Şimdi Ara

Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
1
Favori
28.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şrjı çok iyi hakkaten 6300'dan sonra özellikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: koolandgang

Biraz kurcalayınca yukarıda yazdıklarımın benden kaynaklandığı ortaya çıktı.3 saatlik kurcalama ve yüklemeyle telefon bomba gibi oldu.Bir de modlarsak neler olur kimbilir.Kaç saattir kurcalıyorum.Pilde daha çentik eksilmedi.Asil telefonum N95 8Gb verdiğim para da bunun yanında çuvalla.Gerçi hakkını yemeyelim ona da telefon demek ayıp olur.Ama hakikaten ikisini mukayese edince fiyat performansta nokia bizi tabiri caizse yıllardır kerkiyor.
    Heartless kardeşim iyi ki bu sayfayı açmışsın.İlk bakışta harika bir telefon aldım sayende.İnşallah hep böyle gider.Çok teşekkürler.

telefonun bomba gibi olması için ne yaptınız öğrenebilir miyim? Telefonu default kullanıyorum fakat biraz yenilik yapmak istiyorum

• Ya dediğim gibi bu benim ilk motorolam.Diğer telefonum N95 8Gb olduğu için 2. telefondan fazla bir beklentim olmuyor.Zaten fiyat olarakta 4,14 oranında yani 4 te birinden daha ucuza aldığım için 2. telefondan çokça bir beklentim yok.Daha önce 2. telefon olarak samsung C 300 kullandığım için de öyle yüksek beklentiler olmadı açıkçası.Yukarıda da yazdığım gibi heartless'ın samimi olduğuna inandığım yorumlarını okuyunca piyasada nerdeyse yok olan telefonun 2. elini 278,00 tl ye GG den aldım.Gerçekten telefon sıfır gibi geldi.Kasa,ekran,hız beni çok memnun etti.Sırf bu açılardan zaten bomba oldu benim için.Önce menüye aşina olmadığımdan biraz sıkıntı yaşasamda birkaç saatte altını üstüne getirdim.Şimdi 2. el aldığım için default nedir bilmiyorum.Mesela bende 6 adet tema yüklü.Default ı nedir bilmiyorum ama 2 temayla geliyor diye yine bu topikte okudum diye hatırlıyorum.Misal 256 Mb hafıza kartı çıkıyor heralde içinden, ben de aldığım arkadaş 1 gb koymuş o var.Daha dün geçtiği için elime fazla da vaktim yok ancak akşamları kurcalama fırsatım oluyor.Ama siz ilk kullanıcıysanız neler var söyleyin ben de anlamış olurum bu modlu mu yoksa sadece tema mı yüklenmiş.

• Selam, aldığın arkadaş modlamış içine skin yüklemiş, normalde 3 adet skinle çıkıyor kutudan. Orjinal yazılımını durumunu kontrol etmek için ayarlardan / başlangıç ayarı, telefon bilgisine gir, eğer R26111VL_U_96.80.56R ise orjinal yazılım duruyordur.
  • Usta dediğin yerde yokta Ayarlar-Telefon Durumu-Diğer Bilgiler-Yazılım Versiyonu'ndan baktım. Bende R26111VL_U_96.A0.0ER gözüküyor.Yani senin verdiğin yok bende o zaman modla oluyor

Eğer öyleyse bana önereceğin birşeyler varsa yapmak isterim.Misal orjinal yazılımı yedeklesem iyi olacak.Senin eklemek istediğin birşeyler varsa sevinirim...
  • Aldığın kişi modlamış bence Hmod@V6maxx'ı rehbere uyarak flashla. Daha sonra istediğin gibi kişiselleştir. Orjinal yazılım yedeği terminoloji topiğinde mevcut.
  • İstediğin gibi kişiselleştir derken mesela ana ekran ve dış ekran resimleri farklı olsun diyorum.Bunun için ne yapmalıyım? Bu yaptığım diğer istediklerimi yapmam için kılavuz olabilir mi ?Kısaca açayım...

Dış ekran resmini değiştirmek

Bu dosya'yı indirin ve içindeki 0061_0001 ve 0062_0001 seemlerini telefon'a yükleyin. Sonra,

Seem 004A_0001 , Offset 27, Hex değerini 00 yapın. a/mobile klasörü içine 120.160 pixel boyutta cl.gif isimli dosyanızı kopyalayın.

Bu işlemi direk olarak yapabilirmiyim öncesinde birşey yapmadan ve buna paralel olarak ;

Kapak kapalı çağrı reddetme

(Kamera tuşuyla)
    Seem 005b_0001 , Offset 12, Hex değerini 11 yap (Orjinal değer 40)

bu işlemi 1.yi yaptığım gibi yapabilirmiyim ?

Aslında yanlış topiğe yazıyorum ama burdan cevap geldiği için altına devam ettim.Saçmaladıysam kusura bakma dediğim gibi symbian olsa nema problema ama bu sistemle daha yeni tanışacağım sayende...

• Ya topiğe ağır geldim galiba. Neyse ki telefondan çok memnunum...
  • Hahah, hafif değilsin tabiki, cevap yazmayı unutmuşum arada kaynamış soruların.

Kapak kapalıyken dış ve iç ekrandaki resimleri farklı seçmek mümkün değil. Açık iken dış ekranda çıkan resmi değiştirmek için rehberde yazanları uygulayarak yapabilirsin. HeartlessMOD flashlamana gerek yok.

Aynı şekilde 2.soruda seem ile yapabilirsin. Nasıl yapılacağı yazıyor zaten.

KOlay gelsin.
  • Eyvallah da.. Flash & Backup 3.07 link ölmüş galiba.Zahmet olmaz tazelersen, sevnirim...
  • Bu topicten mod ile ilgili birşey sormasak lütfen :) Linki güncelleştirdim.
  • Sağolasın

Haklısın, ama burda başladık ya öyle devam etti.Neyse bundan sonra moddan devam ederim.Bu arada linki güncelleştirdim derken ben v6 maxx mod rehberinden bakıyorum hala aynı gözüküyor.Yanlış yeremi bakıyorum...
  • http://www.4shared.com/file/49872454/c941c72a/Flashbackup_307.html

Rehberdeki link bu, senin için çalışmıyor mu ? Bende bi sorun yok.
  • The file link that you requested is not valid. Uyarısı veriyor.Zaten en son 16/12/2008 de download edilmiş...
  • http://www.motorola-tools.com/downloads.php

Name: Caronte
    S/N : F878-7956-2323-BC5E
  • Heartless hakikaten kalpsizin tekisin.İşlem tamam.Teşekkürler...
  • Motorola Razr Maxx V6 Ferrari Edition ım bugün gittigidiyor.com dan geldi. 279 tl ye. Heartless senin gazınla O kadar güzel inceleme yapmışsın ki dayanamadım aldım İyi ki de almışım. İnanılmaz şık bi telefon. Ve bütün özellikler mevcut. Herkese tavsiye ederim fiyatı da çook uygun
    Motorola Forever
  • http://www.youtube.com/watch?v=QR5R6TK9Y1E

arkadaşlar bu videodaki kırmızı ışık nasıl çıkıyor? modlamak mı gerekir?
  • @coco,

Maxx mod rehberinde "Kamera kırmızı led ışığı aktifleştirmek" bölümünde yazıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

@coco,

Maxx mod rehberinde "Kamera kırmızı led ışığı aktifleştirmek" bölümünde yazıyor.

teşekkürler heartless. modlamadan olmayacağını tahmin etmiştim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.