Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: olkancan

V3i-hepsiburada.com

Hepsiburada.com tuş takımının yan tarafı krom rengi olan 5 farklı renkte yeni V3i'leri satışa sunmuş.Şimdi mi yapılır diye düşünesi geliyo insanın

zaten normal gri v3i lerden 100 ytl falan pahalı sırf siyah renk diye ben 100 ytl fazladan vermem açıkcası

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmet-gfb

motorola v3i nin hoporlör sesini p2k toolsla yükselte biliyorum ama kulaklık sesini yükselte bileceğim böyle bi program falan varmı onu merak ettim yoksa çok pişman olucam bu telefonu aldığıma görünüşü güzelde ses olayı moralimi bozdu yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler

hopörlör sesini nasıl yükselttin anlatabilirmisin
  • p2k diye bir program var telefonu bilgisayara bağladıktan sonra üst sol köşedeki tools menüsünden yükselte biliyorsun daha ayrıntılı anlatmamı istersen pm at yardımcı olurum
  • Güncel fiyat listesi (17.04.2008)

Ereyon.com: 251 YTL / 244 YTL (Havale ile)
    Genpatech.com: 325 YTL / 312 YTL (Havale ile)
    Hepsiburada.com: 314 YTL / 298 YTL (Havale ile)
  • quote:

p2k diye bir program var telefonu bilgisayara bağladıktan sonra üst sol köşedeki tools menüsünden yükselte biliyorsun daha ayrıntılı anlatmamı istersen pm at yardımcı olurum

p2k programını indirdim tools bölümümden o ayar bölümünü açtım ama o ayarlar kaçta olucak sonra hopörlör patlamasın birde seviye 3 teyken falan ses yüksek ama cıtılı geliyo yüksek ama kaliteli olmasını sağlayabilirmiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

p2k diye bir program var telefonu bilgisayara bağladıktan sonra üst sol köşedeki tools menüsünden yükselte biliyorsun daha ayrıntılı anlatmamı istersen pm at yardımcı olurum

p2k programını indirdim tools bölümümden o ayar bölümünü açtım ama o ayarlar kaçta olucak sonra hopörlör patlamasın birde seviye 3 teyken falan ses yüksek ama cıtılı geliyo yüksek ama kaliteli olmasını sağlayabilirmiyim

4 ten fazla yükseltme ve kalite konusunda bende bilmiyorum nette arıyorum ama bulamıyorum eğer sen bulursan kulaklık sesini yükseltmeyi falan paylaşırsan iyi olur

• tmm sağol ama ben orjinalini kullanıyorum çünkü çok fazla cızırdıyo ses net değil kızık olsun temiz ses olsun n70 kullandım daha önce oda öyle idi ses çok yüksek çıkıyo ama cızırtılı kulaklık sesi yükseltme işlemini flaslama ile yapmışlardı v3i geliştirme rehberinde planlamacı abi o modlama ile kulaklık sesi yükseldi demişti sen telefonuna flash attınmı
  • quote:

tmm sağol ama ben orjinalini kullanıyorum çünkü çok fazla cızırdıyo ses net değil kızık olsun temiz ses olsun n70 kullandım daha önce oda öyle idi ses çok yüksek çıkıyo ama cızırtılı kulaklık sesi yükseltme işlemini flaslama ile yapmışlardı v3i geliştirme rehberinde planlamacı abi o modlama ile kulaklık sesi yükseldi demişti sen telefonuna flash attınmı

yok hayır atmadım o kadar tecrübeli değilim elimde kalmasından korkuyorum telefonun sonra ne olur ne olmaz flaşh işi biraz zor gibi geldi bana
  • ama pk2 ile ses ayarlarıyla oynamışın oda garantiyi bozar bence neyse ben attım sanada tavsiye ediyorum ayrıca tecrübeyle alakası yokki basit bir yükleme işlemi tabii sen bilirsin ama v3i tamamen değişiyo ve süper oluyo
  • http://www.4shared.com/account/home.jsp

Bootloaders Varios
    Drivers
    Firmware A1200
    Firmware C380
    Firmware C390
    Firmware C550
    Firmware C650
    Firmware E1070
    Firmware E398
    Firmware E6
    Firmware E816 CDMA
    Firmware K1
    Firmware K3
    Firmware L6i
    Firmware L7
    Firmware U6
    Firmware V180
    Firmware V190 , V191 , V197
    Firmware V220
    Firmware V235
    Firmware V3
    Firmware V3 R374 Boot 8.29 y abajo
    Firmware V300,V400,V600 Triplets
    Firmware V300P
    Firmware V330 V547 V551
    Firmware V3e
    Firmware V3i
    Firmware V3r y V3re
    Firmware V3t
    Firmware V3x
    Firmware V3xx
    Firmware V400P
    Firmware V557
    Firmware V6 maxx
    Firmware V600
    Firmware V620
    Firmware V635
    Firmware V66
    Firmware V8
    Firmware V9
    Firmware V975
    Firmware V980
    Firmware W510
    Firmware Z3
    Firmware Z6
    Music Players
    Programas iPhone
    Ringtones
    Ringtones iPhone
    beyler sizlerinde bunlar bir göz atmanızı istiyorum yaralı birşey vardı

• http://www.4shared.com/dir/3861491/579603b5/sharing.html
    adres bu

yukarıdaki adres ten çıkmıyor özür diliyorum

birbakmanızda yarar var diye düşünüyorum kolay gelsin
  • slm arkadaşlar v3 model telefonumu pc ye bağlayıp resimlerimi atmak istiyorum bu nasıl gerçekleşir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: menteşe

slm arkadaşlar v3 model telefonumu pc ye bağlayıp resimlerimi atmak istiyorum bu nasıl gerçekleşir?
    usb kanlon varsa bir ucunu tele bir ucunu pc ye tak zaten pc otomatik yenidonanım bulundu diyo tanıyo
  • quote:

quote:

slm arkadaşlar v3 model telefonumu pc ye bağlayıp resimlerimi atmak istiyorum bu nasıl gerçekleşir?
    usb kanlon varsa bir ucunu tele bir ucunu pc ye tak zaten pc otomatik yenidonanım bulundu diyo tanıyo

v3 ü direkt olarak ayrı bir donanım olarak görmez.Motorola Phone Tools kullanarak atabilirsiniz ancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 1 Mayıs 2008; 18:00:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: olkancan

quote:

quote:

v3 ü direkt olarak ayrı bir donanım olarak görmez.Motorola Phone Tools kullanarak atabilirsiniz ancak

ama ben v3 kullandım görüyodu diye hatırlıyorum 2 yıl oldu ama görüyodu yaa şimdiki v3i de görüyo v3 niye görmesin ama genede tam emin değilim yanlış olmasın usb kablosu olmazsa bt cihazı al pc ye tak sonra bt ile veri alışverişi yapabilirsin

• beyler ben i tunes e müzik atamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mmtt

beyler ben i tunes e müzik atamıyorum

pc ile telefonunu usb kablosu ile bağlayınca pc deki itunes programında siyah bir telefon şekli çıkar sol tarafta ordada bir yerde çıkması lazım sonra müziklerini önce pc deki itunes programında music yazan dosyaya yada başka bir dosyaya at sonra ordan müziklerini al ve telefon simgesine at biraz karışık yazdım galiba ama anlıyamassan daha ayrıntılı yazarım kolay gelsin
  • i tunes ta önce ayarlardan phone sekmesın secın dıyo telefonun kitpçığında ama bende oyle bi sekme yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: mmtt

i tunes ta önce ayarlardan phone sekmesın secın dıyo telefonun kitpçığında ama bende oyle bi sekme yok

ayarlar-bağlantı-usb ayarları buraya gir ordan telefon seçeneğini seç phone dediği odur galiba
  • yok telefon un ayarları değil bilgisyardaki i tunes in ayarlarında o ayrı secmem gereklımı
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.