Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: olkancan

quote:

Orjinalden alıntı: say

telefonun kulaklık bölümündeki plastiklerden biri düştü şimdi ekranın yarısı kapatınca tuş takımı izi oluyor çok sinir bozucu diğerini de sökecem az kaldı

nasıl yani o 2 küçük sünger gibi şeylerden biri mi düşyü?yuh artık çok ilginç.bence acilen servise falan yolla.veya çok beklemek istemiyosan tanıdık bi telciye götür.bakarlar bi çaresine

yani evet siyah işte kapağı açınca ekranın üst köşelerindeki telefona temas eden plastik parçası

parça duruyo ama yerine girmiyo çok ilginç yani böyle basınçla yapıştırmışlar sanki şimdi moto servisleri kötü dediler bunun için de vermiyim diyorum neyse artık

• arkadaşlar merhaba.V3i kullanıcısı olarak bir konuda sorum olacak.

telefonumu usb kablosuyla bilgisayara bağlayınca telefonun ekranında "bazı dosyalara ve bellek kartına ulaşılamıyor "diye bir yazı çıkıyor. Bu sırada windows un yeşil ikonu da gelmiyor sağ alta fakat geldiğinde çıkardığı 2 farklı ses duyuluyor. Telefon da şarj olmaya başlamıyor dolayısıyla.yani windows tanımıyor.

USB kablosunu takıp çıkardığımda bu sefer windows "donanımınızın yüklenmesinde bir sorun oldu.Düzgün çalışmayabilir "diye bir uyarı veriyor. BU sefer telefon tanınıyor ve şarj ışığı yanıyor. Sorun olmuyor itunus ve diğer işlerde de.İşte durum bu.

Fikri olan ya da başına buna benzer bir olay gelen var mı. Ne dersiniz tüm bellek kartındaki dosyaları boşaltayım mı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: silver00

arkadaşlar merhaba.V3i kullanıcısı olarak bir konuda sorum olacak.

telefonumu usb kablosuyla bilgisayara bağlayınca telefonun ekranında "bazı dosyalara ve bellek kartına ulaşılamıyor "diye bir yazı çıkıyor. Bu sırada windows un yeşil ikonu da gelmiyor sağ alta fakat geldiğinde çıkardığı 2 farklı ses duyuluyor. Telefon da şarj olmaya başlamıyor dolayısıyla.yani windows tanımıyor.

USB kablosunu takıp çıkardığımda bu sefer windows "donanımınızın yüklenmesinde bir sorun oldu.Düzgün çalışmayabilir "diye bir uyarı veriyor. BU sefer telefon tanınıyor ve şarj ışığı yanıyor. Sorun olmuyor itunus ve diğer işlerde de.İşte durum bu.

Fikri olan ya da başına buna benzer bir olay gelen var mı. Ne dersiniz tüm bellek kartındaki dosyaları boşaltayım mı...

rastgele okudum ama bnm w800dede bole bi sorun olmuştu ya tanımıodu pc yada sorun olustu ibaresi cıkıodu ama bu pc deki bi sorun malesef ben bunun için format atmıştm

• arkadaşlar bu v3i de msn e giren war mı ya bi konu açılmış öle mig33 hakkında ama bilmiorum bn yükledim çalışmıo javadan dolayı hata verio ltfn msn e giren hatta mig33 ten giren biri warsa yardım etsin bana ...
  • yaww bence telden msn felan filan greksiz bi iş bole karizma telefona yakışmıoo
  • yarbay dostum cevabın için çok sağol. valla ben de öyle şüphelendim.bilgisayardan kaynaklandığını düşünüyorum.
    format atma imkanım yok.herşeyi tekrar yüklemek saatlerimi alacak çünkü:)
    ben en iyisi usb sürücülerini güncelleyeyim öyle deneyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silver00 -- 16 Ağustos 2006; 16:19:41 >
  • Ya arkadaşlar bu itunesden şarkıları nasıl siliyoruz. Bilen veya yapanlar cevaplarsa hepimiz içiçn bilgi paylaşımı olur. TŞK. SAYGILAR.
  • beyler bişey sorcam v3 ya da v3i alcam v3i nin v3 ten kamera ve hafıza haricinde bi üstünlüğü var mı?
  • i tunes tan şarkı silmek için bigisayar bağlamk dışında başka bi secek yok bilidimkadaruyla bağlıcan i tunes i açıcan ordan silicenn
    quote:

Orjinalden alıntı: muvahhid

Ya arkadaşlar bu itunesden şarkıları nasıl siliyoruz. Bilen veya yapanlar cevaplarsa hepimiz içiçn bilgi paylaşımı olur. TŞK. SAYGILAR.
  • i tunes +256 mb hafıza kartı +uçak modu kapaktaki mavi motorola logosu (geceleri çok hoş duruyo) şimdilik bu kadar aklıma gelenler
    quote:

Orjinalden alıntı: yagokhan

beyler bişey sorcam v3 ya da v3i alcam v3i nin v3 ten kamera ve hafıza haricinde bi üstünlüğü var mı?
  • merhaba.v3i de mp3'ler zil sesi oluyor mu?kendi sitesinde sadece polifonik yazıyor.bir de mesaj sesi de mp3 oluyor mu?
  • valla ben alalı 2 hafta oldu sayılı v3i bordo aldım.cok cok cok memnunum.bi kere müzik kalitesi cok güzel kulaklıktan da cok ii ses verio o kadar verioki yanımda oturan insanlar rahatsız oluo sesten.bunun dısında hoperlorden verdigi seste gayet iyi.ekranda surekli parmak izi kalması dısında kotu bi ozelligi yok.ayrıca en fazla 2-3 mp3ü zil sesi yapabiliosunuz ki telefonun melodileri cok cok kotu diil.bordo fazla kimsede olmadıgı icin dikkat cekio v3i alcaklara duyurulur bordoya goz atın herkes hayran kaldı.D&G alcaktım ama aynı özelliklere sahip sırf altın kaplama diye 1200$ vermeyi goze alamadım.simdilik bu kadar sorusu olan varsa yardımcı olabilirim...
  • ben de almayı düşünüyorum ama bir kaç sorum daha olacak.neden en fazla 2-3 mp 3'ü zil sesi yapabiliyoruz?mesela hafıza kartı da var ve içinde de 8-10 tane mp3 yüklü diyelim.bunların içinden bir tanesini zil sesi bir tanesinide mesaj sesi yapmak istiyorum.olmaz mı?bir de şarjı kaç gün gidiyor?benim için bu da çok önemli :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratbaymis

ben de almayı düşünüyorum ama bir kaç sorum daha olacak.neden en fazla 2-3 mp 3'ü zil sesi yapabiliyoruz?mesela hafıza kartı da var ve içinde de 8-10 tane mp3 yüklü diyelim.bunların içinden bir tanesini zil sesi bir tanesinide mesaj sesi yapmak istiyorum.olmaz mı?bir de şarjı kaç gün gidiyor?benim için bu da çok önemli :)

simdi hafıza kartına yukledigin mp3 zil seslerini kisiye özel caldıramazsın malesef yani telefon hafızasına yukledigin zaman olabilir ama dedigim gibi o da max.3 tane.sarjı baya iyi gidio ekran parlaklıgını indirdigin zaman rahat 3 gün kullanırsın benim günde 4-5 saatlik telefon konusmalarım ve sabaha kadar süren msglasmalarıma ragmen 2 gün dayandıgına göre sarjı iyi demektir :)

• tamamdır Blossom.kararımı sein sayende vermiş oldum.v3i alacagım.ayrıca sorularıma cevap yazdıgın için de çok teşekkür ediyorum.telefonunu güle güle kullan.hayırlı ugurlu olsun.
  • ben de v3i almak istiyorum ama spot alsam bişey olur mu?daha doğrusu spot ne demek?bilgilendirirseniz sevinirim.
  • arkadaşlar mrb bu i tunes programını kullanmayı bılen varsa bana yardın etsın
  • arkadaşlar mod işine giren yok mu? bir rehber hazırlayacak
  • ya arkadaşlar benim şarj 2 gün anca gidio hatta 1 gün kafayı yiğcem parkalık dediniz 3 indirdik hatta 0 kadar getirdim öle fazla konuşmuyırumda mp3 de dinlemiorum nie 1 2 gün gidiooooooooooo alla alla kafayı yiğcem
    sizinkiler nasıl arkadas negibi bi sorun olablir acillllllllllllllll yardımmmmmmmmmmmmmmmm
  • msn msn msn msn.....nolur yardım giren bi allahın kulu yok mu ya ..wala yok diin bi daa sormucam ama nolur yardımmmm....
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.