Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar bazı yorumlarda kamerasının pek iyi olmadığından bahsedilmiş. bende şu an 7610 dan v3i'ye geçmeyi düşünüyorum ama bu kamera yorumları kafamı karıştırdı. acaba benim 7610 dan daha iyi çekmezmi??
  • ikisinide kullandım... ikisiylede çekilmiş fotolar war bilgisayarımda...ewt bazı şrtlrda 7610 daa ii ama genel olarak v3inin kamerası daha iyi... kesinlikle terddüt etme...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mithgor

arkadaşlar telefon tasarım düşkünleri için düşünmeden alınması gereken model. özellikleri de çok iyi ama tabi ki aynı fiyata özellikleri daha iyi olan se, nokia, samsung falan modelleri var ama bu güzellikte telefon yok zaten. hadi bu güzelliği geçtim diğer telefon markalarında tasarımıyla öne çıkan modellerinin özellikleri bu kadar iyi değil. çok beğendim telefonu valla elimden düşmüyor. ses kalitesi de iyi kulaklıkları falan çok kaliteli.
    bu telefonu düşünenler hiç düşünmeden atlasın bence...

• Yaşasın V3İ kardeşliği
  • 1-2 ay içinde ben de aranıza katılıcam ama aranızdayım şu anda yinede
  • arkadaslar v3i aldm mobichat adlı msn programını yukledim hep failed dio yane baglanmıo turkcell ayarlarını da yukledm baska nedn olabilr
  • quote:

Orjinalden alıntı: redevil4

arkadaslar v3i aldm mobichat adlı msn programını yukledim hep failed dio yane baglanmıo turkcell ayarlarını da yukledm baska nedn olabilr

turkcell ayarları üzerine bi kaç ayar yapmak lazm user pass internet olarak degistiriliyodu sanırım ayarlardaki
  • arkadaşlar acaba telefona nasıl tema yükleyrebilirim bilen var mı ?
  • quote:

arkadaşlar acaba telefona nasıl tema yükleyrebilirim bilen var mı ?

p2k tools programı var telefonun içine giriosn tema vs anca bu program ile oluyor..
  • p2k programını yükledim ama telefona bağlayamadım onu bi anlatabilirsen çok sevinirim.
  • bu arada p2k progunu sadece bilgisayara kuracam demi telefona kurmıcam ?
    orda connect var telefon bilgisayara bağlıyken basıyorum olmuyo :(
  • ya sanırım driverlerı bi şekilde telefona yüklemem gerek ama hiç anlamadım acaba link vererek ve birazcık da açıklayarak anlatabilirmisiniz şu p2k olayını nasıl yapacam. çünkü bikaç farklı p2k progunu denedim hiçbirinde telefon bağlı olamadı :(
  • quote:

ya sanırım driverlerı bi şekilde telefona yüklemem gerek ama hiç anlamadım acaba link vererek ve birazcık da açıklayarak anlatabilirmisiniz şu p2k olayını nasıl yapacam. çünkü bikaç farklı p2k progunu denedim hiçbirinde telefon bağlı olamadı :(

v3 başlığı altında ayrıntılı açıklamalar ve linkler blabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Universia -- 14 Nisan 2006; 17:02:14 >
  • Ark...1-2 hafta içinde v3i kardeşliğine katılıyorum

İnternetten alıcam telefonu, bana %100 güvenilir bir iki site önerirseniz sevinirim...
    önerdiğiniz sitenin sorunlu ürünlere karşı yaklaşımlarınıda belirtirseniz daha faydalı olur.....

V3i Kardeşliğine

• quote:

Orjinalden alıntı: catik

Ark...1-2 hafta içinde v3i kardeşliğine katılıyorum

İnternetten alıcam telefonu, bana %100 güvenilir bir iki site önerirseniz sevinirim...
    önerdiğiniz sitenin sorunlu ürünlere karşı yaklaşımlarınıda belirtirseniz daha faydalı olur.....

V3i Kardeşliğine

bence internetten almak yerine dükkandan al hem önce biraz piyasa araştırması yap 700 diyen de var 620ye verende var aynı garantili v3i sonucta netten alırsan 680 fln dı sanırım pazarlık fln yaparsın daha iyi olur yine sen bilirsin tabi hepsiburada.com fln var satan şu anda hayırlısı olsun şimdiden

• quote:

ya sanırım driverlerı bi şekilde telefona yüklemem gerek ama hiç anlamadım acaba link vererek ve birazcık da açıklayarak anlatabilirmisiniz şu p2k olayını nasıl yapacam. çünkü bikaç farklı p2k progunu denedim hiçbirinde telefon bağlı olamadı :(

telefonu farklı bir şekilde açıyosun diye hatılıyorum v3 başlığında anlatılmıştı ordan bakabilirsin Universia'nın dediği gibi
  • Ark.Bu i-tunes olayını çok duyuyorum.Bana Apple dan bahsetmeden bir telefonda i-tunes programının olması mp3 dinlemede ne gibi farklılıklar yaratır...Kesin v3i almaya karar veren birisi olarak telefonumu!almadan tanımak istiyorum

V3i Kardeşliği
  • ya arkadaşlar telefonu bağladım programa hatta clubnight falan etkinleştirdim ama bir türlü skin yüklemeyi beceremedim binbir türlü program indirdim ama olmuyo olmuyo...
    bu arada diğer bir sorun da telefon hem melodi hem de titreşim olmuyo çalarken yane ya sessiz titreşimi seçecem ya da melodiyi seçecem ama titreşim olmıcak... bu iki sorunumu çözebilecek bi arkadaş varsa lütfen yardım etsin :(
  • quote:

ya arkadaşlar telefonu bağladım programa hatta clubnight falan etkinleştirdim ama bir türlü skin yüklemeyi beceremedim binbir türlü program indirdim ama olmuyo olmuyo...
    bu arada diğer bir sorun da telefon hem melodi hem de titreşim olmuyo çalarken yane ya sessiz titreşimi seçecem ya da melodiyi seçecem ama titreşim olmıcak... bu iki sorunumu çözebilecek bi arkadaş varsa lütfen yardım etsin :(

clubnightı nsl yaptnn
  • Yavaş yavaş eksi özellikler çıkmaya başladı Titreşim ile zil sesinin birlikte çalmaması çok amatörce bi hata..!
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.