Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar v3 ile v3 ün sistemleri sanıyorum aynı
    ben yabancı bir motorola modere etme forumundan 2-3 tane startup resmi indirdim
    şimdi startu ne derseniz başlangıçta açılırken telefon v3i lerde hello moto diye bi gif oynuyor ve sonra pini soruyor..v3 lerde bu böyle mi bilmiyorum
    o da eğer böyleyse nasıl bunu değiştirebiliyoruz ?
    bir programı mı var ?
    teşekkür ederim
  • v3i sınırsız video çekebililyormu...
  • hayır cekemıyor..bir süre sonra tıkanıyor ama 5dk civarı cekebılıyoo
  • quote:

Orjinalden alıntı: QazWSxeD

hayır cekemıyor..bir süre sonra tıkanıyor ama 5dk civarı cekebılıyoo

sağol

bende öyle düşünmüştüm ama bi soriim dedim
  • bu telefon wav dosyası calıo mu bilen war mıı bi de ses kalitesi nsl
  • bencede motorola v3i mükemmel olmuş....en güzel özellik hafıza kartı olmuş....telefonu alıcam ama rengi çok güzel deil.....siyahı çıkarmı ????yada başka bi rengi??? bekliyimmi....yoksa alıyımmı..bilgisi olan warsa cevağlayabilirmi??
  • Arkadaşlar V3i nin hafıza kartı girişi sim kartın oralarda mı yoksa telefonun dışında mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: scrtlg

Arkadaşlar V3i nin hafıza kartı girişi sim kartın oralarda mı yoksa telefonun dışında mı ?

sim kartın yanında ama tel.i kapamadan çıkartabiliyosun tabii arka kapağı çıkarmak lazım öncesinde
  • merhaba arkadaşlar motorola v3i almayı düşünüyorum ama siyah renk istiyorum v3 teki gibi ...motorola.com adresine girdigimde v3c diye bir model var 1.3 megapiksel kameralı siyahı var...ögrenmek istedigim türkiye ye bu özelliklerde siyah renkte bir modelin gelmesi mümkün mü ..bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: de

merhaba arkadaşlar motorola v3i almayı düşünüyorum ama siyah renk istiyorum v3 teki gibi ...motorola.com adresine girdigimde v3c diye bir model var 1.3 megapiksel kameralı siyahı var...ögrenmek istedigim türkiye ye bu özelliklerde siyah renkte bir modelin gelmesi mümkün mü ..bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim

şu an için tek renk ama koyu renk bence görsen beğenirsin kurşun rengi
  • bende bugün aldım gerçekten süper tel 12 saat şarj gereklimi? bi mp3 attım telefona itunes bunu görmedi neden?
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknolog

bende bugün aldım gerçekten süper tel 12 saat şarj gereklimi? bi mp3 attım telefona itunes bunu görmedi neden?

hayırlı olsun kaça aldın? mp3ü itunes yoluyla atmadğın için görmemiştir

kulaklık sesi nasıl k750yle kıyaslarsak?
  • 600 ytl ye mobiltel garantili aldım mp3 ü direk attım galiba ondan tanımadı sesi gayet iyi benim 6630 dan çok daha yüksek
  • fiyat çok iyi istanbuldasın sanırım?istanbul garantili veya grey garantili bulunabiliyormu ki yada birs daha beklicem fiyatının düşmesini..

ben k750 kullanıyorum da v3i mp3 dinlemek kolaymı ses yüksekmi dediğin gibiyse çok iyi..

iTunes kullanarak atarsan çıkar bence de
  • ben elazığdayım telefon elimden düşmüyonolcak bilmiyom itunes programını çözmem lazım ama ses gerçekten züperrr
  • ben de izmirdeyim k750den memnunum ancak sıkıldım değişiklik arıyorum foto kalitesi hernekdr kötü olsa da v3i yazın güzel olur incelik bakımından fln fln şöyle bi inceleme yapıp buraya artı eksileri yazarmısın ?
  • full aksesuar fatura garanti k750i ile v3i'sini takas etmek isteyen varsa PM atsın
  • bugün itunes kurdum gerçekten çok iyi kulaklık dan çok iyi ses veriyo seste 10 üzerinden 9.7 veriyorum
  • ben de bekliyorum artık takas istiyorum varsa bana pm atsın
  • arkadaslar benim arka kapak oturmuyo ya sag taraf yada sol taraf havada kaliyo. bastirmakta istemiyorum fazla . sorun telefonda mi yoksa hepiniz bu sorunla karsilastiniz mi. yoksa bu uretim hatasimi kapaktami sorun var? oleyse gidip degistiricem cunku. bir an once cvp atarsaniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.