Bende 3-4 ay kadar s-üredir bunu kullanıyordum. Dün telefonu kontrol etmek için cebimden cıkartıp baktığımda telefonun kapalı olduğunu gördüm. Ne kadar açaya çalışırsam çalışayım bir türlü açmayı becermedim. Acaba sorunun ne olduğuna bir fikri olan biri var mıdır?
arkadaşlar telefonun kapağı "şılap" diye açılıyo mu?yoksa elle manuel mi açmamız gerekiyo?tşk
Elle azıcık kuvvet veriyorsun, şılap diye açılıyor :)
düğmeyle flan açılsa daha güzel olurmuşarkadaşlar ben 6300 kullanıyorum ondan sonra bu telefon gider mi acaba??
6300 basit bi telefon. Maxx seni keser, merak etme !
hocam emin misin ya?gerçekten çlok hoş görünüyo fakat çok tereddütdeyim nokiadan sonra motorola... bugün de nerden baksanız 15-20 tel bayisini gezdim 1 tane bile v6 bulamadım çoğunda hiç motorola bile yoktu.bu da demek oluyoki alırsak satmamız imkansız gibi bişey.konyada özellikle... 6300 ve bu teli net olarak karşılaştırabilir misiniz?çok tşk
Eminim tabiki. Evde 2 tane 6300 var. Karşılaştırma yapalım ne demek :)
Batarya : Maxx Fotoğraf : Maxx Müzik : Maxx Ekran : Maxx Hız : Maxx Bağlantı : Maxx Şebeke : Maxx Tasarım : Maxx Kişiselleştirilebilirlik : Maxx Sar değeri : Maxx
Bunların hepsinde Maxx, 6300'dan 1 gömlek bazılarında ise 2 gömlek üstün. Özellikle menü hızı, 3.5g özelliğiyle zaten piyasadaki çoğu telefondan 1 adım önde. 6300'ın maxx'tan üstün tek yanı varsa o da radyo. Bunun dışında 2.el'i 6300 kadar para etmez. Zaten satma niyetiyle alınmaz elektronik cihaz. Her türlü zarar edersin. Maxx'ın başka eksikleri vardır bunlar topicte işlendi, çoğunu Maxx mod rehberinde beraber giderdik.
Telefonun sarjı ne kadar gidiyor acaba ?
Çok konuşana 2, normal kullananlara 3 gün civarı.
arkadaşlar maxx v6 görememiştim bi türlü almaya niyetlenmiş olmama rağmen fakat bugün v3x gördüm ve çok hoşuma gitti tel.maxx resimlerden anladığım kadarıyla onun biraz daha kibarı.v3xi beğendiğime göre maxx ı da beğenir miyim sizce?sizce hangisi?tşk
V3X'i beğendiysen Maxx'ı çok daha fazla beğenirsin. Özellikle metal cam karışımı dış yüzeyi ve tuştakımı süper.
Yakın zamanda ben de bu telefonu almış bulunmaktayım. Şimdilik gayet memnunum, arada kilitlenmesi dışında pek bir sorun ile karşılaşmadım.
Benim merak ettiğim bu telefonun tuşları da V3'ler de olduğu gibi pul pul dökülme yapıyor mu? Sırf bu mevzudan korktuğuma ekranın ve tuş takımının üstünde ki koruyucu jelatinleri hâlâ tutuyorum. Sizce bu gerekli midir?
V3X ve V6'yı yakından görmüş incelemiş biri olarak, ben de kesinlikle V6 Maxx'ı öneririm. V3x aşırı kalın ve plastik -ucuz- his veren bir telefon. V6 ise tam aksine gayet sağlam ve hiç sorun çıkarmayacakmış gibi hissettiriyor elde.
Zaman geçtikçe daha da çok seviyorum bu telefonu. Çok beğendiğim V8'i bile almaktan vazgeçirdi beni.
valla bende almak istiyorum bunu ama ferrari versiyonunu fakat bi 150 200 daha koyarım v9 alırım diyorum kaç kere direğinden döndüm bu maxx ın
v6'sini satmak isteyen varsa pm veya mail atsin :)
ben de arıyorum v6!!!önce bana atın
ayiptir yav :D gg ve sahbinden'e bakiyorum surekli, gg'de karsilasirsak saticiyi zengin etmeyelim ;)
quote:
Orjinalden alıntı: yedikeresekiz
eşime aldım bu telefonu sizce bayanlara uygun bi tel mi
uygundur
arkadaşlar benim v6nın kapağı kapalıyken sağa sola oynama oluyor hafif yana doğru dokununca.bu esneme payı mıdır?normal mi yani?
quote:
Orjinalden alıntı: burak_okan
arkadaşlar benim v6nın kapağı kapalıyken sağa sola oynama oluyor hafif yana doğru dokununca.bu esneme payı mıdır?normal mi yani?
bende de oluyor. bence normal.
ben de v6 sahibi oldum fakat telefonun boyutu bana büyük gibi geldi, Hem kalınlık, hem genişlik hem de kapağı açılınca ortaya çıkan uzunluk fazla gibi geldi bana. Kapaklı telefon istiyordum fakat bu telefon bana biraz kaba gibi geldi. (Daha önce hiç v3, v3x... falan kullanmadım, incelemedim.) Kullandıkça telefona alışır mıyım ki? (Yoksa zaman geçmeden satayım mı?)
Benim için boyutları dışında hiçbir sorunu yok, size bu telefonun boyutları nasıl geliyor?