Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YA BUNDA İLETİM RAPORU CİNSİNDEN BİSİ VARMI MESAJIN ULASIP ULASMADIGINA DAİR ?
  • var mesajı gonderirken ayarlıorsun.ortadaki menu tusuna bastıgında cıkan secenkler içinde mesaj secenekleri yazan kısmı secince sana teslim raporu için hyr yada ewt die soruo
  • eyw arkadaşım her seferinde yapmak sacma ama ya bunun hep böle kalmasını sağlayamıyorum heralde ... nese bulmusken seyini istemiyim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicik19

moonshine
    bağlantıdan usb ayarlarından hafıza kartını seçeceksin. Kabloyu taktığında bilgisayarımda çıkarılabilir disk çıkacak. Oraya hemen bak. yoksa telefon şarj moduna geçerse göremezsin. Şarj moduna geçerse kabloyu yeniden çıkarıp takman gerek

abi evet işte derdim o. Hemen kayboluyor. Bunun çaresi yok mu?
  • ama ben de bi yandan sarj olurken bi yandan da açılabilio
  • quote:

Orjinalden alıntı: hikaru

ama ben de bi yandan sarj olurken bi yandan da açılabilio

bendede
  • quote:

Orjinalden alıntı: moonshine traffic

quote:

moonshine
    bağlantıdan usb ayarlarından hafıza kartını seçeceksin. Kabloyu taktığında bilgisayarımda çıkarılabilir disk çıkacak. Oraya hemen bak. yoksa telefon şarj moduna geçerse göremezsin. Şarj moduna geçerse kabloyu yeniden çıkarıp takman gerek

Çaresi var. ilgili klasörü hep açık tutacaksın
  • bu telefonda n70 deki gibi internete bağlanma şanşımız var mı?Ğ
    n70 de opera ile internette dolaşaibiliyorum.
    bu telfonda bu özellik veya program var mı?
    teşekkürler
  • Slm arkadaşlar…sonunda v3i ailesine katıldım,nerdeyse 1ay siyah v3i çıkar mı diye bekledim ama boşuna beklemişim orijinal renk de gayet güzel…

İki gündür i-tunesi kullanmayı beceremedim bende mp3leri multimadia içerisindeki ses dosyasına atarak dinledim---fakat kapak kapanınca şarkılarda otomatik duruyor. i-tunesle dinlesem kapak kapandığında da şarkılar dinlenebiliyor mu?

İkinci takıldığım konu ise ahizeden sürekli rahatsız edici ince bir tiz ses geliyor(bekleme yada konuşma yaparken fark etmiyor!) sizce bunun sebebi ne???

Bu iki sorunum dışında gerçekten istediğim gibi bir telefon verdiğim parayı hak ettiğini düşünüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: tassadar

bu telefonda n70 deki gibi internete bağlanma şanşımız var mı?Ğ
    n70 de opera ile internette dolaşaibiliyorum.
    bu telfonda bu özellik veya program var mı?
    teşekkürler

arkadaşm birincisi n70de internete telefonun kendi browser ı ile de girebilirsin operaya gerek yok.. ama bu telefonda operaya gerek var. bana pm atarsan sana link veririm.. burda link vermek yasak galiba..
    quote:

Orjinalden alıntı: catik

Slm arkadaşlar…sonunda v3i ailesine katıldım,nerdeyse 1ay siyah v3i çıkar mı diye bekledim ama boşuna beklemişim orijinal renk de gayet güzel…

İki gündür i-tunesi kullanmayı beceremedim bende mp3leri multimadia içerisindeki ses dosyasına atarak dinledim---fakat kapak kapanınca şarkılarda otomatik duruyor. i-tunesle dinlesem kapak kapandığında da şarkılar dinlenebiliyor mu?

İkinci takıldığım konu ise ahizeden sürekli rahatsız edici ince bir tiz ses geliyor(bekleme yada konuşma yaparken fark etmiyor!) sizce bunun sebebi ne???

Bu iki sorunum dışında gerçekten istediğim gibi bir telefon verdiğim parayı hak ettiğini düşünüyorum

i-tunes la tabiki kapak kapandığında şarkılar DURMUYOR..
    ikinci sorunun ise herkeste war... önemli bi sorun deil... o ses ekrandan geliyor büyük ihtimalle. ama bu kadar kaliteli bi ekranın böle küçük bi sorununn oılması önemli diil
    harılı olsn telefonun.. orjinal renk en güzeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 27 Mayıs 2006; 20:55:01 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: moonshine traffic

quote:

moonshine

Çaresi var. ilgili klasörü hep açık tutacaksın

Abicim olmuyor. İlgili, ilgisiz bütün klasörler açık olduğu halde, şarj durumuna geçince kayboluyor ve açık olan klasör hata verip kapanıyor. Kafayı yiyeceğim.

• ben de olan olayı anlatayım size arkadaslar:

telefonuma usb kablosunun bi ucunu baglıorum diger ucu da bilgisayara baglıorum.hemen sarj olayına girio tabi telefon.bu arada bilgisayar telin usbsini algılıo hatta içindeki dosyaları söle bi otomatik olarak tarıo.eger ben daha önce acmak için davranmamıssam itunes kendiliginden acılıo.ama eger itunes la işim yoksa fotoları aktaracaksam mesela bilgisayarım kısmından telefonu çıkarılabilir disk olarak goruyorum acınca da iki klasor cıkıo itunes ve mobile olarak mobile klasorune girip video audio picture gibi seceneklerle işimi hallediorum.yani böle anlatınca cok da yardımı olmuo gibi oluo ama belki olur die anlattım.
  • slm arkadaşlar bnm bi sorum olucakk
    deli oldum bi türlü yapamadım

telefon usbden bilgisayarıma bağlıyken (ibook mac) itunes da telefonum gözüküyodu
    bende şarkı atıyodum gzl gzll
    birden telefon çalar gibi oldu ve sanki kabloyu direk çıkarmışım hatası verdi
    ondan sonraa yeniden taktığımda itunes da telefonum çıkmadı gözükmedi yani

şarj ediyo itunes u direk açıyo ama tel im itunes da gözükmüyo bu yüzden şarkı atamıyorum.
    deli olucam bütün forumu okudum hafıza kartını çıkardım taktım bağlantıyı usb den diye ayarladm(ki zaten öyleydi)

ama bi sonuç yok
    ne yapmam lazım
    bi yardımcı olursanız çok makbule geçerrrr
  • hiç p2k tools kullanan yok mu yaa?
  • yok
  • yokmuu bi kişi bu sorunu bilen yada çözebilicek
    şarkı falan atamıyorum şu anda itunes a
  • ya bende baglıyken aranma hiç olmadı ama ,sen telefonu hata verdiginde hemen cıkardın mı yoksa guvenli kaldır olayı gibi bi şey yaptın mı eger direk cıkardıysan heralde sorun olabilir ona cok onem verio telefon cunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikaru -- 29 Mayıs 2006; 0:51:04 >
  • güvenli kaldır yapmadımmmm

o yüzden bu sorun oldu

fakat sorun çözüldü
    açtığım başlıkta ve burda çözüm yolunu anlatıcamm
    bu sorundan muzdarip arkadaşlar yararlanırlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: nameless120

hiç p2k tools kullanan yok mu yaa?

ben varım

wala garantiyle ilgili pek bi sorun olacağını sanmıyorum yeni yazılım yüklemedikçe fln nerden bilecekler bence , fazla kurcalamadıça kullanabilirsin ama driver olayları baya karışık , driverlar da heryerde yok , yabancı forumlarda anlatılıyo nasıl yapıldığı , ben yaptım yükledim tema skin fln yüklemek için lazım ama hiç kurcalamıyorum zaman yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: say

quote:

Orjinalden alıntı: nameless120

hiç p2k tools kullanan yok mu yaa?

ben varım

wala garantiyle ilgili pek bi sorun olacağını sanmıyorum yeni yazılım yüklemedikçe fln nerden bilecekler bence , fazla kurcalamadıça kullanabilirsin ama driver olayları baya karışık , driverlar da heryerde yok , yabancı forumlarda anlatılıyo nasıl yapıldığı , ben yaptım yükledim tema skin fln yüklemek için lazım ama hiç kurcalamıyorum zaman yok

keske bizde yapabilsek :P

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.