ben şarj sürelerimi söliyim hemen. günlük en az 3 saat konuşuyorum dolayısıyla 2 gün anca gidiyor. ama ortalama bi insan gibi konuşsam yani günde 1 saat falan 3 gün kesin gider. 4 gün gider mi bilmiyorum ve sanmıyorum bu arada...
ARKADAŞLAR öncelikle eğer şarj istioyorsanz telefonn parlaklık ayarı war onu 3 e getirin 3 4 gn gider .... 0 a getirin ki bu nokialarla aynı parlaklık oluo hiç düşük fln olduunu sanmayın 5 6 gn gidio.. emin olun nokialardan çok daha iyi şarjı..
slm arkadaşlar ben yeni e398 aldım ama bu mıdlet uygulamsı yok diyor ne yapmam lazım bide i398 flası nerden ve nsl yükleyebilirim yardım ederseniz sevinirim :)
mpx220 telefon satın aldım sim manager programını kurmamı tawsiye ettiler nereden bulabilirim??? bir el atın abiler bu mewzuya
burası V3i başlığı be arkadaşlar o teller hakkında hiç bilgim yok zaten benim de...
wala bn parlaklığı 0 a indirdim ama şarjım 2 gün fln anca gidio ama o kdr güsel bi telki şarjı fln umrunda olmuo insanın ...bu arada mig33 ile v3i ile msn giren war mı bn yükledim ama error werio ya java dan dolayı yapan warsa yardım edebilir mi ..lütfeeennnn...
Selam aleykum merhaba kardeşim. Bende v3i aldım fakat İ tunes'e birtürlü mp3 atamadım yardımcı olursa memnun olurum. bide şunu anlamadım tlf. nun kapağı kapalı iken mp3 çalmıyor.kapağın açkmı durması lazım yani anlamadım. TŞK. SAYGILAR.Şimdiden Allah razi olsun.
şu telefonu adam gibi kullanıp resim çeken bi vatandaş yokmu ya bakalım nedir ne değildir aaaa biraz resim koyun arkadaşlar ne die aldınız megapiksel kameralı teli bende kardeşime düşünüorum fakat ne görüntü war nede adam gibi belge resimdi videoydu bilmem ne
şimdi anlatırken abartıosam kusura bakma ohaa onuda bilioz artık die be nsıfırdan anlatim sana
1. en fazla 50 şarkı atabilion 2.once bilgisayarında i tunes yüklü olacak onu indir 3.sonra usb yle abğladın telefonu bilgisayara zaten bağladıında i tunes kendiilinden açılıo 4.i tunes açılınca soldaki menude sen artık hafıza kartına ne ad atktıysan o menude çıkıo 5. itunes ta library e attın şarkıları biraz önce çıkıo dediim yere atıacan 6,sana tavsiyem şarkıları düzenle sanatcı adı şarkı adı yani internnten indirdiklerimizde yazarya şarkı adında cartcurt.net felan die onları düzelt daa rahat edersinn dinlerken 7.takıldıın yer olursa ben burlardayım 8.hade kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: muvahhid
Selam aleykum merhaba kardeşim. Bende v3i aldım fakat İ tunes'e birtürlü mp3 atamadım yardımcı olursa memnun olurum. bide şunu anlamadım tlf. nun kapağı kapalı iken mp3 çalmıyor.kapağın açkmı durması lazım yani anlamadım. TŞK. SAYGILAR.Şimdiden Allah razi olsun.
arkadaslar itunes telefonda ne işe yarıoo bırı bana anlatsın lutfen
arkadaslar msn programı kullanan varmı v3i lerde bana bir yardımcı olun hangi msn programı çalışıyor
i tunes sadece sadece mp çalmaya yarıo i podun içindeki gibi işte playlist muhabbeti felan var
quote:
Orjinalden alıntı: thompson
arkadaslar itunes telefonda ne işe yarıoo bırı bana anlatsın lutfen
quote:
Orjinalden alıntı: PostalPhreakkk
v3i sıhhıyede ve mesrutiyet te Znet diye iki elektornik esya satan telefon da dahil firmalar var , orada buldum.. Ama abi deger mi telefon sence ? Millet sarjı cok az gidiyor diyo, 2 gun filan dayanıyormus öyle telefon mu olur yav 4-5 gün rahat gitmesi lazım sarjın
Pil en az 5 gün dayanıyor. 2 aydır kullanıyorum.
pekı bu tel de kulaklık verılıomu ayrıca kulaklık sesı nasıl aalanlar varsa anlatırsa sevınırım
Evet kulaklık geliyor yanında ve kulaklık gerçekten bir harika, mikrofonun hassasiyeti de çok iyi, ağzımın içine sokmam gerekmiyor. Ayrıca kulaklıkla birlikte ilave olarak 2 çift, kulaklık süngeri de geliyor ki bu işte insana saygıdır; bunu düşünen insanları kutluyorum.
Bu arada bir sorum var arkadaşlar
MMS gönderirken, Gönderemedim tekrar göndermeyi deneyim mi diyor; ama aslında arkaplanda hala göndermeye kasıyor oluyor, mesela az önce tekrar deneyim mi dedi HAYIR dedim ama 1 dakika sonra gönderildi dedi; bu nedir ya bilgisi olan var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: thompson
pekı bu tel de kulaklık verılıomu ayrıca kulaklık sesı nasıl aalanlar varsa anlatırsa sevınırım
yanı verılıodur ama nasıl guclumu ve ayrıca ucus modu duymustum ben bu dogrumu eger daha fazla bılgı anlatırsan sevınırım
kulaklık sesi konuşma için çok iyi. ama müzik dinlemek istiyorsan bi mp3 player kalitesinde ses alamıyorsun bu gerçek ama gene de ev ortamında müzik sesi de yeterli olabiliyor. uçuş modu var evet doğru.
arkadaslar bana birisi msn programı olarak hangisinin çalıştıgını söylerse ve upload ederse sevinirim
ya ben bu hafta insallah v3i alıcam ama bisi sormak istiorum.bende bluetooth yani iste usb ztn var v3i ye mp3leri bluetooth yoluyla i tunesu kullanmadan atamazmıyım nokiadaki gibi?
olmazz illa olacak i tunes
quote:
Orjinalden alıntı: blossom***
ya ben bu hafta insallah v3i alıcam ama bisi sormak istiorum.bende bluetooth yani iste usb ztn var v3i ye mp3leri bluetooth yoluyla i tunesu kullanmadan atamazmıyım nokiadaki gibi?
tamam illa itunes da bu 50 sarkı sınırı bir şekilde yükselmiyormu ? 50 sarkı cok az :(((