Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: conkbayiri

ya itune telefonu bi turlu gormuyo deliricem sizce neen gormuyodur internetten son surumude indirdim bsayar goruyo telefonu itune gormuyo atmadim bi turlu mp3 . cvp verirseniz sevinirim

ya itunes u actıktan sonra gormesi için biraz beklemek lazım sanırım ama beklemişsindir die de dusunuorum acaba baska bi sorun mu var??bi de mesela ben de telefonu takınca bi sure sonra kendiliğinden itunes acılıo ben acmazsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: hikaru

quote:

Orjinalden alıntı: moonshine traffic

Şükür edin be. Ben de hiç açılmıyor

Hala bir cevap gelmedi koca forumda yaw.

ya moonshine o kadar attık okumuosun hatta bi arkadas daha atmıs bi onceki sayfada sanırım ya da bu sayfanın basında ben kendiminkinden alıntı yapacak olursam

quote:

ben de olan olayı anlatayım size arkadaslar:

telefonuma usb kablosunun bi ucunu baglıorum diger ucu da bilgisayara baglıorum.hemen sarj olayına girio tabi telefon.bu arada bilgisayar telin usbsini algılıo hatta içindeki dosyaları söle bi otomatik olarak tarıo.eger ben daha önce acmak için davranmamıssam itunes kendiliginden acılıo.ama eger itunes la işim yoksa fotoları aktaracaksam mesela bilgisayarım kısmından telefonu çıkarılabilir disk olarak goruyorum acınca da iki klasor cıkıo itunes ve mobile olarak mobile klasorune girip video audio picture gibi seceneklerle işimi hallediorum.yani böle anlatınca cok da yardımı olmuo gibi oluo ama belki olur die anlattım.

Üstadım, onların hepsini okudum. Verdiğin cevabın sonlarında senin bile yardım edeceğine inanmadığın bu açıklama, üzgünüm ki seni haklı çıkarıyor.

Açıklamada yazdığın hepsini ben zaten yapıyorum. Sorun usb kablosunu taktıktan bir süre sonra çıkarılabilir disk olarak görülen sanal disk, daha hiç bir işlem yapamadan kapanıyor olması. Bana bunun çözümünü verecek bir üstad çıkmadı daha.

• slm arkadaşlar bende en sonunda aldım V3i yi ve süper bir telefon çok şık yalnız bir sorum olucak telefonun sesi fazla çıkmıo gibi gelio bana V3 de daha fazla çıkıo sizde de öle mi?
  • V3i ile bluetooth kulaklık kullanan arkadaş var mı hiç ?

Ben nokia hs11-w kullanıyorum, sormak istediğim 2 soru var...

1- Tel. melodisi kulaklık modunda değişmiyor mu?

2- i-tunes dinlerken müzik kesiliyor,sanırım bu model bunu desteklemiyor, btooth kulaklıkla müzik dinlenebilen modeller var mı ,kullanan deneyen vs..

teşekkürler
  • ya arkadaslar bu ITUNES sorunu olanlara yazıorum bunu kullanma kılavuzuna baktım da belki donanımdan kaynaklanan bi şyler vardır die

kullanım kılavuzuna gore
    gereksinimler:telefonunuzu çalıştırmak için iTunes masaüstü uygulaması sürüm 4.9 veya üstü yüklü olmalıdır.İtunes masaustu uygulaması için Mac OS X v 10.3.6 veya ustu ya da en son Service Pack in yuklendigi Windows 2000 veya XP gerekir.

bi de sorun hafiza kartı secme olayında olabilir
    menu>ayarlar>baglantı>usb ayarları>varsayılan baglantı>hafıza kartı seklinde olmalı.

bi de iTunes programının telefonu algılaması 1 dk surebilirmiş haberiniz olsun yani itunes u actıktan sora en az bi dk bekleyin.
  • bende telefonu taktığım gibi autofill tuşuna basmazsam hata msj ı gelio söküp geri takmak zorunda kalıorum kabloyu neden anlamadım ipod minim war ondada aynı şekilde taktığım gibi upload demem gerekio
  • telin kapağını açıp kulaınıza yaklşatırdıında çok ince bi ses gelio bu sadece bdne mi var herkeste bolemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palermo9 -- 8 Haziran 2006; 12:32:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: palermo9

telin kapağını açıp kulaınıza yaklşatırdıında çok ince bi ses gelio bu sadece bdne mi var herkeste bolemi

o herkesde war arkadaşım bende deli olmuştum başlarda ama herkeste oluo o gıcık ses rahat olabilirsin
  • Motorola V3'te kısa mesaj yazarken 160 karakteri geçip geçmediği anlaşılmıyor.
    Bu sayının anlaşılması ya da 160 karakterden fazle yazmaması nasıl sağlanabilir?

Bir de şu 4 rakamdan oluşan hizmetlere kısa mesaj gönderilemiyor, hata veriyor.
    Bu durum nasıl düzeltilebilir?
  • V3İ DEN ÇEKİLMİŞ RESİMLERİ OLAN VARMI
  • sanırım siyah çıkmayana kadar almıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: opel509

sanırım siyah çıkmayana kadar almıcam

o zmn hiç almıyacaksın
  • telefon ii güzel hpşta şu ana kadar en uyuz olduummm mesaj yazma ya t9 iğrenç ''naber'' bile yazamıo dahaa buna bi förmül bilen varmı
  • arkadaşlar ben de 3 aydır falan V3 kullanıyorum..cep telefonuyla fazla ilgilenen biri deilim ama galiba benim telefonun bluetooth da bi sorun var.arkadaşlarım benim telefona ulaşabilirlerken ben onların telefonlarını bi türlü göremiyorum.hiç bi alışveriş yapamıyorum.bu konuda bilgisi olan var mı??
  • mesajı yazdıktan sonra gondere bastıgında yeni numara yazıo onu secersen yeni numarayı ya da o dort rakamı girebilecegin bi yer cıkıo.ama aynı gonderecegin kişiyi secerken orta secim tusuna bastıgın gibi basman gerekio ona da
    quote:

Orjinalden alıntı: Power7Gear

Motorola V3'te kısa mesaj yazarken 160 karakteri geçip geçmediği anlaşılmıyor.
    Bu sayının anlaşılması ya da 160 karakterden fazle yazmaması nasıl sağlanabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikaru -- 8 Haziran 2006; 23:56:51 >
  • arkadaşım motorolaların kulaklığından mp3 ve benzeri şeyler dinleyemezsin. anca amr dinleyebilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: emirko

V3i ile bluetooth kulaklık kullanan arkadaş var mı hiç ?

Ben nokia hs11-w kullanıyorum, sormak istediğim 2 soru var...

1- Tel. melodisi kulaklık modunda değişmiyor mu?

2- i-tunes dinlerken müzik kesiliyor,sanırım bu model bunu desteklemiyor, btooth kulaklıkla müzik dinlenebilen modeller var mı ,kullanan deneyen vs..

teşekkürler
  • Peki ya 160 karakter SMS olayı nasıl?

quote:

Orjinalden alıntı: hikaru

mesajı yazdıktan sonra gondere bastıgında yeni numara yazıo onu secersen yeni numarayı ya da o dort rakamı girebilecegin bi yer cıkıo.ama aynı gonderecegin kişiyi secerken orta secim tusuna bastıgın gibi basman gerekio ona da
    quote:

Orjinalden alıntı: Power7Gear

Motorola V3'te kısa mesaj yazarken 160 karakteri geçip geçmediği anlaşılmıyor.

• ya walla simdi tekrar tekrar bi şeyler var mı acaba die baktım ama yok benim için de cogu zaman sorun oluo ama sunu biliorum 293 yazdıgı zaman yukarıda 1 sf oluo ben de kendimi ona gore ayarlıorum gnelde ama belki 291 fln olunca da olabiliodur onu denemedim yada yanlışlıkla denediysem bile dikkat etmemiştim o zman
  • arkadaşlar merhaba benim foruma biraz yeniyim.elimdeki bu müthiş telefona(tabi ki V3i)msn messenger acaba nasıl yüklenir...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_5623939/mpage_1/key_/tm.htm
    burda anlatılmış ben kurdum çok iyi çalışıyor
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.