Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: conkbayiri

arkadaslar benim arka kapak oturmuyo ya sag taraf yada sol taraf havada kaliyo. bastirmakta istemiyorum fazla . sorun telefonda mi yoksa hepiniz bu sorunla karsilastiniz mi. yoksa bu uretim hatasimi kapaktami sorun var? oleyse gidip degistiricem cunku. bir an once cvp atarsaniz sevinirim

pil yada hafıza kartı tam oturmamış olabilirmi?
  • Soru sorma sırası bende :)

1. itunes da müzik dinlerken kapağı kapatıca dış ekranda şarkını adının çıkası, dış tuşlarla şarkını değişimi vs. mümkün mü? mümkünse nasıl mümkün?

2. mesaj yazarken aynı karakterden ikinci harfi yazmak için birkaç saniye beklemek gerekiyor bu da zaman kaybı. Mesela b den sonra a ya basmak istersem bekliyorum halyle. bu süreyi kısaltmak mümkün mü navigasyon tuşunu kullanmadan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Universia

Soru sorma sırası bende :)

1. itunes da müzik dinlerken kapağı kapatıca dış ekranda şarkını adının çıkası, dış tuşlarla şarkını değişimi vs. mümkün mü? mümkünse nasıl mümkün?

2. mesaj yazarken aynı karakterden ikinci harfi yazmak için birkaç saniye beklemek gerekiyor bu da zaman kaybı. Mesela b den sonra a ya basmak istersem bekliyorum halyle. bu süreyi kısaltmak mümkün mü navigasyon tuşunu kullanmadan?

1 ve 2 mümkün değil sanırım :( basılı tutmayı dene istersen k750deki gibi ama olmuyo galba
  • telefonun arka kapagi biraz zor otoruyor hafifce bastirarak kapatabilirsin bende ilk gun ugrasmistim
  • arkadaşlar geçen hafta bugün bu harika telefonu aldım... bugüne kadar hep nokia kullanmş biri olarak tedirgindim... ayrıca bi symbian kullanıcısı olarak dahada tedirgindim... bi sürü şey kafama takılıyodu... ama telefonu görünce dayanmak mümkün değildi.. n70 gibi çok daa özellikli bi telefon düşünürken bu telefona döndüm... çnükü mükkemmel gözüküodu.. ewt telefonu aldm ve eve geldm.. eve geldiimde telefonu açtığımda hala acaba diodumm... ama snra bi baktm biz boşuna nokia die tutturuomşz... evet bi kaç tane dez avantajı war.. msla her mesajda iletim raporunu ayarlamnz gerekio... snra kendi msj hafızası yok... ama bunların dışında o kdar mükemmel bi telefonki... ben telefon alacaklara şunu sölüorum v3i konusunda sakın tereddüt etmeyin... şu anda çevremdeki herkes telefonu görünce bende istiorum dio.. bıktık artk bu kalas gibi nokialardan dio... teknik özelliklerine gelnce... ben ipod kullanıorum ama artk ipodu yanmda taşmorum.. müzik atması zor dien arkdaşlara şunu sölüorum... ipoda müzik atmakla aynı... hiçbi farkı yok.. ipodda dnyada en çk satan mp3 player.. ve bi tele ipod gibi müzk atmak mükemmel bişi.. kamerası ise belki mükemmel diil ama gayet yeterli... hatta çok yeterlii.. video kaydı vs... hepsi çok güsel... telefon sınıfındaki telefonlara göre çok hafif... bataryasıda gayet ii gidio.... hiç merak etmeyin ve gidin alın.. inanın bu telefondan pişman olma şansınz yok... kesinlikle bugüne kadar böle bi telefon yapılmamıştı....!!

ayrıca arkdşm msj yazarken mecburen aynı karakteri tekrar yazmak için sağ ok tuşunu kullanıcaksn.. ama bu nokialardada böle... onlardada alt ok tuşuna basıyosun

• quote:

Orjinalden alıntı: leventodemis

arkadaşlar geçen hafta bugün bu harika telefonu aldım... bugüne kadar hep nokia kullanmş biri olarak tedirgindim... ayrıca bi symbian kullanıcısı olarak dahada tedirgindim... bi sürü şey kafama takılıyodu... ama telefonu görünce dayanmak mümkün değildi.. n70 gibi çok daa özellikli bi telefon düşünürken bu telefona döndüm... çnükü mükkemmel gözüküodu.. ewt telefonu aldm ve eve geldm.. eve geldiimde telefonu açtığımda hala acaba diodumm... ama snra bi baktm biz boşuna nokia die tutturuomşz... evet bi kaç tane dez avantajı war.. msla her mesajda iletim raporunu ayarlamnz gerekio... snra kendi msj hafızası yok... ama bunların dışında o kdar mükemmel bi telefonki... ben telefon alacaklara şunu sölüorum v3i konusunda sakın tereddüt etmeyin... şu anda çevremdeki herkes telefonu görünce bende istiorum dio.. bıktık artk bu kalas gibi nokialardan dio... teknik özelliklerine gelnce... ben ipod kullanıorum ama artk ipodu yanmda taşmorum.. müzik atması zor dien arkdaşlara şunu sölüorum... ipoda müzik atmakla aynı... hiçbi farkı yok.. ipodda dnyada en çk satan mp3 player.. ve bi tele ipod gibi müzk atmak mükemmel bişi.. kamerası ise belki mükemmel diil ama gayet yeterli... hatta çok yeterlii.. video kaydı vs... hepsi çok güsel... telefon sınıfındaki telefonlara göre çok hafif... bataryasıda gayet ii gidio.... hiç merak etmeyin ve gidin alın.. inanın bu telefondan pişman olma şansınz yok... kesinlikle bugüne kadar böle bi telefon yapılmamıştı....!!

ayrıca arkdşm msj yazarken mecburen aynı karakteri tekrar yazmak için sağ ok tuşunu kullanıcaksn.. ama bu nokialardada böle... onlardada alt ok tuşuna basıyosun

öncelikle telefonun hayırlı olsun umarım her zaman sorunsuz kullanırsın :)
    ddiğer yandan öbür sorum hakkında bir bilgin var mı peki? Kapak kapalıyken şarkıların isimlerinin dış ekranda gözükmesi, şarkı değiştirmen vs. mümkün mü?

• ya bende ilk böle ona baktm acaba fln die ama maalesef öle bi imkanımız yok... ama ben şunu düşünüorum bu itunes programını ipodda da kullandıım için biliorum sürekli yeni versiyon çıkarıyo ipodu bağlıyınca ipodun içindekli versiyonu deiştirebilio.. belki telefonlar içinde öle bişi çıkabilr.. gerçi onun itunes dan daa çok telefonla alaksı war ama biz yinede ümidimizi yitirmeyelm:) teşekkürler bu arada:)
  • veeee karşınızda MOTOROLA'dan v3i için üç yeni renk

http://www.mobileburn.com/gallery.jsp?Id=2286&source=SIDEBAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi say -- 11 Nisan 2006; 22:34:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: leventodemis

ya bende ilk böle ona baktm acaba fln die ama maalesef öle bi imkanımız yok... ama ben şunu düşünüorum bu itunes programını ipodda da kullandıım için biliorum sürekli yeni versiyon çıkarıyo ipodu bağlıyınca ipodun içindekli versiyonu deiştirebilio.. belki telefonlar içinde öle bişi çıkabilr.. gerçi onun itunes dan daa çok telefonla alaksı war ama biz yinede ümidimizi yitirmeyelm:) teşekkürler bu arada:)

bir de bas tiz vs. ayarı olsaydı keşke zevki daha çok çıkardı
  • Arkadaşlar ben de v3i ailesine katıldım ;) Fakat tele attığım mp3 leri zil tonu yapmayı bir türlü beceremedim... bunu anlatabilecek arkadaş varsa çok sevinirim teşekkürler...
  • az önce telefon elime geçti. şu anda şarj ediyorum. akşama ya da yarına ilk izlenimlerimi yazarım. ama görünüş süper :D
    bir de şu mp3 ü zil sesi yapmayı ben de merak ediyorum denemedim ama biri ben denemeden yazarsa giç fena olmaz :D
  • of beceremedim arkadaşlar rica etsem bi bilen varsa anlatabilir mi ?
  • arkadaşlar mp3'leri zil sesi olarak atamayı becerdim.
    ama şöle bişi var ki kart hafızasındakiler atanamıyo. yane kart hafızasından telefon hafızasına taşomamız lazım mp3'ü.
    ilk olarak telefonu bilg'e bağlıyoruz. sonra telefona istediğimiz bir mp3'ü atıyoruz (fazla atmayın zaten yer az var telde) ama itunes ile değil. btelefonu harici harddisc olarak görüyo orayı açın ve ordaki audio dosyasına atın mp3'ü. işlem tamamlandıktan sonra telefonu güvenli bi şekilde çıkarın bilgden. şimdi telefonda multimedia bölümünde seslere girin eğer sizin attığınız mp3 değil de telefondaki sesleri görüyosa ortadaki tuşa basıp saklama cihazını değiştiri seçin oradan kartı seçin attığınız mp3 ün orda olduğunu göreceksiniz. daha sonra burda orta tışa basıp taşıyı seçeceğiz taşıda iki seçenek çıkıyo bluetooth ve telefon. telefonu seçip tıklıyoruz ve karttan telefona taşıyo. biraz uzun sürebilir sabredin. taşıma işlemi tamamlandıktan sonra tekrar saklama cihazını seçin ve bu sefer telefonu tuklayın mp3 ünüzün orda olduğunu göreceksiniz. daha sonra zil seslerinden bu mp3 ü seçin ve kullanmaya başlayın ;)
    ben hemen metallica - sabbra cadabbra yı yaptım çok da güzel oldu :D

• v3i alan arkadaşlar hayırlı olsun darısı başımıza

mp3'ü zil sesi yapmak için mp3ün üzerine gelip kullanım şeklini belirleyerek oluyodu sanırım yada zil seslerinden seçiliyo 2sinden biriydi
  • örnek resim koyabilirmisiniz açık alan kapalı alan gece çekimi nasıl merak ediyorum teşekkürler
  • yarın dışarda falan bikaç çekim yapıp ole yollıcam.
  • çekim yaptımda bilgisayara daha atmadım sürekli tele müzik yüklüyom resimleri atmayı unutuyommmm ses harika
  • teşekkürler çekilen resimleri bilg.e atmak kolaymı peki hafıza kartından?
  • tabiki bağlantı kablosuyla herşey çok kolay
  • arkadaşlar telefon tasarım düşkünleri için düşünmeden alınması gereken model. özellikleri de çok iyi ama tabi ki aynı fiyata özellikleri daha iyi olan se, nokia, samsung falan modelleri var ama bu güzellikte telefon yok zaten. hadi bu güzelliği geçtim diğer telefon markalarında tasarımıyla öne çıkan modellerinin özellikleri bu kadar iyi değil. çok beğendim telefonu valla elimden düşmüyor. ses kalitesi de iyi kulaklıkları falan çok kaliteli.
    bu telefonu düşünenler hiç düşünmeden atlasın bence...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.