Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 gb kart alsakda 50 mi olcak yine bu limit
    arttırımı warmı??*
  • quote:

Orjinalden alıntı: carlos4ever

şarkı limiti 50 midir
    1 gb kart alsakda 50 mi olcak yine bu limit
    arttırımı warmı??*

i tunes icin 50 zaten en fazla 512lik alabilrsin 50den fazla atacaksn 50 den sorasını telefonun kendi muzik calma programına atcaksn
  • 1gb kart takılabiliyo die duymuştum ama neyse bi araştırmak lazım
    50 tane itunes a atıcaz diğer 50 taneyi nereye atıcağımızı annamadım
    eğer telefona atıcan dersen ki dememişindir öölee yanee olmaz çnküü
    telefon müzik çalma programı ne itunes dan başkaa?
  • quote:

1gb kart takılabiliyo die duymuştum ama neyse bi araştırmak lazım
    50 tane itunes a atıcaz diğer 50 taneyi nereye atıcağımızı annamadım
    eğer telefona atıcan dersen ki dememişindir öölee yanee olmaz çnküü
    telefon müzik çalma programı ne itunes dan başkaa?

bence arkadas aynen senin sanmak istemedigin şeyi demiş.galiba sesler kısmına atmamızı soyluo.di mi??
  • sesler kısmı tel hafizası değilmi?
  • quote:

sesler kısmı tel hafizası değilmi?

degil hafıza kartı da oluyo sesler kısmına herkes cok biliyo da yuzden konusuo heraldee
  • 50 şarkılık ituneess
    çokk ii yaaa
  • arkadaşlar telefonu bilgisayara baalayınca '' Bazı dosyalara ve uygulamalara erişilemiyor'' die bi yazı çıkıo sizdede oluomu aynısı?
  • arkadaşlar telefonu bilgisayara baalayınca '' Bazı dosyalara ve uygulamalara erişilemiyor'' die bi yazı çıkıo sizdede oluomu aynısı?
  • ya bende de oluo ara sıra, sanırım itunes a attıgım bazı sarkıların dosyasını degiştirdigim için kaynagı bulamıo ve öle dio.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikaru -- 2 Haziran 2006; 18:59:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı:

arkadaşlar telefonu bilgisayara baalayınca '' Bazı dosyalara ve uygulamalara erişilemiyor'' die bi yazı çıkıo sizdede oluomu aynısı?

quote:

Orjinalden alıntı:

ya bende de oluo ara sıra, sanırım itunes a attıgım bazı sarkıların dosyasını degiştirdigim için kaynagı bulamıo ve öle dio.

Şükür edin be. Ben de hiç açılmıyor

Hala bir cevap gelmedi koca forumda yaw.
  • p2k tools ile telefon arasında iletisimi kurabilmek icin p2k tools programında baska birseye gerek varmı ? ve bir arkadasımız acık bir üslupla anlatsa cok seviniriz ...
  • Arkadaşlar sanırım daha önce sorulmuştu ama hiç bir yerde bulamadım. V3i'de mesaj yazarken 460 karekter gösteriyor. Bunu nasıl 1 mesaj boyutlarına indirebiliriz ?
  • Arkadaşlar merhaba,

Bugün V3i aldım ve aranıza katıldım...

Yalnız bir kaç problemim var, bunlar teknik sayılmaz.

Şöyleki, benim aldığım V3i nin kutusu normal bir kutu,yani başka biryerde görmüştüm daha değişik karizmatik bir kutusu vardı sanki böyle 2 kat gibi duruo sonra açılıyo falan, benimki öle diil ama gayet düzgün bir kutu (aletin orijinalliğinden şüphe edilicek tarzda değil..)

Kutunun içinden sadece 1 cd çıktı,motorola phone tools cd si...yani i-tunes le ilgili bişi yok ,alette de hiçbir sorun yok.içinde digital audio player yüklü onunla müzik dinleyebiliyorum,ayrıca 64mb lık kart geldi kutuyla beraber bunu da eklemek isterim...acaba satış paketleri arasında farklılıklar mı oluyor bunu çözmek istiyorum...bilginiz varsa sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emirko

Arkadaşlar merhaba,

Şöyleki, benim aldığım V3i nin kutusu normal bir kutu,yani başka biryerde görmüştüm daha değişik karizmatik bir kutusu vardı sanki böyle 2 kat gibi duruo sonra açılıyo falan, benimki öle diil ama gayet düzgün bir kutu (aletin orijinalliğinden şüphe edilicek tarzda değil..)

Kutunun içinden sadece 1 cd çıktı,motorola phone tools cd si...yani i-tunes le ilgili bişi yok ,alette de hiçbir sorun yok.içinde digital audio player yüklü onunla müzik dinleyebiliyorum,ayrıca 64mb lık kart geldi kutuyla beraber bunu da eklemek isterim...acaba satış paketleri arasında farklılıklar mı oluyor bunu çözmek istiyorum...bilginiz varsa sevinirim...

ya uzulerek soyluorum ama senin anlattıgın harbi farklı bi şey olsa gerek cunku evet kutusu siyah iki katlı gibi iki tarafa dooru
    kibrit kutusu gibi acılıo.bi de içinden 2 cd çıkıo içinde de itunes yuklu oluo ve 256 mb lık hafiza çıkıo içinden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: moonshine traffic

Şükür edin be. Ben de hiç açılmıyor

Hala bir cevap gelmedi koca forumda yaw.

ya moonshine o kadar attık okumuosun hatta bi arkadas daha atmıs bi onceki sayfada sanırım ya da bu sayfanın basında ben kendiminkinden alıntı yapacak olursam

quote:

ben de olan olayı anlatayım size arkadaslar:

telefonuma usb kablosunun bi ucunu baglıorum diger ucu da bilgisayara baglıorum.hemen sarj olayına girio tabi telefon.bu arada bilgisayar telin usbsini algılıo hatta içindeki dosyaları söle bi otomatik olarak tarıo.eger ben daha önce acmak için davranmamıssam itunes kendiliginden acılıo.ama eger itunes la işim yoksa fotoları aktaracaksam mesela bilgisayarım kısmından telefonu çıkarılabilir disk olarak goruyorum acınca da iki klasor cıkıo itunes ve mobile olarak mobile klasorune girip video audio picture gibi seceneklerle işimi hallediorum.yani böle anlatınca cok da yardımı olmuo gibi oluo ama belki olur die anlattım.

• quote:

Orjinalden alıntı: hikaru

quote:

Arkadaşlar merhaba,

ya uzulerek soyluorum ama senin anlattıgın harbi farklı bi şey olsa gerek cunku evet kutusu siyah iki katlı gibi iki tarafa dooru
    kibrit kutusu gibi acılıo.bi de içinden 2 cd çıkıo içinde de itunes yuklu oluo ve 256 mb lık hafiza çıkıo içinden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heralde bu ilk gelen V3i lerden mi anlamadım ki ya, yarın gidicez uğraşıcaz şimdi aldık başımıza belayı...

• arkadaşlar v3i alanlar için önerim tükenmeden bir v3i bataryası yedek almamaları.yanlız şöyle bir sorum var; v3 ün bataryasıyla v3i nin bataryası aynımı? hepsiburada.com da v3 bataryası mevcut 45 ytl ye satılıyor. v3i içinde kullanılırmı bu batarya?
  • quote:

Arkadaşlar merhaba,

Ben yurt dışından aldım benimki de tamamen senin anlattığın gibi. Bu fark ülkeden ülkeye satış paketi farklılığı. Başka birşey değil

• ya itune telefonu bi turlu gormuyo deliricem sizce neen gormuyodur internetten son surumude indirdim bsayar goruyo telefonu itune gormuyo atmadim bi turlu mp3 . cvp verirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.