Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • var tabi olmaz mı aönce sevdiin şarkılarııı istediin gibi sıralıcan ondan sora onları yapıştıracan istediin kadarını 10 şarkı orda gözükecek bi şarkıı
    quote:

Orjinalden alıntı: arost

tamam illa itunes da bu 50 sarkı sınırı bir şekilde yükselmiyormu ? 50 sarkı cok az :(((
  • beyler acil cevap ben arkadaşın tele iyilik olsun diye v3 onun ki skin attım ama ne alakaysa tel kapantı hellomoto yazısı geliyo başka bişi olmuyo anlamadım gitti
    yav beyaz ya da siyah ekran gelse anlıycam ama açılış ekranında donuyo tel bişey anlamadım yarına kadar yapmam lazım acil yardım lütfen abisi beni öldürür çocuğun bi iyilik yapak dedik ama yarın saat 7 e kadar vaktim var şimdiden teşekkürler
    lütfen yardım msn dj_ysn_msn@hotmail.com
  • ACİLLLLLL

arkadaşlar bi sorum olucak 2 hafta önce v3i aldım özellikle mp3 olduğu için ama sadece 2 tanecik yükleyebildim neden sizce?
    nası olacak ayrıntılı bi şekilde anlatırsanız çok ii olur itunse yükledim sarkı atarken -mobile phone update is complete_ diyor cevap bekliyrm
    mail atarsanız sevinirim
    g_cassiopeia@hotmail.com
  • sayın v3i kullanıcıları. ben de yakında aranıza katılıcam, siparişi vereli 2 gun oldu hala bekliyoruz işalah yarın tel gelicek. bu aradan geçen zamanda yabancı v3i forumlarını aradım taradım ve sıkıntılarımıza çare olabilecek firmware update hakcing flashing vb. bir çok konu buldum. mesele hem zil hem titreşim olayını halletmişler. tabi forumlardaki anlatılanların çoğu ingilizce, ingilizce öğretmeni olduğum için bir sorun yaşamadım. telefonuma bu işlemleri uygularken kullandığım rehberleri turkceye çevirip yardımcı olmaya çalışıcağım. belli başlıklar arasından en çok işimize yarayacaklardan başlamayı düşünüyorum. işte gözüme takılan konulardan bazıları :

a) Enabling video camera (Razr V3)
    b) Deleting locked files
    c) Seem editing
    d) Flashing and flexing
    e) Increase volume
    f) How to enable Funlights, Clublights and Event lights

allah sonumuzu hayır etsin
  • amin...
    quote:

Orjinalden alıntı: hot_sauce

sayın v3i kullanıcıları. ben de yakında aranıza katılıcam, siparişi vereli 2 gun oldu hala bekliyoruz işalah yarın tel gelicek. bu aradan geçen zamanda yabancı v3i forumlarını aradım taradım ve sıkıntılarımıza çare olabilecek firmware update hakcing flashing vb. bir çok konu buldum. mesele hem zil hem titreşim olayını halletmişler. tabi forumlardaki anlatılanların çoğu ingilizce, ingilizce öğretmeni olduğum için bir sorun yaşamadım. telefonuma bu işlemleri uygularken kullandığım rehberleri turkceye çevirip yardımcı olmaya çalışıcağım. belli başlıklar arasından en çok işimize yarayacaklardan başlamayı düşünüyorum. işte gözüme takılan konulardan bazıları :

b) Deleting locked files
    c) Seem editing
    d) Flashing and flexing
    e) Increase volume

• Arkadaşlar bende v3i almak istiyorum yanlız işletim sistemi olarak ne kullanılıyo. mpx220 lerde Windows Mobile™-Software programı var acama v3i lerde de var mı
  • Lütfen bu konuda kimse yardım etmeyecek mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: river1981

Arkadaşlar bende v3i almak istiyorum yanlız işletim sistemi olarak ne kullanılıyo. mpx220 lerde Windows Mobile™-Software programı var acama v3i lerde de var mı

v3i de windows mobile veya symbian gibi bir işletim sistemi mevcut değil.
  • yaa şu telde ki v3i ye konulan msn programıyla ilgili bişe yazabilcek wwarmı :S:S ?
  • Ses çıkışı nasıl bu cihazın? N70 ve 6630'a kıyasla?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hot_sauce

sayın v3i kullanıcıları. ben de yakında aranıza katılıcam, siparişi vereli 2 gun oldu hala bekliyoruz işalah yarın tel gelicek. bu aradan geçen zamanda yabancı v3i forumlarını aradım taradım ve sıkıntılarımıza çare olabilecek firmware update hakcing flashing vb. bir çok konu buldum. mesele hem zil hem titreşim olayını halletmişler. tabi forumlardaki anlatılanların çoğu ingilizce, ingilizce öğretmeni olduğum için bir sorun yaşamadım. telefonuma bu işlemleri uygularken kullandığım rehberleri turkceye çevirip yardımcı olmaya çalışıcağım. belli başlıklar arasından en çok işimize yarayacaklardan başlamayı düşünüyorum. işte gözüme takılan konulardan bazıları :

b) Deleting locked files
    c) Seem editing
    d) Flashing and flexing
    e) Increase volume

motorola v3 topic i safya 7 ve 8 de aradığın soruların büyük bir kısmının cevabını Türkçe olarak alabilirsin rehberlerden bazıları tarafımdan yazılmıştır

• Arkadaşlar şu linke bakmanızı tavsiye ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_8595368/tm.htm
  • arkadaşlar v3i aldım kutusundan 64mb hafıza kartı ve stero olmayan bir orjinal motorola kulaklık çıktı. Acaba telefonun kutusundan çıkan minumum şeyler nedir ona göre itirazda bulunacagım.
    tesekkürler
  • normalde,256 mb hafıza kartı,stereo kulaklık,ekran temizleyici falan çıkması lazım,önceden okuduklarımdan anladığıma göre,bu arada bende de v3i yok ama almak istiyorum....bi de nerden aldığına bağlı bu türler yurt dışı paketlerinde varmış sanırım.
  • telefonun kulaklık bölümündeki plastiklerden biri düştü şimdi ekranın yarısı kapatınca tuş takımı izi oluyor çok sinir bozucu diğerini de sökecem az kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: leventodemis
    ARKADAŞLAR öncelikle eğer şarj istioyorsanz telefonn parlaklık ayarı war onu 3 e getirin 3 4 gn gider .... 0 a getirin ki bu nokialarla aynı parlaklık oluo hiç düşük fln olduunu sanmayın 5 6 gn gidio.. emin olun nokialardan çok daha iyi şarjı..

valla bunu söyledigin çok iyi oldu. ben 6da kullanıodum parlaklık ayarını ve çok kısa süre dayanıyodu.. bu yazıyı okuyunca hemen düzelttim. saol
  • evet parlaklık 3te kullanın gayet yeterli ve şarjı 2ye katlıyo..
  • Arkadaşlar ben bişi sormak istiom, anasını sattımının telefonuna alışamadım 1, ikinci olarak da ben bu tel'in zil seslerini beğenmiom, bunlara nokia' lar gibi mp3'leri zil sesi yapamıommuuu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: blossom***

ya ben bu hafta insallah v3i alıcam ama bisi sormak istiorum.bende bluetooth yani iste usb ztn var v3i ye mp3leri bluetooth yoluyla i tunesu kullanmadan atamazmıyım nokiadaki gibi?

atarsın ama itunesda çalamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: say

telefonun kulaklık bölümündeki plastiklerden biri düştü şimdi ekranın yarısı kapatınca tuş takımı izi oluyor çok sinir bozucu diğerini de sökecem az kaldı

nasıl yani o 2 küçük sünger gibi şeylerden biri mi düşyü?yuh artık çok ilginç.bence acilen servise falan yolla.veya çok beklemek istemiyosan tanıdık bi telciye götür.bakarlar bi çaresine
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.