Şimdi Ara

Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
1
Favori
28.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu telefon açıldığında duyulan ferrari motor sesi ve iç ekrandaki hareketli ferrrari fotoyu upload edebilicek varsa çok sevinirim..
  • Ustad el atmisken orjinal hello moto melodisinide eklermisin.....maxx'da duymak guzel olacak...

birde ozel olacak ama skyp nin meledisini kullanan var mi.....mpuc olarak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malkooklam -- 15 Şubat 2009; 18:28:35 >
  • http://www.hotlinkfiles.com/files/2291885_xpcl9/Moto.m p 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 15 Şubat 2009; 17:01:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

http://www.hotlinkfiles.com/files/2291204_jaldj/Cust_Start_up.zip

Budur
  • Şu telefon açıldığında duyulan ferrari motor sesi ve iç ekrandaki hareketli ferrrari fotoyu upload edebilicek varsa çok sevinirim..

Yalnız bir problemim daha var oda bu sesleri nereden atayacağız.Menu de bulamadım.
  • Güzel kardeşim inceleme topiği yerine maxx mod rehberine bi baksan hepsi var. O topiğe atılan her posttan birşeyler öğrenebilirsin.

Lütfen biraz araştıralım.
  • Ben birşey sormak istiyorum;
    Şuaralar bende v6 maxx'a kafayı taktım, ama internetten arııyorum filan, sanki üretimden kalkmış gibi hiçbir sitede doğrudüzgün yok hepsiburada'da vs. hatta motorolanın sitesinde bile yok (yanlış hatırlamıyorsam).... Nedendir anlamadım onu sormak istiyorum..

Birde arkadaşlar forumun geri sayfalarında 150 liralara almışlar bu güzel telefonu, okadar olmasada o civarda bir fiyata bulabileceğin mağaza filan biliyormusunz.. istanbulda...
    250de olur
  • 150'ye alanlar bedavadan kaptı cihazı. Ben 330'a aldım bi ara genpa 280'e ferrari edition verdi falan. Cihaz üretimden kalktı, çoğu sitede yok malesef.

2.el forumunda sıfır kadar temiz bi Maxx ilanı var, incele istersen ya da genpa ve mobiltel'i ara sıfırı için fakat 250'ye sıfır bulman zor gözüküyor.
  • Abi şuan zaten senin şu v8 mod sayfana baktım, Crystal Carbon skin'i filan gördüm, çok hoşuma gitti...
    Bianda fikrim değişti
    De v8i bikaç defa elime aldım çok büyük gelmişti...
    V8'le V6 konusunda bi fikir verirmisin...
    Ekran, kullanım vs hangisi daha iyidir...
  • Merhaba Kemal,

Bir gerçek varki V6 her ne kadar daha eski bir model olsada özellik olarak V8'den üstün bir cihaz. V6'nın tasarımı çok hoş ama V8'in tadı başka diyeyim artık sen anla. Tema meselesine gelince, bunlar önemsiz şeyler zira V6 ve türevi P2K modeller için tasarladığım çok hoş temalar mevcut nette.

2 cihazı forumda çok karşılaştırdık ama birde senin için kısaca ;

V6'nın iç ekran kalitesi daha iyi, resim gösterme, video oynatma, parlaklık ve keskinlik açısından V6, hız V6, batarya süresi V6, hafıza ve genişletilebilirlik V6, funlight gibi ışıklı atraksiyonları var V6'nın, V8'de yok, V6Maxx HSPDA 3.6 MPBS şebeke destekli bir telefon, yarın TC'de 3G hizmete girdiğinde, hızıyla piyasadaki çoğu telefonu tokatlayacak bir download canavarıdır, Video konferansda cabası olur. Kamerasında flash var ve fotoğraf kalitesi V8'den iyi.

V8'in üstünlüklerine gelince, CrystalTALK ki bence çok önemli bir özellik, malzeme kalitesi ve tasarımı, büyük dış ekranı. Modlanabilirlik açısından da V8 nihayet V6'yı geçti, Native Linux programları teker teker V8'e portlanıyor, işletim sistemi daha iyi. Boyut'a gelince kullanmaya başladıktan minicik elin yoksa inan çok ergonomik gelecek bir cihaz. İnceliği var 11mm. Sağlam metal kasası V6'dan üstün.

Bence özellikler önemliyse v6 Maxx, tasarım ve geliştirilebilirlik önemliyse Razr2 V8.

Not : CrystalTALK çok önemli bir özellik.

• Gerçekten çok teşekkürler...
    V6'nın hem fiyatı daha düşük, hemde daha fazla özelliği var, V8 ise daha çekici...
    dediklerini düşünücem, zor bi karar olucak güzel bi karşılaştırma yapmışsın..
  • ya arkadaşlar az önce fark ettim de ben iç ekranı çizmişim. nasıl becerdim bilemiyorum. kabiliyet ister..
  • Çok mu kötü ? :(
  • sağ alttaki saatin tam üzerinde çizik. yaklaşık 5mm

nasıl becerebildim ben onu anlamadım
  • Üzüldüm, istersen genpaya bi sor, uygun fiyata değiştirebilirler günü birlik.
  • V6'da internete girdiğimizde ne kadar büyüklükte veri kullandığımızı kontrol edebiliyor muyuz? Bi türlü bulamadım,internet paketi kotasını aştık mecburen
  • @Jacq,

Maxx'ta öyle bir özellik yoktu sanırım. Hatırlamıyorum.
  • Çok enteresan böyle bi özellik Maxx'da nasıl olmaz! Peki anlamanın başka yolu yok mu? Opera mini falan yüklesem tarayıcının kendi kontrol mekanizmasından vs öğrenemez miyim?
  • Evet, opera minimod version 2'de o özellik vardı.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.