titresim ve melodi ayni anda var telefonda arkadasim, kim soylediyse sallamis.
quote:
Orjinalden alıntı: alpaslanbek
Yavaş yavaş eksi özellikler çıkmaya başladı Titreşim ile zil sesinin birlikte çalmaması çok amatörce bi hata..!
quote:
Orjinalden alıntı: van_hoijdonk
Foto eklemekle uğraşamayacam şimdi ama..
Ses kalitesi iyide değil kötüde değil bunu beliretiym. Ama kutu vs pazarlama taktiği gerçekten güzel..
k750 ile kıyaslarsak nasıl peki?
Kötü tabiki..
of o zmn vazgeçtim ya dursun k750im benim ben en iyisi yaza kadar beklym fiyatı düşer v3x çıkar fln fln
Ya ses k750'den iyi olan 1-2 cihaz var piyasada..
Valla ben herşeyiyle beğendim telefonu..
peki sence k750yi satıp üstüne para koyup almaya değermi ?
beğendiğin yanları neler
kararsız kaldım ya acaip
Ben biliyosun n70 vardı sattım 6270 aldım onuda sattım şimdi bunu aldık işte..
Beraber aldığım arkadaşımda n70 vardı bugün onu satılığa çıkartacak çünkü elinde v3i + n70 oldu..
Değer mi bence değer..
n70den snra v3i nasıl geldi peki güzel tabi telefon ama sen 2 haftaya kadar yenilersin yine bence
Java msn lazım bana hemde acele..!
Pc de donanım arızası var servise verecem açılmıo şuan cafedeyim. Şu java msn olayını halletmem lazım..
eMSN yükle istersen?
Arkadaşlar,
Bu telefonda mesajları,resimleri klasörleme özelliği var mı? Neden MP3'ü zil sesi yapamıyorum. Satan telefoncu hıyarı (çok afedersiniz) yapılıyor dedi ama götürdüm o da yapamadı ve bi güzel kavga ettim. Kullanım kılavuzunu komple okudum ama demek ki böyle bir özelliği yokmuş Ee araştırmadan alırsa olacağı bu. Sırf dış görünümüne kanıp aldım ama pişman değilim. Yine de çok güzel bir telefon: karizma Bir de şunu sormak istiyorum. Rehberde tek isim altına (ki telefon hafızasına) bir kaç tane numara eklenebiliyor mu? (Örneğin Ahmet / iş / ev / cep) Böyle bir özellik Nokia'nın en kötü telefonlarında bile vardı. Ama Motorola V3i'de araştırdım bulamadım. Bilen birileri varsa lütfen analtsın.
Saygılar.
arkadaşlar elimde v3i de izlenebilecek filmler mevcut isteyen arkadaslarla paylaşabilirim
quote:
Orjinalden alıntı: hackerfriend
Arkadaşlar,
Bu telefonda mesajları,resimleri klasörleme özelliği var mı? Neden MP3'ü zil sesi yapamıyorum. Satan telefoncu hıyarı (çok afedersiniz) yapılıyor dedi ama götürdüm o da yapamadı ve bi güzel kavga ettim. Kullanım kılavuzunu komple okudum ama demek ki böyle bir özelliği yokmuş Ee araştırmadan alırsa olacağı bu. Sırf dış görünümüne kanıp aldım ama pişman değilim. Yine de çok güzel bir telefon: karizma Bir de şunu sormak istiyorum. Rehberde tek isim altına (ki telefon hafızasına) bir kaç tane numara eklenebiliyor mu? (Örneğin Ahmet / iş / ev / cep) Böyle bir özellik Nokia'nın en kötü telefonlarında bile vardı. Ama Motorola V3i'de araştırdım bulamadım. Bilen birileri varsa lütfen analtsın.
Saygılar.
dostum mp3ü telefon hafızasına kpyala ve o kopyaladığını zil sesi yap o zmn oluyo , klasörü bilmiyorum tam ama olabiliyo galiba , ev iş diye ayrılma olayı var sanırım ben de bugün aldım detaylı bakamadım henüzzz
quote:
Orjinalden alıntı: say
eMSN yükle istersen?
emsn ne??? buraya upload edr msnn
sony ericssonda kullanıyodum şimdi v3i aldm ben de deneyip öyle yüklym bir kaç gün içinde
Ark. aranızda D600 kullanan varmı bilmiyorum ama şuan ikilemdeyim...Sizce V3i nin karizması d600 ün özelliklerine tercih edilirmi
Ben mig33 ile 3 gündür msn'e giriyodum pc yandıda neyse şimdi yaptırdık sorun kalmadı..!