Motrola v3i telefonumu geçen sene aldım nokia 6600 la takas bide üstüne para vermiştim.Şu anda eski telefonumu arar oldum inanın fotoğraf çekimi berbat ötesi daha önce bu forumda belirttiğim gibi sadece şık görünüşüne aldanıp aldım pişmanım. Bataryasıda biraz fazla konuşmayla 1 gün gider oldu konuşmazsam 2 gün bile gitmiyor.Geçen haftada kapağın iç kısmında köşelerindeki lastiklerden biri düştü bir türlü yerine takamadım japonla yapıştırsammı acaba?
bendede 1,5 yıldır v3i var ama 5-6 aydır kullanmıyodum ama 4-5 gün önce kullanmaya başladım onun gibi incecik sade şık bir telefona sahip olabilirmiyim bilmiyorum haa mutlaka daha inceleri vardır ama bu kadar şık olamaz benim gözümde benim şarj 3-4 gün gidiyo 24 saat açık normal kullanıyorum arada mp3 dinliyorum bence senin bataryada sorun var bu arada japonu ekrana falan damlatırsın sonra çıkmaz bence hiç deneme hemde o çukura japon damlatınca boşluk dolar ve o lastiğe girecek yer kalmaz diye düşünüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.
bendede 1,5 yıldır v3i var ama 5-6 aydır kullanmıyodum ama 4-5 gün önce kullanmaya başladım onun gibi incecik sade şık bir telefona sahip olabilirmiyim bilmiyorum haa mutlaka daha inceleri vardır ama bu kadar şık olamaz benim gözümde benim şarj 3-4 gün gidiyo 24 saat açık normal kullanıyorum arada mp3 dinliyorum bence senin bataryada sorun var bu arada japonu ekrana falan damlatırsın sonra çıkmaz bence hiç deneme hemde o çukura japon damlatınca boşluk dolar ve o lastiğe girecek yer kalmaz diye düşünüyorum
Şıklığına lafım yok hocam ama özellik bakımından sınıfta kalıyor. Haklısın batarya bakıyorum uygun fiyata bulursam eskisini yedek olarak kullanıcam. Lastiği yerine takmanın başka yolu varmı peki?
quote:
Orjinalden alıntı: wingsforever
quote:
Şıklığına lafım yok hocam ama özellik bakımından sınıfta kalıyor. Haklısın batarya bakıyorum uygun fiyata bulursam eskisini yedek olarak kullanıcam. Lastiği yerine takmanın başka yolu varmı peki?
o lastiği ben takmıştım ama geri çıktı takmak için iğne yada ince bir aletle lastiğin kenarlarını içine sok zaten fark etmişsindir kenarlar dışa doğru çıkıntılı o çıkıntıları içeri sokmaya çalış ama zor oluyo üst tarafı sokarken alt taraf pırtıyo atl tarafı takarken üstten çıkıyo falan delirtiyo adamı birde dikkatli ol hani ortada seçim tuşu varya ayna gibi o yuvarlak kısımda çıktı bende ama kendinden yapışkanlıymış zaten geri taktık seninkide çıkabilir dikkat et
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: masumadam
Arkadaşlar V3inin hafıza kart sınırı nedir bileniniz var mı? 1 - 2 gb ?
en fazla 512 mb kart destekliyo ama 1 gb kullanlarda var
1 gb kullananlar hangi kartlar bi bilginiz var mı? Microsd kart takılıo herhalde.
quote:
quote:
quote:
Arkadaşlar V3inin hafıza kart sınırı nedir bileniniz var mı? 1 - 2 gb ?
en fazla 512 mb kart destekliyo ama 1 gb kullanlarda var
1 gb kullananlar hangi kartlar bi bilginiz var mı? Microsd kart takılıo herhalde.
microsd kart kullanıyo evet ama her kartı tanımıyo galiba tamda emin değilim ama alırken telefonuna tak bir dene istersen aldıktan sonra telefon kartı tanımaz falan boşu boşuna para vermiş olma gerçi 10 ytl falan 1 gb kartlar hatta bu konuda duymuştum 1 gb kart kullananları istersen 4-5 sayfa öncesini incele belki bulursun
o lastiği ben takmıştım ama geri çıktı takmak için iğne yada ince bir aletle lastiğin kenarlarını içine sok zaten fark etmişsindir kenarlar dışa doğru çıkıntılı o çıkıntıları içeri sokmaya çalış ama zor oluyo üst tarafı sokarken alt taraf pırtıyo atl tarafı takarken üstten çıkıyo falan delirtiyo adamı birde dikkatli ol hani ortada seçim tuşu varya ayna gibi o yuvarlak kısımda çıktı bende ama kendinden yapışkanlıymış zaten geri taktık seninkide çıkabilir dikkat et
Teşekkürler dostum akşam evde deneyeceğim beceririm inş.
Bi de şu sinyal çubuğunun yanındaki gprs sembolü hiç gitmiyo.Neden olabilir ki? Kitapçıkta Gprs dataları var açıklaması var ama ne iştir ne zaman çıkar bi açıklama yok. Telefon faturasına etkisi olmasın da
arkadaslar bu meretin saati nerden degisio ya bi turlu saati bulamadim yaz saatinden sonra aramadigim yer kalmadi
quote:
Orjinalden alıntı: thereasun
arkadaslar bu meretin saati nerden degisio ya bi turlu saati bulamadim yaz saatinden sonra aramadigim yer kalmadi
ayarlar > başlangıç ayarları > tarih saat ayarları burdan otomatik güncellemeyi kapat saat ayarlama çıkıcak karşına
allah razi olsun kardes bulamadiydim bi turluu orda koskoca saat isaretine koyma sen ayari git en ucra koseden yaptir
quote:
quote:
ayarlar > başlangıç ayarları > tarih saat ayarları burdan otomatik güncellemeyi kapat saat ayarlama çıkıcak karşına
quote:
allah razi olsun kardes bulamadiydim bi turluu orda koskoca saat isaretine koyma sen ayari git en ucra koseden yaptir
quote:
quote:
önemli değil v3i nin menüsü karışık biraz haklısın
v3i de tam ekran video seyretme programı varmı bulan yükliyen varsa burda paylaşabilirmi
yaw bu tel. hoşuma gitti çok şık bir telefon ince zarif şu an fiyatı nedir acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: koray6852
yaw bu tel. hoşuma gitti çok şık bir telefon ince zarif şu an fiyatı nedir acaba?
250 ytl civarında bulabilirsin ereyon.com da indirim var 230 ytl
arkadaşlar v3i nin kulaklık sesini arttırabilirmiyiz vars biri anlatabilirmi çok aradaım bulamadım
Arkadaşlar ben telefonu pcyr bağladığımda itunes açılıyor ama telefonun simgesi gözükmüyor ne yapabilirim acil yardım ederseniz çok sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: ahmet-gfb
arkadaşlar v3i nin kulaklık sesini arttırabilirmiyiz vars biri anlatabilirmi çok aradaım bulamadım
telefonunu modlarsan kulaklık sesi hafif yükseliyo eğer modlamak istersen imzamda gereken link mevcut kolay gelsin
motorola v3i nin hoporlör sesini p2k toolsla yükselte biliyorum ama kulaklık sesini yükselte bileceğim böyle bi program falan varmı onu merak ettim yoksa çok pişman olucam bu telefonu aldığıma görünüşü güzelde ses olayı moralimi bozdu yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler