faturalı falan
  • bugün motorola V3i aldım. Sesi sonda olmasına rağmen çok az gelio mesela odadaki televizyonun seswini duyabiliorum. Sesini arttırmak mümkünmü bunun? Sizdede aynı sorun varmı?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hikaru

itunes tan degil zaten ya sen "bilgisayarım" a gir orada mesela benim bilgisayarımda G: surucusu olarak gorunuo sende de ole gorunmesi lazım sanki flash bellek takmışsın gibi orada bi klasor cıkması gerekio

senin dediğini çok iyi anladım. Yukarıdaki sorumu okumamışsın:

quote:

Telefonda çektiğimiz resimleri bilgisayara nasıl atacağım? Telefonu bilgisayara taktığım an itunes açılıyor. "Bilgisayarım" bölümünde sanal sürücü görünmüyor.

durum bu. Bilgisayarımda görünmüyor. Bir süre sonra kayboluyor.

mesela ben biraz önce taktım bilgisayara "bilgisayarım" içinde G: surucusu olarak gorundu ve bnm ismim yazıodu baslık olarak.basınca "itunes" ve "mobile" olarak iki klasor gorunuo mobile a girip "picture" dan kopyla/yapıştr yada kes/yapıstır seklinde atabilirsin bilgisayara resimlerini

• Arkadaşlar şu ses arttırmayı bileniniz yokmu eğer böyleyse ses bence çok kötü
  • ark. cuma günü v3i elimde olucak...Ben jarjını bitirip 12 saat jarj etmem gerekiyor diye biliyorum.eğer yanlış bilgim varsa düzeltirmisiniz...teşekkürler

V3i kardeşliği
  • quote:

Orjinalden alıntı: nameless120

Arkadaşlar şu ses arttırmayı bileniniz yokmu eğer böyleyse ses bence çok kötü

nasıl ses kötü annayamadım
    sesi bas bas çıkıyo iştee
    bnm eski bilgisayarımın hoparlörü kadar sesi war walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: catik

ark. cuma günü v3i elimde olucak...Ben jarjını bitirip 12 saat jarj etmem gerekiyor diye biliyorum.eğer yanlış bilgim varsa düzeltirmisiniz...teşekkürler

V3i kardeşliği

güle güle kullan o zman
    sen bi jarj et 12 saat ii gelir
  • Yani yanımda tv açıkken onu duyabiliyorum... Yani bnde bi sony walkman vardı onu son seste dinleyemezdim mesela. Bunu direk son seste dinliyorum. Mod fln yükleyip sesi arttırmak mümkünmü acaba bi arkadaş modlardan bahsetmiş forumda.
  • böle bişey bilen warsa dinnersekk ii olur gerçektenn
  • evet kulaklık ses artırımını bilen varsa çok güzel olur. sesli ortamlarda çok yetersiz kalıyo kulaklıkla müzik için...
  • arkadaşlar telefon ile çektiğiniz fotoları ekleme imkanınız varsa cok iyi olur:)..teşekkürler
  • snrsam fotolar eklenmişti
    bu forumu brz karıştırmanı öneririm
  • Bu kulaklık sesi için p2k tools diye bişi varmış ama bununla telefonda değişiklik yapınca garanti kapsamından çıkıomuş telefon ölemi? Ona göre kullancamda programı
  • su ses arttırma olayları aslı astarı varmıdır garanti kapsamı dısına cıkıyorsa degmez ama...
  • moonshine
    bağlantıdan usb ayarlarından hafıza kartını seçeceksin. Kabloyu taktığında bilgisayarımda çıkarılabilir disk çıkacak. Oraya hemen bak. yoksa telefon şarj moduna geçerse göremezsin. Şarj moduna geçerse kabloyu yeniden çıkarıp takman gerek
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.