Şimdi Ara

Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
1
Favori
28.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son versiyonunda yok mu o özellik heartless? Varsa direk onu yüklerim. Version 2'nin dezavantajı var mı son versiyonlarına göre?
  • 4.2 son versiyon kullanmadım. Benim bi ara kullandığım Opera MiniMOD versiyon 2 üzerine kurulu fakat modlanarak gayet güçlendirilmiş bir sürümdü. İstersen sen 4.2 'yi kendin kur ve dene. Onda da vardır o özellik eminim.
  • Eveeet.. en sonunda bende v6 maxx aldım (şansıma çok temiz ve ucuz bi 2.el buldum)
    Sonra HeartlessMod'uda yükledim süper oldu....
    Hazırladığı mod için @Heartless kardeşimize teşekkür ederim.. gerçektende çok işe yarar bir mod...
    Beni en çok mutlu eden özelliği kapak kapalıyken çağrıyı sonlandırabilme özelliği ve animasyon değişiklikleri..
    ben şimdi iki şey sormak istiyorum
    -Açılan Pil tasarrufu menüsü nasıl çalışıyorda pil tasarrufu yapıyor..
    -Kapağı açtığımızda,mavi ışıklı motorola logosu yanabilirmi herhangi bir atraksiyon yaparak..(V3i'lerdeki gibi ama sadece motorola logosu ve dış ekran, yandaki çigi ışıklar değil)
  • Hayırlı olsun Kemalowic.

- Tasarrufu ekran ışık süresini kısaltarak yapıyor.
    - Henüz bir yolu bulanamadı ya da malesef mümkün değil.
  • gettigedeyyo dan bi dene de ben aldım sıfır ferrari ed... bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 25 Mart 2009; 2:31:45 >
  • Bir de şu Instant Messenger özelliği tam olarak nedir,nasıl kullanılır,o konuda bilgi verir misiniz?
  • I.M yani Instant messenger özelliği, telefonun sisteminde bulunan yerleşik msn gibi birşey. Hotmail ya da microsoft neyse ayarlarını tam olarak bilmediğim için hiç kullanmadım, AOL servisi dışında da yurtdışında kullanan görmedim duymadım.

En iyisi ebuddy ya da mig33 gibi java im programlarıdır bana göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: illker84

gettigedeyyo dan bi dene de ben aldım sıfır ferrari ed... bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü ??

bir güzel tema,ses yükseltme,funlights ve seem edit yapınca tadından yenmez oldu 270 liraya alınabilecek en iyi telefon verdiğim parayı sonuna kadar hak etti... ferrari edition olması çok ayrı bi hava katıyor çok karizmatik... alacak olanlara tavsiye edebilirim rahatlıkla...
  • Hayırlı olsun illker84, tabiki doğru tercih.
  •  Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless

herkesin flaşı böyle tek mi arkadaşlar ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 2 Nisan 2009; 18:00:34 >
  • Beyler sıfır motorola v6 max nerede bulabilirim bilen varmı acaba,birde bu cihaz iyi çekiyomu acaba. Görüşme ve msj atabileceğim iyi çeken sağlam kasası olan başka bir cihaz önerisi olan varmı.
  • Gittigidiyor'da adamın biri sıfır V6Maxx ferrari edition'ı 280 liraya satıyor. Görüşme ve sinyal gücü hiçbir motorola'da sorun olmaz bunu biliyor olman lazım.
  • Sinyal gücü gerçekten iyi bunu biliyorum bizim burda telefon pek çekmiyo bitek benim Rokr E6 çekiyo ordan biliorum Şuan elimde biliyosun se var sinyal gücü gerçekten zayıf. E6 nın yanında iyi giderdi v6maxx internet bağlantı hızıda gayet iyi gibi modem,sms birde görüşmeler için çok iyi giderdi.
    Birde ben ferrari edition olanı pek sevmedim diğeri daha çok hoşuma gitti,çok sağlam duruyo.
  • Arkadaşlar bendeki V6 nın kasası yıpranık bu şekilde kullanmak hiç hoşuma gitmiyor ( temizini kıza kaptırdım :( ). Neyse bu alete orjinal kasa nerden bulabilirim?
  • www.gsm4world.us
    www.cnn.cn

ya da ebay.com
  • V6 Maxx'ı webcam olarak kullanabileceğimiz programı yükleyen var mı? Forumda verilmişti ama link artık çalışmıyor. Kendi bulup yüklediklerimi de cep telefonuna aktarırken hata veriyor. Hangi programı,nasıl yüklemeliyim?
  • ya 3g geliyor ya. bu cihazda 3g yi nasıl kullanacağız ne gibi avantaları olacak bize
  • Öndeki VGA kamera ile görüntülü konferans yapılabilir, 3.5G HSPDA şebeke desteği sayesinde saniyede 3.6MBPS veri indirilir.
  • Arkadaşlar ben yanlışlıkla internet tuşuna bastıgım her seferde bir sürü kontör gidiyor. Malum tuş çok ters bir yerde ne yapabilirim?
  • arkadaşlar,

telefondan 3G' yi nasıl kapatabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.