Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefonu alanlar çektikleri resimlerden birkaç tane atabilir mi? merak içinde bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: htuna

arkadaşlar telefonu alanlar çektikleri resimlerden birkaç tane atabilir mi? merak içinde bekliyorum...

http://www.mobileburn.com/review.jsp?Page=8&Id=2015 bu sayfada var
  • quote:

Orjinalden alıntı: say

quote:

Orjinalden alıntı: htuna

arkadaşlar telefonu alanlar çektikleri resimlerden birkaç tane atabilir mi? merak içinde bekliyorum...

http://www.mobileburn.com/review.jsp?Page=8&Id=2015 bu sayfada var

onları goruoz tabi ama emin olamıoz gercekten v3i mi die burada bizm arkdslarımız da test ederse ii olr

• kamera çok ii değil ztn güneşte fln belki daha iyi çeker ama ztn kamera için alınmaz bu tel..
  • v3i almış bulunmaktayım..V3 alıpta fazla zevk alamayan herkese tavsiye ederim telefonu..en büyük özelligi 256 mb hafıza kartı bulunması,ve inanılmaz farklı bir telefon...görünüş bakımından bence v3 ü çok kez katlar..
    yakında buraya çektiğim fotograflardan koyarım...herkese tavsiye ederim bu telefonu,son zamanlardaki en kral telefonlardan birisi bence...inanılmaz derecede parlıyor telefon...
    nasıl 8800 parlıyorsa bir farkı yok...mat değil gayet parlak
  • hocam güle güle kullanda en boy ağırlık olarak eleştirsen ?? O konularda nasııl ..

Menude ki gorsell farklar neler ...

ve gozune carpan v3 e gore extra bu telefona has neler var yazarsan hatta resimlersen cok minnettar kalirim ve kaliriz..

simdiden emeğin için teşekkürler ışık altında maddesini çekermisin parlak dediğini ..

saol ;
  • Haydaaa...
    Şimdi SLVR V8 ile bunun arasında kararsız kaldım.
  • kesinlikle v3 diyorum
    en kısa zamanda geniş bir foto arşivi koyacağım
  • hayırlı olsun

kulaklıktan mp3 sesi nasıl?

itunes olayı nasıl?

• quote:

Orjinalden alıntı: QazWSxeD

kesinlikle v3 diyorum
    en kısa zamanda geniş bir foto arşivi koyacağım

hayırlı olsun

fotoları bekliyoruz...
  • kulaklıgı daha kullanmadım mp3 nasıl calıyor bilmiyorum...ama dışarıdan yüklediğim bir mp3 ün sesi çok güzel şekilde telefon calarken çalıyor..hiç bir kesinti veya değişiklik olmadan...
    her çeşit foto koymak istediğim için biraz geç kalmış olaiblirim
    gece,gündüz,kapalı alan,açık alan
    bu tür alanlarda değişik değişik foto cekıorum..1-2 güne kadar koymaya çalışıcam
    bana güvenin ve v3i alın mükemmel bir telefon
  • bugün kulaklıktan mp3 sesini deneyebilrmisn?iTunes programıyla mp3 aktarmayı fln kameradan cok mp3 ile ilgileniyorum da
  • bn de bugün teknosada 695 ytl ye gördüm çok karizma bnce bi kaç gün içinde almayı düşünüyorum...
  • izmirde cankayada 680 dediler ancak bornovada 640a alan var bu arada
  • foto, video????
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

foto, video????

ya ben fotoyu denedim 6230i gibi yani k750den sonra pek sarmadı beni ama sesi önemli eger o iyise en azından müzik daha çok dinliyorum..
  • mpx220 fotoları çok kötü
    v3i tipi duruşu mhteşem
    bu motorolalarda ışık geç alır kamera yani çkmeden 3-4 sn sabit beklemek gerekiyo bi de kırmızılar kiremit çıkar bakalım bunda nazı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 24 Mart 2006; 23:32:46 >
  • burakk ilk sayfada testleri var ordan bak istersen ama iyi değil , tel çok güzel v3deki joystikten daha güzel hafif çıkıntılı yapmışlar daha rahat bir de dış ekran kalitesi güzel olmuş kendi resmini çekerken görüyosun fln içerideki ekran da değişmiş daha net..malzeme kalitesi inanılmaz güzel ya sırf onun için alırsın telefonu ancak yanında digicamin olacak itunes olayı da idare ederse süper olur işte gayet yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi say -- 24 Mart 2006; 23:47:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: say

burakk ilk sayfada testleri var ordan bak istersen ama iyi değil ama çok güzel v3deki joystikten daha güzel hafif çıkıntılı yapmışlar daha rahat bir de dış ekran kalitesi güzel olmuş kendi resmini çekerken görüyosun fln içerideki ekran da değişmiş daha net..malzeme kalitesi inanılmaz güzel ya sırf onun için alırsın telefonu ancak yanında digicamin olacak itunes olayı da idare ederse süper olur işte gayet yeterli

eywallah,
    n7 almamış olsam yemin ediyom bunu alırdım
    200 papel de cebime kalırdı

• n70de güzel yani sen özellik ararsın v3i kesmeyebilir seni bu biraz 2. telefon gibi yerine göre bunu kullanacaksın bir de n70 k750 gibi olacak işte gerçi v3i yi kullanırım heralde sürekli
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.