Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyide telefonun kapagı kapalıyken nasıl yapıcaz telefonunun kapagı acılınca direk cevap vermiş oluyosun
  • arkadaslar ben söyle bi şey buldum kulaklık telefona takılıyken mikrofon uzerindeki dugmeye basılı tutarsanız mesgule verio ama bu kulaklıksız nasıl yapıldıgına bi cozum deil maalesef

bi de bu mesajı yazdıktan sonra bi şey denedim telefon çalarken kapagı tam acmadan belli bi yere kadar acıp hemen kapatınca mesgule verio ama bu karsıdakine bir şeylere mal oluo mu bilmiorum.ama sanırım olmuo cunku kaç sn. konusuldugu yada acık kaldıgına dair bi sayı gorunmuo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikaru -- 27 Haziran 2006; 13:01:34 >
  • ya ben ilk aldığımda yapmıştım. bi yerlerde cevaplama ayarı var orda açılınca cevapla gibi bişi var onu kapatıyosunuz artık açar açmaz tele cevap vermiş olmuyosunuz. ama unuttum bi ara bakarım ve yazarım buraya...
  • Menü>>Ayarlar>>Gln. Çağrı ayarı>>Cevaplama şekli>>Cevap için Aç
    buraya giriyosunuz bu sizde açık onu kapalı konuma getirirseniz sorununuz hallolur. özür dilerim ertelediğim için epeydir görüyodum başka biri söler diye erteleyip duruyodum az önce gene erteledim ve hemen yaptığımdan utanarak teli alıp baktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mithgor

Menü>>Ayarlar>>Gln. Çağrı ayarı>>Cevaplama şekli>>Cevap için Aç
    buraya giriyosunuz bu sizde açık onu kapalı konuma getirirseniz sorununuz hallolur. özür dilerim ertelediğim için epeydir görüyodum başka biri söler diye erteleyip duruyodum az önce gene erteledim ve hemen yaptığımdan utanarak teli alıp baktım

SAOL ARKADASIM ANCA BÖLE OLUYOR SANIRIM ... BİR SORUM DAHA VAR VE EMİNİM COGU KİŞİNİN BASINA GELMİŞTİR MESAJ YAZARKEN YANLISLIKLA KIRMIZI TUSA BASTIGINIZDA ANA EKRANA DONUYOR VE TEKRAR MESAJA KALDIGIM YERDEN DEVAM EDEMİYORUM NOKİA LARDA DİREK KAYDEDİYORDU AMA BUNDAN SANIRIM BÖLE BİŞEY YOK UZUN VE CAN ALICI MESAJLARI YAZIP TAM SONUNDA YANLISLIKLA KIRMIZIYA BASIP MESAJDAN CIKMAK VE EN BASTAN YAZMAK ZORUNDA KALMAK GERCEKTEN COK ACI VERİCİ :)

• birkaç sorum olacak arkadaslar yardımcı olacaklar için teşekkürler aman kim yazcak cvb dienler içinde canları sağolsun
    ilk olarak bluetoothu açtğım zaman diğer nokialarda olduğu gibi ben kapatna kadar açık oluo ama bizde 30 sn falan açık kalıo sonra kendiliğinden kapğanıo bu bi soru nmu yoksa olağn şeymi yada bi ayarı varmı daha uzun kalabilmesi için.

sonra hani özelliklerinde rehbere kişelerin fotolarını ekliyobilioduk dio.ee ben niye yapamadım sorun bende mi yoksa eklenmi omu yani tel çaldığı zaman karşıdaki kişinin resmi çıkıo mu.

buarada dolar fırladı ii sıyırdık fiyatta ohh resmen benim aldığıma göre 100 milyon eklenmiş.

ha bide nie meşgule alma tuşu yok bu telde ya unutulmuş deinde bi atıım şurdasn kendimi.

bide sesli komutu nerde ayarlıoduk onada bi cvb veriirseniz sevinirim

SORULARIM BİTMİŞTİR.SÖZ SAVUNMANINN

• arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen bugün v3i telefonuma flex atmaya çalıştım ve telefonumun ekranınıda hiç bir şey kalmadı sadece tuşlara basınca ses geliyor ancak ekranda hiç bir şey yok ne yapmam lazım bilen bir arkadaş yardımcı olsun
  • memre111 nickli arkadaşm raat gör die büük yaptm

öncelikle o 30 sn olayı şöle... aslında bluetooth sürekli açık kalıo yine.. ama daa önce bulmadıın makinalar seni bulamıo.. bu böle bluetooth sapıklarına karşı yapılmş bşi.. ama mesela bluetotth kulaklıın war yada başka bi cihaz sana bişi gnderio isterse 30 dakks sürsn kapanmıo.. sen kapatana kadar.. ama yeni cihaz araanlar sadece sen açtktan snra ilk 30 saniyede buluolar seni...
    rehberdekilere fotoğraf eklemen için o kişileri telefon hafızasına kopyalaman lazım.. sendekiler büyük ihtimalle sim kart hafızasndadr ondan dolayı.. kopyaladktan snra yapabilirsn..
    meşgule almayla ilgili bir iki msj yukarda ii bi açıklama war onu okursun..
    sesli komut olayıyla hiç uğraşmadım.. kusura bakma.. ama bi kullanm kılavzunu oku yada bile,n bi arkdş cwp wersn.. bu aralar biraz yoğunum. geziorum:D ama en ksa zamanda ona da bakp sana yardımıcı olmaya çalşrm.
    bu arada evet biz bayaa ucuza almş olduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 1 Temmuz 2006; 17:29:20 >

• Ya arkadaslar,

V3İ nin blue toothunu acmanın daha kısa bir yolu yokmu? benim eski Sony K700 de sağ tuş ile direk bluetooth acılıyodu. V3İ ide menunun içine gidip bluetooth ayarlarına gitmek cok uzun .Yokmu bunun bir kısa yolu???
  • arkadaşlar merhaba.benim derdim biraz ilginç.V3 imin kapağını açarken sinir bozucu bir ses geliyor kapaktan.kapatırken ses yok gibi.ama kapağı açarken gerçekten sinirlerim bozuluyor.eklem yerinden ses geliyor.böle sürtünme sesi gibi.benzer problem yaşayan arkadaş var mı acaba...
    ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

bişe sorcam v3i sadece 50 tanemi mp3 alıooo

hayır 50den fazla alır orjinal itunes 50 mp3 gorur

ama itunesi crackleyebilirsin
  • ya telimde bugun itibariyle aksaklıklar goruldu arkadaslaronce asphalt urban oynadım tam oyun bitti kaldı oylece alet java dan heralde fln dedim sora aksama doru dıs ekrandaki goruntu bozuldu böle bi acaib oldu nedendir bunlar yaa yardım edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: hikaru

ya telimde bugun itibariyle aksaklıklar goruldu arkadaslaronce asphalt urban oynadım tam oyun bitti kaldı oylece alet java dan heralde fln dedim sora aksama doru dıs ekrandaki goruntu bozuldu böle bi acaib oldu nedendir bunlar yaa yardım edin

bataryayı cıkarıp taktın demi

• ya oyle olunca ben de teli bi kapatıp actım ama bataryayı cıkarmadım.kapatıp actıktan sonra duzeldi ama bi daha olur mu ve bu sorun neden dolayı olmustur ona gore onlem alsak bari???
  • abi bu yenisi piyasa cikti ankarada migrosta turkcell magazasi satiyor ama adamlar 1210 YTL fiyat koymuslar oha dedim yani, o para o telefona deger mi sice ??? v3i pesin 685 YTL ye veriliyor, sice hangisini almali ?? v3i daha ince cok daha zarif bence, ama iste kamera olayina girince bu v3x daha guzel 2 megapiksel kamera var... Ama nerdeyse v3i nin iki katina satiyolar, fikirlerinizi alalim arkadaslar hadi lutfen alicam biriisini sizce hangisi daha mantikli, bence telin sekli biraz bozulmus v3x te, kalin ve agir ama daha donanimli

Arkadaslar bir de bu v3i lerin kronik bir problemi var mi ? MEsela arkadaslar nokianin 6170 modelini kullaniyolardi hepsinde de ekran donmasi ve seste bazi problemle karsilasitlar. bu konuda bilginiz varsa yazin lutfen
  • abiler bi cevap yazın yaptıgım araştırmalar sonucu v3i peşin fiyat ankarada 670 YTL ye bulabildim. Bu fiyata telefon deger mi sizce ? Euro bazlı oldugundan düşme ihtimali çok az gibi... Arkadaslar bi akıl verin ya bir şeyler yazın sorularımı yanıtlarsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: PostalPhreakkk

abiler bi cevap yazın yaptıgım araştırmalar sonucu v3i peşin fiyat ankarada 670 YTL ye bulabildim. Bu fiyata telefon deger mi sizce ? Euro bazlı oldugundan düşme ihtimali çok az gibi... Arkadaslar bi akıl verin ya bir şeyler yazın sorularımı yanıtlarsanız sevinirim

walla bnmde haftaya gitme ihtimalim war ankaraya v3i alabilirm bnce v3x i salla tipsiz biras,sen nerde buldun v3i yi
  • v3i sıhhıyede ve mesrutiyet te Znet diye iki elektornik esya satan telefon da dahil firmalar var , orada buldum.. Ama abi deger mi telefon sence ? Millet sarjı cok az gidiyor diyo, 2 gun filan dayanıyormus öyle telefon mu olur yav 4-5 gün rahat gitmesi lazım sarjın
  • quote:

Orjinalden alıntı: PostalPhreakkk

v3i sıhhıyede ve mesrutiyet te Znet diye iki elektornik esya satan telefon da dahil firmalar var , orada buldum.. Ama abi deger mi telefon sence ? Millet sarjı cok az gidiyor diyo, 2 gun filan dayanıyormus öyle telefon mu olur yav 4-5 gün rahat gitmesi lazım sarjın

pek bi bilgim yok sarj konusunda ama 3 gün fln gider kanımca..bilmiorm değermi ama bnmde kafamda o soru war gerci o paraya alınacak baska bi telde tok
  • ben şarj sürelerimi söliyim hemen. günlük en az 3 saat konuşuyorum dolayısıyla 2 gün anca gidiyor. ama ortalama bi insan gibi konuşsam yani günde 1 saat falan 3 gün kesin gider. 4 gün gider mi bilmiyorum ve sanmıyorum bu arada...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.