Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayır öyle bir ayar yok pc de varsada ben seçmedim seçtirmemde sen telefonda o ayarı yap birde öyle dene ama ben itunesi tavsiye etmem yinede sen bilirsin
  • aslında bende sımdıye kadar telefonun sesler dosyasından dinliyodum ama kapak kapanınca müzik çalmıyo I tunes i acıyorum denilen herseyi yapıyorum ama benım telefon görnmüyo i tuneste
  • arkadaşlar telefonumdaki msjları hafıza kartına nasıl atabilirim???
  • @mmtt imzamdaki modlama rehberine gir ordaki monsterpack ı sorunsuz yükle ses kısmında dinlediğin müzikler kapak kapalıykende çalıyo vede müziği değiştirebiliyosun sesini açıp kapatıyosun yeni özelliklerde geliyo tavsiye ederim

@mert_sln hafıza kartına aktaramıyosun galiba sadece sim kartı ile telefon hafızasında duruyo muhtemelen seninki sim hafızasındadır telefon hafızasına almak için mesaj - gelen mesaj - seçenekler - ayarla - yazılı msj ayarların - saklanacak yer : telefon seçili olucak
  • arkadaşlar kulaklık sesini artırmanın başka yolu yok mu?
    illa flash mı atacaz? ve attık diyelim yeterli bir iyileşme oluyor mu?
    benim telin sesi o kadar kısık ki karşımdaki insanı duyucam diye elimle tele bastırmaktan kırıcam bir gün
  • Symbianlarda olduğu gibi spy call tarzı konuşmaları hafıza kartına kaydeden bir program varmı?

Birde bu telefonla kullanılan en iyi mp3 çalar ve diğer faydalı programlar sizce nedir fikir verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokerrose -- 19 Mayıs 2008; 18:25:48 >
  • @M3phisto flash atınca kulaklık sesinde bir fark oluyo tabii farkı bilemiyecem flash atılmamış v3i de pek mp3 dinlemedim ama bence flash atılmış v3i nin kulaklık sesi yüksek ve kaliteli

@Jokerrose telefon zaten konuşmaları program olmadan kaydediyo v3i n flash atılmış ise web tuşuna flash atılmamış ise kapakta sağdaki tek uzun tuşa konuşma sırasında basılı tut kaydeder pek program kullanmam ama mp3 dde telefonun kendi içinde yüklü olan itunes bayağı kaliteli ama kullanışsız
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

@M3phisto flash atınca kulaklık sesinde bir fark oluyo tabii farkı bilemiyecem flash atılmamış v3i de pek mp3 dinlemedim ama bence flash atılmış v3i nin kulaklık sesi yüksek ve kaliteli

yanlış ifade ettim kusura bakma
    ahize sesi diyecektim yoksa kulaklık sesi tatmin edici
  • bende ahize seside gayet normal bence sen biriyle konuşurken ses açma kapama tuşlarından sesi açmayı denesene belki ordan kısılmıştır
  • Arkadaslar babamin telefonu v3i ve durduk yere bozuldu bir kac sorunu var bazen acilior bazen acilmior kafasina gore diger bir sorunda sarjda dururken asla sebeke bulmuyor ama sarjdan cikardigimiz anda sebeke buluyor..

Sanirim yazilimsal bir sorun var.. kendi telefonumda mesajlara girdigimde kapaniordu yazilim yukledim ve bir daha boyle bir hata olmadi..bundada firmware hatasi olabilir diye dusunuyorum

bir arkadas bana firmware yuklemek nasil anlatabilirmi ? detayli bir sekilde..

simdiden cok sagolun
  • @proexot http://forum.donanimhaber.com/m_9965188/tm.htm bu linkte detaylı bilgi mevcut yapadığın yer olursa yardımcı olabilirim kolay gelsin
  • Hızlı cevap icin cok sagol

http://www.motomodding.com/vault/software/drivers/ultimatedriverpack.rar bu dosya silinmis sadece nereden bulabilrimki
  • o prıgramı ben flash atarken hiç kullanmadım (en az 20 kere flash atmama rağmen ) RSD Lite 2.7 yi yükle sen pc ne onunla flash at güven bana zaten flash atarken bu programı kullanıyosun o linkteki program ne işe yarıyo haberim yok
  • quote:

o prıgramı ben flash atarken hiç kullanmadım (en az 20 kere flash atmama rağmen ) RSD Lite 2.7 yi yükle sen pc ne onunla flash at güven bana zaten flash atarken bu programı kullanıyosun o linkteki program ne işe yarıyo haberim yok

RSD Lite 2.7 yi yukleyip actigimda show device dedigimde hic birsey olmuyor..acaba cep telefonunumu tanitamadim diyecegim ama phono tools da tanitiyorum ve sagda telefonun aynisi cikiyor felan :) demekki taniyor..

burada port olayalri fealn var bu ayarlari yapmam gerekecek sanirim ama nasil hic bir bilgim yok rsd lite i actigimda bombos bir ekran cikiyor.. telefon bilgisayara tanitilmis durumda olduguna eminim..

• quote:

@Jokerrose telefon zaten konuşmaları program olmadan kaydediyo v3i n flash atılmış ise web tuşuna flash atılmamış ise kapakta sağdaki tek uzun tuşa konuşma sırasında basılı tut kaydeder pek program kullanmam ama mp3 dde telefonun kendi içinde yüklü olan itunes bayağı kaliteli ama kullanışsız

İlgilendiğin için teşekkürler NEJ@T.
    O dediğini bende biliyordum(flaşsız olanı). Ama her seferinde kaydet tuşuna basmamak için hemde kendi telefonumdan başka konuşmalar olmuşsa göreyim diye bu işi otomatik olarak arka planda yapan bildiğiniz bir program varmı diye merak ediyordum aslında. Ücretli yada free farketmez.

İkinci bir konuda, cihaza kulaklık adaptörü takıp arabada mp3 dinleyen varmı ? Varsa kalite nasıl? Kadıköyde aradım ama adaptörü (bağlantı kablosu aslında) bulamadım, henüz motorola bayilerine de soramadım. Satıldığı bir dükkan biliyormusunuz istanbulda?

• quote:

Orjinalden alıntı: proexot

quote:

o prıgramı ben flash atarken hiç kullanmadım (en az 20 kere flash atmama rağmen ) RSD Lite 2.7 yi yükle sen pc ne onunla flash at güven bana zaten flash atarken bu programı kullanıyosun o linkteki program ne işe yarıyo haberim yok

RSD Lite 2.7 yi yukleyip actigimda show device dedigimde hic birsey olmuyor..acaba cep telefonunumu tanitamadim diyecegim ama phono tools da tanitiyorum ve sagda telefonun aynisi cikiyor felan :) demekki taniyor..

burada port olayalri fealn var bu ayarlari yapmam gerekecek sanirim ama nasil hic bir bilgim yok rsd lite i actigimda bombos bir ekran cikiyor.. telefon bilgisayara tanitilmis durumda olduguna eminim..

rsd lite de yukarda 2 tane boş bölüm var aşağıdada kocaman boş alan var demi aşağıdaki alanda telefonun ismi çıkması lazım sonra seç gerisi kolay zaten yapamassan yardımcı olurum kolay gelsin

@Jokerrose rica ederim

• ilgin icin cok tesekkurler nejat

evet yapamadm zaten orada tel adi cikmasi lazim mantikende ama bende bisey cikmior.ne yapmam lazim.telefon bagli ama usb ilke eminim ona
  • phono tools dedğin program pk2tools mu yoksa motorolanın kendi yazlımı olan program mı böyle program v3i şeklindemi pc de v3i resmi çıkıyo tuşlarına falan tıklayarak kullanıyosun öyle bir şeymi yoksa bilindik pk2tools mu eğer motorolanın programıysa telefonunun tanıması çok normal ama eğee pk2toolssa tanıttıysan mutlaka rsd lite da görür telefonu
  • Arkadaşlşar merhaba,
    Kızımın V3i'sini açmaya çalıştığında Sim Pin girin geliyor ancak bazen girdikten hemen sonra bazen de daha girmeden kendini kapatıyor. Kapalıyken açmaya çalıştığında ise çok denemeden sonra Pin ekranı geliyor. USB'den bağlıyken de sonuç değişmedi. Sorun sizce ne olabilir. Garantisi çoktan bitmiştir, bu tür bir sorunla karşılaşanız oldu mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim... Tabii kızım daha da çok sevinecektir :)

Şimdiden teşekkürler
  • selam arkadaşlar..v3iyimi kardeşimle bu flaşlamaları falan sorunsuz yaptık..yalnız daha önceden mesela itunes ile müzik dinlerken kullaklığın cevaplama tuşuna basınca müzik değişirdi..yada o sırada birisi arayınca kullaklığın tuşuna basınca yapılan çağrıyı cevaplardım şimdi bunlar olmuyor.telefonun kapağını açmam gerekiyor çağrıyı cevaplamak için.. kullaklık ile bunları yapamıyorum ..bu konuda ne yapılabilir bilgisi olan varmı..şimdiden teşşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.