Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: moonshine traffic

quote:

Orjinalden alıntı: jermy

benimki sağdan ve soldan oynattığınız zaman oynuyor biraz. bu cok sinirimi bozdu ya. servise fln verip değiştirtsemmi acaba? ne önerirsiniz, normalmi bu?

arkadaşım bende de oynuyor. Herkesin öyle. Sakin ol.

quote:

Orjinalden alıntı: hikaru

ya siz telefonu aldıgınızda kapakta nasıl takacagınızı gosteren bi yapışkan yok muydu? ben de vardı sekle gore alt kısmı takıp ustu bastırdıktan sonra yanlara da bastırmanız gerekiodu yani normal bi şey oyle olması,genelde de bi taraf mutlaka kalıo havada

bu arada arka kapak di mi bahsettiğimiz?

Arka kapaktan bahsediyoruz.

Etiketine bakmadım ki. "Bir kapak kapatmak için etikete mi bakacağım" mantığıyla, bakmak aklıma bile gelmeden söktüm attım. abi o birşey değil, taaaaa İstanbuldaki dağıtıcı binasına götürdüm, vatan caddesinin oralardaki. Oradaki servis bile anlamadı ben nasıl anlayayım. İlk defa kullanıyorum.

benim bahsettiğim arka kapak değil yalnız, ön kapak..

• arka ön karışmış muhabbetler neyse
  • Arkadaş karıştırmış. Alıntı yaptığım kişilere verdiğim cevaplarda eminim ama okuyan karıştırıyor galiba. Neyse!!

Ben bir eksik daha buldum. Arkadaşların doğumgününü nasıl yazacağız? Sadece isim yazıyorsun o kadar. Önceki dandik telefonda ajanda da doğumgününü seçiyordun, yılını yazıyordun, kaç yaşına bastığını söylüyordu. Bunda var mı öyle birşey.
  • arkadaslar ses kaydı yaptıgımda ses ahizeden gelio bu ses kayıtları dosyalarını hopalorlerden werebilioz mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eveready

Öyle bir eksik yok ki, telefon rehberindeki kişilerin adını adresini tüm ulaşım bilgilerini, ve doğumgünü tarihini belirtebiliyorsunuz. SIM karta değil de telefon belleğine kaydettiğinizden emin olun.

haaa, evet yaw. Doğru. Tamam sağol.
  • kendi motorola v3ümü ağlaya ağlaya satmak zorundayım ama yeniden telefon alırsam kesinlikle motorola v3i alacağım gerçekten motorola symbian hariç resmen nokta aışı yapmış şekil + fonksiyonellik bir arada
  • arkadaşlar motorola v3x çıkmış. duyan var mı bilmiyorum. Türkiyede satışı yok. yurtdışı. 2mp kamerası var. 320X240 265,000 renk ekranı var. diğer özellikleri v3i gibi. etkileyici gibi. incelemeye ve almaya değer.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ktalan

arkadaşlar motorola v3x çıkmış. duyan var mı bilmiyorum. Türkiyede satışı yok. yurtdışı. 2mp kamerası var. 320X240 265,000 renk ekranı var. diğer özellikleri v3i gibi. etkileyici gibi. incelemeye ve almaya değer.....

cıktıgı baya oldu ama yurt dısı garantili diil benm v3xi beklemeyip v3i almamın sebebi v3inin daa guzel gorunmesidir v3x hakkında gerekenleri bilgileri arama yaparak bulabilrsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buroz -- 15 Mayıs 2006; 21:27:03 >
  • genpa da v3i ve L7 nin fiyatı düşmüş.
    V3i 670 YTL
    L7 440 YTL

http://www.genpatech.com/_marka_sayfasi&main_categoryid=61&sub_categoryid=601&grupid=60101&brandid=006
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chenk

genpa da v3i ve L7 nin fiyatı düşmüş.
    V3i 670 YTL
    L7 440 YTL

http://www.genpatech.com/_marka_sayfasi&main_categoryid=61&sub_categoryid=601&grupid=60101&brandid=006

bunlar peşin fiyat mı?(2 hafta önce peşin v3i 655'ti de ondan sordum)
  • ben 4 nisandaydı yanlş hatırlamosam yada o tarihlerde peşn 635e almştm
  • ya arkadaslar itune telefonu gormuyo son surum itune u yukledigim halde neden olabilir?
  • arkadaşlar baktım ama göremedim motorola v3 için tema arıyorum özelliklede fb li falan bi şeylet olursa sevinirim...
  • Arkadaşlar bana acil bir cevap verebilir misiniz?

Telefonda çektiğimiz resimleri bilgisayara nasıl atacağım? Telefonu bilgisayara taktığım an itunes açılıyor. "Bilgisayarım" bölümünde sanal sürücü görünmüyor.
  • usb bağlantı şeklini hafıza kartı yapacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicik19

usb bağlantı şeklini hafıza kartı yapacaksın

Nasıl yapacağımı da bir anlatırsan sevinirim.
  • yani bilgisayarıma girip telefonu flash bellekler gibi dusun orada mobile fln die bi dosya oluo sanırım oradan halledebilirsin
  • Merhaba arkadaşlar,

Size acil bir sorum olcak. Şu anda bodrumdayım ve ne yazik ki atil için diil çalışmak için burdayım. V3i'min şarjına bir müşteri tarafında el konuldu. Otelin sahiplerinden olduğu için geri isteme şansını da bulamadı kimse!

Bu yüzden burda arkadaşlar bana bir tane V3 şarjı verdi ve şarj etmedi. Normalde b u kadar bener iki telefon olmasına ve aynı slota slota sahip olmalarına karşın şarj etmemes normal midir yoksa benim telefonda mı bir anormallik vardır bir fikri olan var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hikaru

yani bilgisayarıma girip telefonu flash bellekler gibi dusun orada mobile fln die bi dosya oluo sanırım oradan halledebilirsin

yok arkadaşım öyle olmuyor işte. itunes'u açınca mobile falan görünmüyor. Yukarıda ki arkadaşın verdiği cevap olabilir diye düşünüyorum ama nasıl yapılacağını bulamadım? Bilen varsa söyleyebilir mi?
  • itunes tan degil zaten ya sen "bilgisayarım" a gir orada mesela benim bilgisayarımda G: surucusu olarak gorunuo sende de ole gorunmesi lazım sanki flash bellek takmışsın gibi orada bi klasor cıkması gerekio
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.